2020-11-22 848 瀏覽
呢間專食漢堡包嘅店外型裝修得好靚仔,工業風濃濃的,即刻吸引咗入去,但係旁邊就係繁忙街道,入到去有種喺城市中嘅綠洲feeling🥗🥗我始終覺得經典芝士漢堡好好食❤️經典嘅組合,鬆軟嘅麵包,夾住經醬汁調整過既洋蔥,特別香甜,而漢堡扒有成120 g,超級juicy,肉香好濃郁,佢嘅好拍檔cheddar cheese 🧀味道岩岩好,可以更加突出到漢堡扒既香味🤩加上新鮮既沙律菜同蕃茄,永遠都係咁夾既👍🏼我再Combo up 左蕃茄芝士沙律🥗同Soda water,蕃茄芝士沙律,沙律菜新鮮,蕃茄唔會好酸,加上岩岩好既芝士,夠味道之餘又健康🥗🥗😘烤大啡菇漢堡,唔想食太多麵包既朋友可以要求skip bun salad,當中Feta cheese 🧀 係比較重芝士味既一種,食落去特別香同creamy,Baby spinach係其中一種我好喜歡嘅配菜,味道突出之餘營養價值高,呢度既大啡菇整得特別好食,啡菇大大隻,而且唔會乾身,每一啖都好香口,由於之前食過大啡菇太好食喇,所以一定要on top再加🤪

2020-11-22
午餐
2020-11-21 33 瀏覽
週末下午到上環吃個簡餐,經過文咸東街看到一家小店剛於Hong Kong Dining Award 2020得到最佳漢堡店嘉許,決定一試餐廳面積不大,裝修充滿著美式風格,感覺好似置身於美國的酒吧,舒適自在主打以芝士為主題的高級食材漢堡, 手工意粉及美式小食各款漢堡或意粉可加$18配小食及飲品的套餐經典芝士漢堡有中味車打芝士,可加$10加大芝士份量!車打芝士容易融化,而且含鹽度低、味道溫和易入口,是漢堡包的經典配搭!小食日式炸雞薄薄的一層炸粉,體積輕巧易入口雞肉香草手工通粉的紋理令到每一粒通粉都非常掛汁,香草醬調得不錯!薯條外脆內軟更可配藍芝士醬

主打以芝士為主題的高級食材漢堡, 手工意粉及美式小食

各款漢堡或意粉可加$18配小食及飲品的套餐

2020-11-21
2020-11-21 366 瀏覽
今日星期天難得兩小都無約,咁乖肯陪我出街食飯唔使我煮咁辛苦經過文咸東街俾亞女發現呢間漢堡小店就決定試吓,亞女話任何一間手工漢堡就算是小店都好食過連鎖M記餐牌見二人套餐好抵食,就算加個手工通粉都是三百多,足夠三口子享用店內的電視不停播著大廚製作食物過程的片段,邊等邊看眼睛食先套餐包括:脆薯角配藍芝士醬喜歡小店就喺食物都是即製,薯角炸得金黃香脆,配搭藍芝士醬簡直絕配香脆雞翼(2件)雞翼漿粉夠薄,所以炸得夠酥脆,同時保留咗肉汁,不會另到肉質太乾,配埋泰式雞醬就更滋味日式炸雞(4件)仔仔唔喜啃骨頭,所以叫日式炸雞就啱曬佢,啖啖肉好口150g薄切西冷漢堡配砵酒洋蔥醬(橡木煙燻車打芝士)呢個包喺全店最貴嘅,但套餐內150g都喺加$15咋,但200g就要加$65(原價要$155),所以梗喺加$15試吓啦;薄切西冷入口即化,加上砵酒炒過的洋蔥再配埋橡木煙燻車打芝士,呢個先喺重點,帶出所有味道,一口咬吓味道豐富,回味無窮杜洛克毛豬腩片漢堡(芳天娜芝士)餐廳所有漢堡麵包都是塗上牛油再在鐵板上烤過,所以包身香脆鬆軟,而豬腩片肥瘦得宜,脂香豐腴,以炒製過的蘋果蓉醬代替青瓜,青新得嚟可減低油膩感,配搭得宜士多
今日星期天難得兩小都無約,咁乖肯陪我出街食飯唔使我煮咁辛苦

餐牌

店內的電視不停播著大廚製作食物過程的片段,邊等邊看眼睛食先

套餐包括:
脆薯角配藍芝士醬

香脆雞翼(2件)

日式炸雞(4件)

