2021-11-09
尖沙咀❤️🔥人氣❤️🔥Lab Eat Restaurant & Bar既姊妹店👭🍽 餐廳有𝟑層,環境夠晒闊落🤗🤗~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🔸 Brunch Menu 🌞 ($98 - $168) 🔸(供應時間 星期六 • 日 11:30 - 15: 00)▪️Steak & Eggs ($168) 🥩🍳牛扒🥩可以自己揀熟度🔥唔會好薄🤌🏻,肉味好濃😚肉嫩💕夠淋,切開🔪仲有肉汁𝐉𝐮𝐢𝐜𝐲💦配左✌🏻隻太陽蛋🍳🍳旁邊仲有焗薯仔🥔同蕃茄仔🍅.▪All Day Breakfast ($138)🌞🍽(黑松露滑蛋🖤 • 豬肉腸🐷 • 焗茄汁豆🥫 • 炒磨菇🍄 • 煙肉🥓 • 蕃茄仔🍅 • 多士🍞 • 沙律🥗)港女𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝必食𝐀𝐃𝐁黑松露滑蛋🖤 : 同平時食到既好唔同😍,佢緊係有一小片黑松露片🖤💎,唔係🙅🏻♀️用醬。豬肉腸🐷 : 係粗身脆皮💫個種,好好食😝多士🍞 : 叫左走牛油🙅🏻♀️🧈,但餐廳照幫我烘到🔥脆脆✨,仲要係厚多🤩沙律🥗 :用黑醋汁🖤.▪野飲▪Coffee / Specialty Coffee / Tea / Herbal Tea▫️Os
🍽 餐廳有𝟑層,環境夠晒闊落🤗🤗
(供應時間 星期六 • 日 11:30 - 15: 00)
▪️Steak & Eggs ($168) 🥩🍳
牛扒🥩可以自己揀熟度🔥
唔會好薄🤌🏻,肉味好濃😚
肉嫩💕夠淋,切開🔪仲有肉汁𝐉𝐮𝐢𝐜𝐲💦
配左✌🏻隻太陽蛋🍳🍳
旁邊仲有焗薯仔🥔同蕃茄仔🍅
▪All Day Breakfast ($138)🌞🍽
港女𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝必食𝐀𝐃𝐁
豬肉腸🐷 : 係粗身脆皮💫個種,好好食😝
沙律🥗 :用黑醋汁🖤
▪野飲▪
▫️Osmanthus Oolong
放假飲杯茶🍵,今日唔飲咖啡☕️
淡淡桂花香🌼,清清地😌
一壺上🍵🫖,飲完仲可加水💧
▫️Salted Sakura Coffee
面頭𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍再唧左𝐏𝐢𝐧𝐤𝐏𝐢𝐧𝐤漿💕
𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦打得好滑🧏🏻♀️飲落少少🤏🏻鹹。
🔺 以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎%服務費
🔺𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐌𝐞𝐧𝐮 🌞限定❣️星期六 • 日供應❣️