2020-03-08 108 瀏覽
喺朗豪坊行街嘅時候有時都會留意到呢間叫lab 10嘅燒肉店,最近見到門口有大大個牌寫住$248任食,覺得都幾吸引,於是就去咗食呢個任食嘅燒肉放題啦!除咗可以任食以上七款嘅肉之外,仲會有埋芝士薯條仲有一杯飲品,飲品可以選擇水果梳打或者汽水都得!而like左社交平台page嘅朋友仲可以送多碟海鮮添!首先嚟到嘅就有薯條,可以先將啲芝士熱融,然後將薯條點落用咗嘅芝士到食,就可以食到熱辣辣新鮮嘅芝士醬薯條啦!薯條本身冇乜調味,所以絕對可以食到純正嘅芝士味~另外仲有一份賣相精緻嘅沙律🥗當然唔少得就有一大碟肥牛啦,肥牛雖然係好薄嘅一片,但係牛味好重,而且仲有少少入口即溶嘅感覺,真係食好多都未夠喉!一場嚟到呢度又點少得同呢個拼盤打張卡呢~呢隻碟係用咗牛嘅身體做設計,有七個唔同嘅間隔放唔同肉類,特別推介喺中間嘅牛板腱,攤開出嚟係大大塊嘅牛肉,好易入口而且牛味好豐富,見到附近枱嘅人都encore左呢款!我飲咗嘅係蘋果梳打,佢冇平時飲水果梳打果種好死嘅甜味,而係有種淡淡的青蘋果香味,再配埋梳打水。飲落覺得佢落梳打水嘅比例較一般嘅水果梳打多,所以蘋果味唔算太突出,但係飲落味道都唔錯海鮮拼盤入面嘅海鮮亦都係好新
另外仲有一份賣相精緻嘅沙律🥗
海鮮拼盤入面嘅海鮮亦都係好新鮮~重點係只要like個page就有,唔使錢嘅嘢覺得特別好食!
值得稱讚嘅係呢度嘅爐頭設計係可以吸走啲燒烤嘅煙,做到無煙烤肉嘅效果,咁就唔使次次韓燒完都成大陣味咁行返屋企~
2020-03-01
2020-03-08 69 瀏覽
非常時期,餐廳會為客人量度體溫同噴上消毒酒精先可入餐廳。入面都幾大,可以坐到五六十人,除左長枱仲有圓枱,一班人黎都可以圍埋一齊食。而長枱會有屏風同隔離枱隔一隔,感覺有多少少私人空間。平時燒野食最怕成身味,呢到真係做到無煙燒肉,燒嘅時候已經見到啲煙係個爐位吸走哂。今次揀左任食,只要Like FB就有埋海鮮盤送,咁就可以一次過食到雞豬牛海鮮,每人$248。特別推介韓式梨汁肥牛,快熟又好味,味道好濃好入味,酸酸甜甜。任食中仲有芝士薯條配埋,芝士會放落爐邊燒,燒到溶溶地就可以拎薯條落去點黎食,芝士香味好勁。有七款肉食,有齊哂雞牛豬,特別鍾意當中四款。牛後腹口感比較結實有嚼口,越嚼越香。牛舌厚度岩岩好,口感反而有啲柔軟唔韌。豬頸肉好爽口嫩滑。豬仔骨醃得入味。仲會有柚子汁沙律同兩杯梳打飲品,青檸味特別好飲,仲會食到磨到一小粒粒嘅青檸皮。

2020-03-05
2020-03-07 61 瀏覽
發現到一間抵食既任食燒肉🤪🤪💰$248 無煙燒肉🥩🥩🥩另外頌有芝士醬薯條🧀🍟同沙律🥗🐽 燒肉拼盤🥳超豐富啊!!有 牛脷👅 雞肉🐓 豬仔骨🐖牛板腱🐮豬頸肉🐷牛後腹🐂一口牛🐄食肉獸絕對唔可以錯過啦🤪🤪d肉有醃過 燒完唔點汁都已經好香 好食🤤特別鐘意個牛脷👅💦💦燒完都超juicy 好好食🥳個雞肉都好嫩🤤🐽 韓式梨汁牛五花🐂肥瘦肉比例好好個汁好香🤤而且夠曬薄燒一陣就食得🤪🐽 海鮮拼盤🦑🦐依家like佢地某社交平台頌送原價 $258 既海鮮拼盤!🥳有 蝦 蜆 魷魚 鮑魚 蠔🦪蜆夠曬鮮甜 燒蝦又好香 爽🤪-另外野飲都係任飲🍹🥤有梳打 汽水一路燒肉一路飲 超爽٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و