仔仔唔喜啃骨頭,所以叫日式炸雞就啱曬佢,啖啖肉好口

150g薄切西冷漢堡配砵酒洋蔥醬(橡木煙燻車打芝士)

杜洛克毛豬腩片漢堡(芳天娜芝士)

士多啤梨雪糕奶昔(+$25)

套餐飲品升級咗要奶昔,奶昔香滑濃厚,加上士多啤梨醬,入口香甜順滑

意大利肉丸手工通粉

加配咗個通粉俾食肉獸仔仔,手工通粉有彈性不會太硬,配以羅勒青醬炒過更加入味,而肉丸鬆軟富肉汁,配搭茄醬味道一流
2020-11-08
  • 150g薄切西冷漢堡配砵酒洋蔥醬(橡木煙燻車打芝士)
2020-11-20 45 瀏覽
中環漢堡包有料到!!Lacasa漢堡包保證你食過返尋味呢度啲漢堡好有質素而且佢哋整得好有心機我叫咗個咪走雞漢堡餐 亦姐係雞扒漢堡塊雞扒大過我塊面迫爆成個紙盒😳仲有啲配菜多到滿瀉 生菜蕃茄比例一比一超多照燒汁醬 套餐仲可以加埋香脆薯格香脆雞翼同埋汽水忍唔住想大口大口咁拎住食🤩🤩唔使$100咁貼地嘅價錢喺中環區真係好難搵😎😎餐牌上面仲有其他漢堡、意粉同埋小食下次經過呢頭想同朋友下午茶可以黎試下🥳
中環漢堡包有料到!!
Lacasa

同埋汽水

忍唔住想大口大口咁拎住食🤩🤩
唔使$100咁貼地嘅價錢

喺中環區真係好難搵😎😎
餐牌上面仲有其他漢堡、
意粉同埋小食
下次經過呢頭
想同朋友下午茶可以黎試下🥳
2020-10-12
下午茶
2020-11-19 52 瀏覽
La Casa係主打芝士漢堡同手工意粉,用高質食材作為招徠。餐廳好近地鐵站,轉入文咸東街就會見到裝修型格嘅舖面,唔難搵😊餐廳走美式快餐店風,聽住店內輕快歌曲,坐住高枱高櫈,欣賞窗外風景,好chill舒服😌📺 點完餐後睇住電視播放漢堡嘅製作過程,邊期待邊流哂口水🤤 未諗到食咩嘅仲可以睇下電視先再決定😉🍔 150g 薄切西冷漢堡/ 沙律配砵酒洋蔥醬 ($105)一打開盒真係好興奮🤩 爆餡嘅薄切西冷,150g都已經咁多,200g唔知會點😍😍 西冷好軟熟,冇筋又唔靭😋 包煎得香脆,裝住半溶嘅橡木煙燻車打芝士🧀 加上新鮮沙律菜,完美地吸收哂啲肉汁之餘仲一啲都唔油膩🤤 食肉獸真係啱哂😚🌟 逢星期一至五 購買任何漢堡/意粉/沙律可以+$18 Combo up 升級套餐包小食同飲品🍟 脆薯角 配藍芝士醬 ($28) 🔅套餐小食薯角即叫即炸,熱辣辣,脆卜卜,本身已經調得好惹味,淨食都已經好好食😋 藍芝士dip醬絕對係神來之筆😍芝士味真係好濃🤤 如果可以再比多啲醬就好😋食到尾有啲唔夠 (可能我地dip得太盡興🤣) 但有呢個醬真係食到停唔到口😝🐤 日式炸雞 ($35/ 4pcs)炸雞調味係有日式炸雞嘅味道,

🌟 逢星期一至五 購買任何漢堡/意粉/沙律
可以+$18 Combo up 升級套餐包小食同飲品

🍟 脆薯角 配藍芝士醬 ($28) 🔅套餐小食

🐤 日式炸雞 ($35/ 4pcs)
炸雞調味係有日式炸雞嘅味道,但炸粉偏厚,口感略硬🙈 雞唔算炸得乾身,不過可以留qouta試其他野😛

🥤雲尼拿雪糕奶昔 ($45) 🔅套餐+ $25
呢度嘅奶昔係用mövenpick雪糕加奶製成😍 淨係聽到mövenpick已經夠吸引🤤店員仲好貼心問需唔需要加cream喺上面,奶昔當然要加cream😈 不過啲cream就冇我預期中咁澎湃,有少少失望😔 雪尼拿味唔算好出,質感唔算厚實,但就唔會太甜太漏😇

