2020-02-24 52 瀏覽
好食韓國料理,去過幾次,第一次食個陣同朋友唔知食咩好,兜左朗豪坊成圈,意外發現到依間鋪頭,一開始見到門面,以為只有燒肉食,差d 走左,點知原來仲有得單點韓式料理!-今次3個人點左5樣野食,最後飽到食唔晒同埋環境好舒服,好適合傾計!!1)韓式海鮮蔥餅 ★★★★★覺得最好食係依個,趁熱食,食完好滿足.2)海帶湯★★★★★因為上個月去完韓國,朋友迷上左海帶湯。然後返返黎都好掛住陣味,海帶湯勁好飲!同韓國飲既味一樣.3)水冷麵★★★★食完海鮮蔥餅,再食水冷麵,心理覺得冇咁熱氣😂😂 .4)牛肉炒粉絲★★★★好食!本身如果都鐘意炒粉絲既話,點依個唔會令你失望。同埋份量都好夠.5)薯條★★★趁熱食個陣薯條加埋芝士好正。但係擺左係到一陣後開始會澀,痴埋一齊,同埋有d 淡記得趁熱食野飲我點左有椰青個杯!推介推介 好refresh,同埋個杯好靚!❤️❤️整體黎講,值得推介!係朗豪坊諗唔到食咩,又唔想食foodcourt 既話可以黎依到一試~價錢都合理
今次3個人點左5樣野食,最後飽到食唔晒
同埋環境好舒服,好適合傾計!!
1)韓式海鮮蔥餅 ★★★★★
覺得最好食係依個,趁熱食,食完好滿足
2)海帶湯★★★★★
3)水冷麵★★★★
食完海鮮蔥餅,再食水冷麵,心理覺得冇咁熱氣😂😂
4)牛肉炒粉絲★★★★
5)薯條★★★