發現到一間抵食既任食燒肉🤪🤪

另外野飲都係任飲🍹🥤
有梳打 汽水
一路燒肉一路飲 超爽٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
2020-03-06 49 瀏覽
今次諗住試吓新嘢,但係呢間野伏伏地。(大家去試小心中伏)1. 一入去燒嘢食,佢哋有like fb送海鮮拼盤,好似好好咁(但唔係好新鮮,賣相麻麻哋)。2. 整體食店環境唔錯,裝修算幾靚,座位有屏風間開食客都提高左私隱度。3. 到肉類先係重點,真係唔好當啲人係傻既,比啲咁難食既肉/低質平價肉充當靚野(用左個靚仔少少嘅碟扮晒高質)。4. 飲燒肉勝在無咩煙,但燒肉既位置好細,放到幾塊就滿位(細細個長方型咁嘅燒肉位)。5. 價錢唔算特別平,都係$248+1 都要$273左右一個人,比多少少錢食其他好食嘅仲好,唔建議去試,真係食環境多過食嘢。
今次諗住試吓新嘢,但係呢間野伏伏地。(大家去試小心中伏)

2020-03-05
20 分鐘 (堂食)
自疫症爆發後,好一段時間沒外出用膳,機緣巧合下,來到朗豪坊的《Lab 10》開飯,整體印象良好,尤其欣賞它認真的抗疫措施,給人安心的感覺。餐枱安裝了膠板,進入餐廳前要先探熱、消毒、搓手,還會先替枱櫈消毒一下番,十分認真👍👍👍。加上環境寬敞及無煙燒烤爐,食得安心。點了兩份$248套餐,基本組合有沙律、薯條、五花腩、海鮮、牛肉拼盤及飲品。目測已經相當滿足,感覺豐盛 💖💖。新鮮蔬沙律,玻璃罐上,內有沙律菜、粟米、蕃茄仔,配以醒胃的沙律醋汁,味道很好。薯條今晚成了米飯的替代品,它鮮有在放題中出現,加上即溶芝士醬,甚有新鮮感。韓式梨汁五花腩,腩肉預先醃漬,薄切易熟,完全零韌度,加上枱上帶點酸味的燒汁,味道一流,全晚至愛 💖💖海鮮拼盤,like & share 《Lab 10》的 社交平台即會免費送上,有鮮鮑魚、中蝦、生蠔、魷魚鬚及大蜆等,十分和味。唯海鮮盤是不設任食的 😁😁,這要註意啊!無煙的燒烤爐,燒足一晚也不會黏滿烤肉味,室內使用,最好不過。主角是牛肉大拼盤,有牛脷、雞肉、豬仔骨、牛板腱、豬頸肉、牛後腹及一口牛;除了豬仔骨外,其餘都是原味,加點鹽或燒汁,味道會更出色。汽水、水果梳打是無限供應

汽水、水果梳打是無限供應,是夜選了菠蘿梳打,甜甜酸酸,緩和肉類的肥膩感,合心不過。

一般的放題往往以量取勝,忽略了質素及味道;今晚的放題燒肉,完全顧及質與量,價錢也很化算,值得再次光顧 👍👍
2020-03-04 108 瀏覽
我大約1年前來過,當時我在想,如果呢間有放題就好啦。結果今日再去,我的願望實現了!當時無放題,好似都無set,我又想食韓燒,一片牛肉成百蚊所以都有少少心痛,不過記得質素好好。今次因為一週年,推出$248任食韓燒呀finally! 有不用肉類,而且牛肉有不同部位,全部都是新鮮靚肉,食不出有冰鮮味。.所有肉類、沙律、飯、薯條及梳打汽水都是任飲任食。而且每人還送一客芝士,放上爐到燒,熱熔之後就變流心芝士可以用來沾薯條食。邪惡又吸引。沙律及飯都不是hea交貨的。.一開始是上晒所有肉類,包括牛後腹、牛板腱、一口牛、牛舌、豬仔骨、豬頸肉及雞肉。其實豬仔骨意外地好食,肉質嫩嫩地牆料又入味。不過回本之最,就當然是D 牛板腱及F牛後腹。我就淨encore D&F 哈哈,兩個都香牛肉味、juicy。這裏標榜的是無煙韓燒,這是我去過第一間真正做到無煙的韓燒店,食完之後身上面也沒有一陣陣臭味。通常其他店是在爐上上面放一個抽煙的吸氣管,而這裏的做法是在爐底下抽走煙,做法徹底。.食咁多肉都會口乾乾地,幸好梳打汁任飲。抵讚梳打汁好足汁,見到有果粒,清新自然。.當然$248不是旺角最平的韓燒,不過如果要計上在朗豪坊這