除左堂食,外賣自取仲有更多優惠😉 星期一至星期五外賣有9折,星期一仲可以免費升級套餐🤩唔怪之得試食期間不時見到有人買外賣,呢個價錢喺港島區都算係上班族嘅恩物💕

—————————————————
2020-11-16
午餐
用餐優惠
試食活動
  • 150g 薄切西冷漢堡
2020-11-16 61 瀏覽
今日同朋友經過中環,突然好想食burger,啱啱經過見到呢間門面好似唔錯,選擇又夠多burger 小店,於是就入去試吓。我哋就叫咗烤大啡菇漢堡,同埋安格斯西冷漢堡,仲叫左一份雞翼。飲品方面,就叫左手工啤同埋,首先講吓烤大啡菇漢堡,大啡菇食落好Juicy,配搭埋醬汁,配菜,感覺好fresh,唔太膩,啱曬中意素食嘅朋友!至於西冷漢堡方面,佢地嘅西冷好濃牛肉味!食落亦都唔會好dry之餘仲要啖啖肉,好滿足!啱曬我呢d 食肉獸!佢地嘅薯條同雞翼仲整得唔錯!薯條夠香脆,雞翼都幾入味!佢地嘅飲品都唔錯,佢地用番本地品牌嘅手工啤!夠曬貼地,而且味道都唔錯!
首先講吓烤大啡菇漢堡,大啡菇食落好Juicy,
佢地嘅薯條同雞翼仲整得唔錯!薯條夠香脆,雞翼都幾入味!
2020-10-20
2020-11-15 47 瀏覽
特別推薦大家✅Sichuan Chicken Burger 川式麻辣雞扒漢堡✅150g Sliced Sirloin Burger with Port Wine & Onion Jam (Oak Smoked Cheddar Cheese) 150g 薄切西冷漢堡配砵酒洋蔥醬 (橡木煙燻車打芝士)《Sichuan Chicken Burger》依個麻辣Burger有驚喜❗️個麻辣醬汁做得好出色,有花生碎🥜,帶少少酸辣粉嗰隻麻辣味🌶🤏,醬汁同嫩雞扒勁match ,夾埋青瓜🥒、紅蘿蔔🥕一齊食,食晒成個都唔會覺得漏😋💰$78《150g Sliced Sirloin Burger with Port Wine & Onion Jam (Oak Smoked Cheddar Cheese)》好足料,口感好豐富,有齊晒西冷、半溶cheddar cheese、洋蔥、蕃茄、青瓜、生菜🥙薄切西冷🥩🔪 唔會韌、有胡椒味,cheese嘅份量啱啱好、有煙燻味🧀,onion jam帶少少酸味🧅,所有野加埋一齊食好juicy💰$105*Burger唔係好大個,建議可以嗌埋薯條 / 薯角 ,都幾好食🍟👅**仲有
特別推薦大家

Sichuan Chicken Burger

《Sichuan Chicken Burger》
💰$78

💰$105

**仲有手工啤酒🍻
Sichuan Chicken Burger
2020-11-15 63 瀏覽
Lunch 時間,咁岩響上環經過見到間burger小店,俾佢既裝修吸引住左,所以入去食lunch 😂🌟經典芝士漢堡($85)醬汁煮得好出色,洋蔥好入味,好香甜,麵包🥯落牛油煎過,而蕃茄同菜好新鮮,牛肉煎得好香,肉味香濃,無overcook,咬落好juicy,加上用車打芝士,呢個包性價比好高,必點😋😋🌟 杜洛克黑毛豬腩片漢堡($90)估唔到呢間小店會用上黑毛豬做burger,落黑椒落去炒過,而且豬腩片唔肥膩,再加上用小弟最鍾意既蜜糖芥末醬,同豬腩片好夾,真係好出色👍🏻👍🏻🌟 士多啤梨奶昔 ($45)唔會太甜,好香既士多啤梨味道,奶昔底下有士多啤梨醬,再加上杯既周圍落左朱古力醬,令到味道豐富左👍🏻👍🏻

🌟經典芝士漢堡($85)

經典芝士牛肉漢堡

🌟 杜洛克黑毛豬腩片漢堡($90)

杜洛克黑毛豬腩片漢堡

🌟 士多啤梨奶昔 ($45)