所有肉類、沙律、飯、薯條及梳打汽水都是任飲任食。

沙律及飯都不是hea交貨的。

當然$248不是旺角最平的韓燒,不過如果要計上在朗豪坊這種大商場、坐得舒服唔迫、又新鮮靚牛,Lab 10是個好選擇。
2020-03-04 1632 瀏覽
今晚收工突然心血來潮想食韓燒,就約埋同事,喺朗豪坊搵咗間叫Lab 10 嘅餐廳。見到餐廳做緊一周年優惠,就係任食無煙燒肉,每位只需要$248,梗係揀任食啦!因為疫情關係,餐廳職員會喺門口幫你雙手消毒同探熱。入嚟見到每2個座位中間,都有隔板隔住,的確十分衛生。平時韓燒食得多,通常都好大煙,食完件衫索晒啲味。呢間餐廳主打係無煙燒肉,直情係燒爐左右有抽風系統,直接抽走晒啲油煙味,就唔怕食完成身都係燒肉味啦。好啦,講返任食燒肉。燒肉包括有牛脷,雞肉,豬仔骨,牛板腱,豬頸肉,牛後腹同一口牛,統稱為牛牛板。記得每種肉,都記低佢哋嘅味道,方便到時任食再encore啊!我就至鍾意食豬仔骨同牛脷,雖然豬仔骨燒嘅時間比較耐,但係燒後好香口同埋juicy。牛脷使講啦,勁香牛味!基本上食完一round牛牛板,會飽咗一半。剩低既,就係食埋薯條同埋沙律。薯條同沙律都係任食,薯條會配埋芝士條一齊上,需要放喺爐上面慢慢煮溶,方便薯條點芝士。開頭以為芝士會好漏,點知食落原來係淡淡嘅芝士味,點多幾次都冇問題。食咁多燒嘢,梗係要食啲Fresh嘅沙律中和下。沙律係一樽樽的,入面有蕃茄仔,粟米,各款沙律菜,已經加埋沙律醬,一開

食咁多燒嘢,梗係要食啲Fresh嘅沙律中和下。沙律係一樽樽的,入面有蕃茄仔,粟米,各款沙律菜,已經加埋沙律醬,一開就方便食用!

我覺得最吸引既,就係韓式梨汁牛五花!我哋一共食咗兩份,上面嘅醬汁酸酸甜甜,燒嘅時間唔耐,一放上去反兩反,基本就食得。入口即溶,勁香牛味!

因為一周年,Share 某社交平台仲送咗個海鮮拼盤。入面有生蠔,蝦,魷魚,鮑魚,硯等等,非常豐富。

嘢飲方面,我哋揀咗蘋果梳打同埋熱情果梳打,非常解渴。唔使講,都係任飲!

食咁多,每位只需要二百幾,就可以享受到低價靚牛,今餐真係要捧住個肚走,哈哈。

2020-02-20
  • 韓式梨汁牛五花
2020-03-03 139 瀏覽
朗豪坊有間無煙烤肉放題餐廳😆餐牌非常有特色一個價錢可以任食牛脷、雞肉、牛後腹、一口牛、豬頸肉等等🥰也會附送一客芝士薯條🤩梳打類飲品及汽水任飲☺️首先會上一大板不同嘅肉類比客人嘗試一下💪再選擇之後會想特定點那一款肉☺️特別推介- 豬頸肉肉質非常厚,好彈牙😎😎- 牛後腹柔軟多汁,高溫燒過的牛後腹最為美味😍極度推介- 肥牛片比較薄切所以唔需要燒好耐就已經非常美味😍所以好推介大家叫多幾碟🙈🙈每人也會免費送一客芝士薯條🍟煲溶佢再點嚟食真係超正!!而且仲一人一兜份量非常足夠! 👍🏻最後發現啲肉點芝士醬仲更加美味🤣🤣
朗豪坊有間無煙烤肉放題餐廳😆
餐牌非常有特色
一個價錢可以任食牛脷、雞肉、牛後腹、一口牛、豬頸肉等等🥰
也會附送一客芝士薯條🤩
梳打類飲品及汽水任飲☺️

首先會上一大板不同嘅肉類比客人嘗試一下💪
再選擇之後會想特定點那一款肉☺️
特別推介
- 豬頸肉
肉質非常厚,好彈牙😎😎
- 牛後腹
柔軟多汁,高溫燒過的牛後腹最為美味😍

極度推介
- 肥牛片
比較薄切所以唔需要燒好耐就已經非常美味😍
所以好推介大家叫多幾碟🙈🙈

每人也會免費送一客芝士薯條🍟
煲溶佢再點嚟食真係超正!!
而且仲一人一兜份量非常足夠! 👍🏻

最後發現啲肉點芝士醬仲更加美味🤣🤣
2020-03-01 48 瀏覽
今日去咗食朗豪坊嘅Lab 10第一間無韓牛燒烤嘅鋪頭😬係朗豪坊10樓我係晚飯時間去嘅 好多人排隊建議book 位🙈兩人份既牛拼盤有唔同嘅部位都只不過係$198 而且牛肉嘅質量都唔差 有牛味得來質地都好食 😋另外個韓國牛肉泡菜飯 就更加抵 只係$78👍🏻👍🏻👍🏻坐又坐得舒服 又唔會整到周身油煙味😉百幾蚊一個人就食得飽 我覺得好抵呀 裝修都幾靚打卡唔錯🥰🥰我應該都會再幫襯 唔錯唔錯❤️❤️❤️如果開多d 分店就好啦😬😬
今日去咗食朗豪坊嘅Lab 10
裝修都幾靚打卡唔錯🥰🥰
我應該都會再幫襯 唔錯唔錯❤️❤️❤️
如果開多d 分店就好啦😬😬
2020-02-29 2298 瀏覽
朗豪坊係一個好好嘅聚腳點 多潮嘢睇 又多餐廳 今日約朋友 食韓式無煙燒肉放題-放題時段有90分鐘 肉類款式 牛肉🐂 豬肉🐷 雞肉🐔 海鮮🦐🐙🦀 應有盡有 仲有薯條沙律汽水 任食任飲-#🥗雜菜沙律 薯條第一輪係前菜 雜菜沙律用透明玻璃盅盛載 幾得意 一邊將生肉鋪喺燒烤盤上面 一邊食薯條🍟 邊等邊食-#🔥🐂🐷🐓(任食無煙放題 $248)豬頸肉 豬仔骨 雞肉以外 牛肉部位選擇多 牛脷 薄切牛 一口牛柳 牛板腱 牛後腹 用多款腌料調味 燒汁 蒜汁🧄 鹽燒🧂原味 花多眼亂 一定要逐樣試 慢慢食 好在係無煙燒烤 食嘅時候 唔會煙霧瀰漫 食完之後 更加唔會成身臭味-#🍤🦑海鮮拼盤 (隨放題增送 原價$258)鮑魚大大隻 墨魚鬚條條粗壯 海蝦巨型又新鮮 蜆肉肥美無沙 成個海鮮拼盤 睇得又好食 係肉類之外 一個不能缺少嘅選項-#🍹🧊🍧梳打汽水 食燒肉點都有啲肥膩 有多款梳打雜飲 同汽水任飲 當日所見 好多年輕食客 氣氛輕鬆 無他嘅 三五知己 開懷大嚼 $300有找 性價比高-#📍旺角亞皆老街8號朗豪坊10樓 Lab
#🥗雜菜沙律 薯條

#🔥🐂🐷🐓(任食無煙放題 $248)

#🍤🦑海鮮拼盤 (隨放題增送 原價$258)