士多啤梨奶昔
2020-11-15
經典芝士牛肉漢堡
杜洛克黑毛豬腩片漢堡
士多啤梨奶昔
2020-11-14 557 瀏覽
夜晚在上環走着,路過這間漢堡小店, 被地上這個可愛的漢堡包投射燈吸引到,疫情關係街上很多食店都沒有客人,街上顯得份外零靜。我們就走進了這裏吃晚餐。「More beer up here」這裏的漢堡包均可以配上啤酒,雖然天氣稍涼,我們都覺得漢堡包應該要配上啤酒或汽水。 我們點了一個A餐同C餐,係叫做傻豬豬餐同不良牛餐,好搞笑,漢堡包盒上面仲有貼上豬牛嘅卡通貼紙。不良牛係經典安格斯芝士漢堡,套餐$98 ,牛肉超級多汁,我呢啲論論盡盡嘅,一咬就咇哂出嚟,好重牛肉味,中間夾咗少少芝士蕃茄洋蔥,同牛肉好夾,漢堡包嘅麵包都比牛油煎到好香,再索埋我塊牛肉嘅汁勁好食。傻豬豬係日式照燒豬肉漢堡,套餐價都係$98 ,個豬肉係同洋蔥先炒勻,再夾入去,我想講個餡就咁食都已經幾好食,加上嗰啲照燒汁,索埋入個包度,又係好正。套餐價係可以配雞翼或者芝士薯條或者香脆薯角,平時好多漢堡包店都要額外俾錢,呢個加$20就變套餐其實好抵因為仲有嘢飲。芝士薯條嘅芝士醬就一般啦,中規中矩,不過薯條本身好粉,好有肉地,又唔燶。薯角又係一樣,唔會炸到硬晒,又係薯肉好多,調味好好唔會太咸。間餐廳雖然唔大,不過好舒服,星期六日夜晚,中上環

間餐廳雖然唔大,不過好舒服,星期六日夜晚,中上環唔係好多人,喺度食漢堡包同飲啤酒汽水吹水,又唔會俾人趕,算係唔錯。

2020-10-18
2020-11-14 74 瀏覽
呢間餐廳喺公司附近,平時好少機會去食,因為次次經過都full左,今次臨收工叫個外賣試吓先~臨緊萬聖節,天花板已經掛晒南瓜同蜘蛛掛飾。收銀位置幅牆亦有一個很cool的漢堡霓虹燈😎我叫咗Set F大姑媽餐,入面有大啡菇、合桃、芝士、蕃茄、另外仲加咗個煎蛋配左薯格之外,仲加咗個芝士薯條同埋脆炸蝦棒。除咗芝士醬同茄汁之外仲提供左Mayonnaise,呢個就比較少見啦喺其他餐廳煎蛋嘅邊都煎得好香脆,啲蛋汁已經爆曬流晒出嚟🤣 入面嘅大啡菇亦都爆汁,每一啖都勁多餸勁多汁😳👍🏿合桃豐富左每一啖嘅咬口,而芝士亦令個味道更加濃薯條、薯格同蝦棒都新鮮滾熱辣,薯條係比較粗身嗰款。三款小食配埋啲醬真係好啱做同事們嘅零食😌除咗漢堡之外,其實仲有意粉同沙律俾大家揀,下次可以試吓其他款~

合桃豐富左每一啖嘅咬口,而芝士亦令個味道更加濃

2020-10-21
外賣自取
2020-11-13 234 瀏覽
最近超級想食漢堡咁啱去文咸東街買曲奇嗰時見到呢間漢堡好似好正決定入去試吓我哋三個人叫咗個二人套餐加碟意粉埋單四百蚊唔使已經好夠飽士多啤梨雪糕奶昔二人套餐加廿五蚊可以升級雪糕奶昔;雪糕奶昔提供士多啤梨同埋朱古力以及雲呢拿三種味揀;奶昔質感濃稠而且奶香順滑仲有勁多忌廉喺面夠晒邪惡脆薯角配藍芝士醬指定小食可以選薯條或者脆薯角跟配車打芝士或者藍芝士;薯角熱辣酥脆識揀梗係要配鹹香綿軟公認重口味嘅藍芝士醬日式炸雞(4 Pcs)日式炸雞漿粉香脆通透而且大大粒啖啖肉食得幾爽香脆雞翼(2 Pcs)雞翼脆漿同樣夠薄而且肉質嫩滑多汁配埋泰式酸辣蘸醬都幾惹味杜洛克黑毛豬腩片漢堡(芳天娜芝士)伊比利亞黑毛豬肉就食得多反而杜洛克黑毛豬就真係未試過;肉質同樣鮮嫩而且腩片油脂豐腴甘香配搭柔軟溫和嘅芳天娜芝士以及蘋果蓉醬消膩減滯150g薄切西冷漢堡配砵酒洋蔥醬(橡木煙燻車打芝士)呢個漢堡雖然要額外加多十五蚊但係絕對值得;西冷肉質緊緻用嚟薄切代替牛肉漢堡可以豐富口感配搭橡木煙燻車打芝士以及特製嘅砵酒洋蔥醬整體層次豐富意大利肉丸手工通粉意大利肉丸圓潤飽滿加上手工通粉軟硬適中而且質感柔韌配搭蕃茄以及羅勒青醬烹煮都幾唔錯