#🍹🧊🍧梳打汽水
#📍旺角亞皆老街8號朗豪坊10樓 Lab 10
2020-02-26 56 瀏覽
日日係屋企真係好易口痕,好想食韓燒就約左fd去朗豪坊既lab10食韓燒放題店鋪好貼心,為左食客同店員既安全,每個人入去前都會由店員幫忙噴d消毒酒精係身同手,保障大家我地就揀左$248任食無煙燒肉,唔係講笑,食完出黎真係唔會勁大陣韓燒味,要真係好貼先聞到248包既野食都幾多,陸左7款任食既肉外,仲有lab10飯、薯條同沙律任食,但食左一round已經好夠,芝士醬就每位送一哉,燒熔左之後用黎點薯條,入面係2款唔同既芝士,燒好都幾香,另外梳打汽水同汽水任飲我自己就要左杯青檸梳打,唔會太甜,真係飲到青檸本身既味,感覺幾天然幾好入座時送左一大碟牛五花,有醬醃好左,唔洗自己再點醬都好夠味,牛味都好足其他部位方面,極度推介豬頸肉,燒好之後肉質好爽嫩,而且仲keep到豬既香味牛方面無限encore左牛板腱同牛後腹,油脂分佈平均,雪花望落令人食指大動,肉比較薄身,好快就燒好,牛味都好香,肉質鮮嫩,一定要叫多幾round!

2020-02-25 1119 瀏覽
之前成日睇某個youtuber直播去食,同埋某網紅都勁推介,個個都讚到飛天😂我就去左試,試完真係明白佢地點解咁中意了🤣-❤️無煙無味,食完個頭、衫都冇吸味❤️入座前餐廳為客人做足消毒程序❤️仼食燒肉-$248/1人 (限時90分鐘,另設加一)💕 韓式梨汁牛五花💕牛豬雞set💕梳打類飲品及汽水⭐️仼食/💕海鮮拼盤(share facebook就會送喔)💕飯/薯條/沙律 免費一客-💕 韓式梨汁牛五花[滿星]⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️配左個梨汁,好fresh既感覺,就算牛充滿油脂,都唔感覺得油膩,就算唔另外點醬汁都好夠味,而且會越食越上癮,份量好多都叫多左份食,不得了。/💕牛豬雞set[滿星]⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️依個牛牛板已經有哂牛脷、雞肉、豬仔骨、牛板腱、豬頸肉、牛後腹、一口牛,唔好睇佢每款咁少,其實一個已經夠晒兩個人食,佢每樣少少地啱啱好就可以食晒所有嘅牛豬雞 ,當然唔夠食都可以再加。/💕海鮮拼盤(share 社交平台就會送喔)⭐️⭐️⭐️⭐️ share 社交平台就送冇理由唔share掛!拼盤有蝦、魷魚、鮑魚、蠔、蜆。出去食海鮮最怕就係唔乾淨,佢洗得都乾淨唔會有沙係入邊,同埋都算新鮮。-環境:8/10服務:7/10好味指數

❤️無煙無味,食完個頭、衫都冇吸味
❤️入座前餐廳為客人做足消毒程序
❤️仼食燒肉
$248/1人 (限時90分鐘,另設加一)
💕 韓式梨汁牛五花
💕牛豬雞set
💕梳打類飲品及汽水
⭐️仼食
💕海鮮拼盤(share facebook就會送喔)
💕飯/薯條/沙律 免費一客
💕 韓式梨汁牛五花
[滿星]⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️
💕牛豬雞set
[滿星]⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️
💕海鮮拼盤(share 社交平台就會送喔)
⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:8/10
服務:7/10
好味指數:9.5/10
回頭率:9/10
2020-02-24
10 分鐘 (堂食)
  • 韓式梨汁牛五花
2020-02-24 45 瀏覽
鍾意食燒肉既我地今日去左朗豪坊lab 10, 主打係無煙燒肉,食完之後唔會成件衫都係燒肉味! 好緊要哩個selling point 😂Ordered jor 任食無煙燒肉套餐🥩🐄包左: 肉盤,薯條,飯, Salad 同埋飲品肉盤有7款選擇: 一口牛柳粒, 牛後腹, 牛板鍵, 牛脷, 豬頸肉, 豬仔骨及雞肉當然你唔好預佢既肉係高質 但對得住個價錢🤘🏻最吸引都係牛類♥️有牛味 口感不錯encore左牛好幾次🤩👍🏻牛脷比較厚身 唔係其他燒烤舖好薄果款配返佢個Lab 10招牌飯 (紫菜 +蛋)•特飲方面 🍸🍹揀左士多啤梨梳打 & 熱情果梳打兩款都係酸酸甜甜咁就可以食多幾塊肉啦😎
Ordered jor 任食無煙燒肉套餐🥩🐄
包左: 肉盤,薯條,飯, Salad 同埋飲品
當然你唔好預佢既肉係高質 但對得住個價錢🤘🏻
最吸引都係牛類♥️有牛味 口感不錯
encore左牛好幾次🤩👍🏻
牛脷比較厚身 唔係其他燒烤舖好薄果款
配返佢個Lab 10招牌飯 (紫菜 +蛋)

特飲方面 🍸🍹
揀左士多啤梨梳打 & 熱情果梳打
兩款都係酸酸甜甜咁就可以食多幾塊肉啦😎
2020-02-15
2020-02-24 52 瀏覽
好食韓國料理,去過幾次,第一次食個陣同朋友唔知食咩好,兜左朗豪坊成圈,意外發現到依間鋪頭,一開始見到門面,以為只有燒肉食,差d 走左,點知原來仲有得單點韓式料理!-今次3個人點左5樣野食,最後飽到食唔晒同埋環境好舒服,好適合傾計!!1)韓式海鮮蔥餅 ★★★★★覺得最好食係依個,趁熱食,食完好滿足.2)海帶湯★★★★★因為上個月去完韓國,朋友迷上左海帶湯。然後返返黎都好掛住陣味,海帶湯勁好飲!同韓國飲既味一樣.3)水冷麵★★★★食完海鮮蔥餅,再食水冷麵,心理覺得冇咁熱氣😂😂 .4)牛肉炒粉絲★★★★好食!本身如果都鐘意炒粉絲既話,點依個唔會令你失望。同埋份量都好夠.5)薯條★★★趁熱食個陣薯條加埋芝士好正。但係擺左係到一陣後開始會澀,痴埋一齊,同埋有d 淡記得趁熱食野飲我點左有椰青個杯!推介推介 好refresh,同埋個杯好靚!❤️❤️整體黎講,值得推介!係朗豪坊諗唔到食咩,又唔想食foodcourt 既話可以黎依到一試~價錢都合理
今次3個人點左5樣野食,最後飽到食唔晒
同埋環境好舒服,好適合傾計!!
1)韓式海鮮蔥餅 ★★★★★
覺得最好食係依個,趁熱食,食完好滿足
2)海帶湯★★★★★
3)水冷麵★★★★
食完海鮮蔥餅,再食水冷麵,心理覺得冇咁熱氣😂😂
4)牛肉炒粉絲★★★★
5)薯條★★★

記得趁熱食

2020-01-18
  • 韓式海鮮蔥餅
  • 韓式水冷麵
2020-02-24 43 瀏覽
來到朗豪坊睇戲, 睇完食飯, 朋友揀左LAB10任食燒肉, 正~ 好耐都冇食燒肉了~~~我地點左無煙燒肉任食!!! 係任食呀, 以前都好似冇見到有任食, 今次黎到有驚喜, 唔洗就住就住食. 呢個SET 有好多野揀, 肉類有: 牛五花、牛脷、牛板腱、豬頸肉、牛後腹、一口牛、雞肉、豬仔骨等...另外, 仲有Lab 10飯、薯條、沙律.仲有汽水/梳打類飲品任飲,真心正!講下食物:沙律新鮮味道酸甜,愈食愈開胃~薯條食完一條又一條,脆口又好食。lab 10 飯撈左d 汁,加埋多片紫菜, 脆爽好味~肉類:牛五花 - 肉質嫩滑又香口!牛後腹-牛味香濃牛板腱- 肉味濃厚豬頸肉- 爽脆雞肉  - 嫩滑overall $248 +10% per head , 真係好抵食, 食肉獸一定要黎試~
另外, 仲有Lab 10飯、薯條、沙律.
仲有汽水/梳打類飲品任飲,真心正!
講下食物:
沙律新鮮味道酸甜,愈食愈開胃~
薯條食完一條又一條,脆口又好食。
lab 10 飯撈左d 汁,加埋多片紫菜, 脆爽好味~
肉類:
牛五花 - 肉質嫩滑又香口!
牛後腹-牛味香濃
牛板腱- 肉味濃厚