我哋三個人叫咗個二人套餐加碟意粉埋單四百蚊唔使已經好夠飽

士多啤梨雪糕奶昔

脆薯角配藍芝士醬

日式炸雞(4 Pcs)

日式炸雞漿粉香脆通透而且大大粒啖啖肉食得幾爽

香脆雞翼(2 Pcs)

雞翼脆漿同樣夠薄而且肉質嫩滑多汁配埋泰式酸辣蘸醬都幾惹味

杜洛克黑毛豬腩片漢堡(芳天娜芝士)

伊比利亞黑毛豬肉就食得多反而杜洛克黑毛豬就真係未試過;

150g薄切西冷漢堡配砵酒洋蔥醬(橡木煙燻車打芝士)

呢個漢堡雖然要額外加多十五蚊但係絕對值得;

意大利肉丸手工通粉

2020-11-08
  • 150g薄切西冷漢堡配砵酒洋蔥醬(橡木煙燻車打芝士)
2020-11-12 88 瀏覽
想試這間漢堡店好耐,雖然餐廳今期主打是芝士,但心思思試了店員推介的川式麻辣雞扒漢堡。本人十分喜歡花椒味,入口前已聞到幽香的花椒,入口相當惹味,對我來說不算辣,食到一半舌頭已經感到點點麻,十分刺激。對於我嘗過正宗川菜來說,這個漢堡調味得很高質素。加上有生菜青瓜等配菜,正好中和香濃的辣味。雞扒也煎得很香口,整體超水準!另外,這裡的薯角很難得飽滿,不太乾,堅推介藍芝士醬,點薯角好味。加上桃味手工啤酒,易入口,正!

川式麻辣雞扒漢堡
2020-11-12
川式麻辣雞扒漢堡
  • 藍芝士薯角
  • 桃味手工啤酒
2020-11-10 55 瀏覽
放工後相約友人逛中環新開近一個月的Donki,逛前先來個簡便晚餐,選來這間位於中上環交界的La Casa Burger & Pasta小店。餐牌上可選擇的食品款式雖不多,但都是貴精不貴多,對於有選擇困難症人來說,已為你篩選了必吃之選。還有套餐可供選擇!我們order了一個120g經典芝士漢堡🍔$85、一個雞肉香草手工通粉🍲$78、一份薯條🍟$28、以及一罐可樂🥤$20。漢堡Size雖不太大,但蕃茄、蔬菜、麵包都很新鮮,漢堡肉汁豐富。👍🏼至於手工通粉,我和友人一致覺得通粉軟硬度適中,不會太淰,雞肉嫩滑,味道非常好,讚!👍🏼👍🏼👍🏼吃完這頓滿足的晚餐,就出發購物去!🛍

還有套餐可供選擇!

吃完這頓滿足的晚餐,就出發購物去!🛍
去開上環原來附近都好多好野食,我近排喜歡食包類,呢間La Casa Burger & Pasta店主打包漢堡包,就位於上環近地鐡站,A2出口行2-3分鐘就到,我外賣返去慢慢嘆先。 La Casa 高級食材漢堡店食物落單後,約等了8分鐘就可以取走食物 店員非常友善都會講解下食物種類所有漢堡均可以飛包變沙律招牌手工意粉同漢堡包都係必食雖然地方唔大,但入到去感覺好舒服,每個坐位都係高枱 Menu 都好多款Burger 選擇,更有手工意粉、闊條麵、小食、啤酒 兩個飽及一個小食香脆薯角薯角即叫即炸,而且香脆不油膩返到屋企都可以食到熱脆薯條雞肉香草闊條麵(HK$78) 肉質有彈性真係夠嫩滑鮮,香草味個汁很香 自家手工意粉闊條麵口感煙韌彈牙,連埋香草味真係回味無窮150g 薄切西冷漢堡配砵酒洋蔥醬 (橡木煙燻車打芝士)  HK$105已經個漢堡包已經脹脹呀,呢個Burger 都有返一定既份量切片安格斯牛沙朗、配以橡木熏車打芝士、波特酒及洋蔥醬西冷人手薄切真係足150g ,片片都易半溶芝士、菜、蓄茄片同軟淋既麵包皮 多汁好味去開就要再食多次La Casa Bistro 地址:上環文咸東街2號地舖

La Casa 高級食材漢堡店

食物落單後,約等了8分鐘就可以取走食物

店員非常友善都會講解下食物種類

所有漢堡均可以飛包變沙律

招牌手工意粉同漢堡包都係必食

雖然地方唔大,但入到去感覺好舒服,每個坐位都係高枱

兩個飽及一個小食

香脆薯角

薯角即叫即炸,而且香脆不油膩

返到屋企都可以食到熱脆薯條

雞肉香草闊條麵

(HK$78)

肉質有彈性真係夠嫩滑鮮,香草味個汁很香

自家手工意粉闊條麵口感煙韌彈牙,連埋香草味真係回味無窮

150g 薄切西冷漢堡配砵酒洋蔥醬 (橡木煙燻車打芝士)

HK$105

已經個漢堡包已經脹脹呀,呢個Burger 都有返一定既份量

切片安格斯牛沙朗、配以橡木熏車打芝士、波特酒及洋蔥醬

西冷人手薄切真係足150g ,片片都易

半溶芝士、菜、蓄茄片同軟淋既麵包皮

多汁好味去開就要再食多次

La Casa Bistro
地址:上環文咸東街2號地舖
外賣自取
  • 薄砌西冷漢堡配砵酒洋蔥醬 (橡木煙燻芝士)、杜洛克黑毛豬腩片漢堡 (芳天娜芝士)
2020-11-09 76 瀏覽
最近鐘情食burger,難得來到上環,做一晚餵食的foodie @fm.feed我們叫了一set二人餐 $278🍔150g薄切西冷漢堡配砵酒洋蔥醬(橡木煙燻車打芝士)再加$15入面有蕃茄、青瓜、生菜、芝士,另外加$10有塊煎蛋,咬第一口真係勁多汁,牛一啲都唔韌煮到剛剛好,包質地軟熟,醬汁酸酸地,加埋青瓜蕃茄真係好夾味,超好食!好食指數:😋😋😋😋😋🍔杜洛克黑毛豬腩片漢堡(芳天娜芝士)入面有豬腩片、青瓜、洋蔥、菜、芝,jo見有大啡菇加幾特別又未試過,就加$20試下😂第一口咬落有香濃黑椒味,勁對jo口味!醬汁也是酸酸甜甜,有好多豬腩片真係啖啖肉,最驚喜係估唔到加大啡菇又幾夾,好Juicy,正好食指數:😋😋😋😋😋.🍟脆薯角配芝士醬(藍芝士)好耐未食過藍芝士!酸酸的口味,配薯角食幾特別,滿喜歡的,薯角也炸得不錯外脆內軟好食指數:😋😋😋😋.🍗香脆雞翼店家提供泰式辣醬點雞翼,味道正常,可能影太耐攤凍咗個皮有d硬,我估熱食係OK好食指數:😋😋😋.🍤脆炸蝦棒這個炸得不錯,炸粉量剛剛好,蝦又彈牙,配上蛋黃醬,好食!好食指數:😋😋😋😋.🍺手工啤酒(加$55)不得不提呢到手工啤酒真係好好飲!食burger薯

我們叫了一set二人餐 $278

好食指數:😋😋😋😋😋

🍔杜洛克黑毛豬腩片漢堡(芳天娜芝士)
好食指數:😋😋😋😋😋
🍟脆薯角配芝士醬(藍芝士)
🍗香脆雞翼
好食指數:😋😋😋
🍤脆炸蝦棒
這個炸得不錯,炸粉量剛剛好,蝦又彈牙,配上蛋黃醬,好食!
好食指數:😋😋😋😋
🍺手工啤酒(加$55)
不得不提呢到手工啤酒真係好好飲!食burger薯條緊係配番杯啤酒,咁先係享受🥰
好食指數:😋😋😋😋
餐廳係新開小店,jo覺得burger真心不錯,不過比較多人來買外賣,堂食有少量坐位,我們平日來都唔算多人所以一d都唔逼,但9pm就關門有興趣來試記得不要太夜
  • 150g薄切西冷漢堡配砵酒洋蔥醬
  • 杜洛克黑毛豬腩片漢堡