2020-11-22
呢間專食漢堡包嘅店外型裝修得好靚仔,工業風濃濃的,即刻吸引咗入去,但係旁邊就係繁忙街道,入到去有種喺城市中嘅綠洲feeling🥗🥗我始終覺得經典芝士漢堡好好食❤️經典嘅組合,鬆軟嘅麵包,夾住經醬汁調整過既洋蔥,特別香甜,而漢堡扒有成120 g,超級juicy,肉香好濃郁,佢嘅好拍檔cheddar cheese 🧀味道岩岩好,可以更加突出到漢堡扒既香味🤩加上新鮮既沙律菜同蕃茄,永遠都係咁夾既👍🏼我再Combo up 左蕃茄芝士沙律🥗同Soda water,蕃茄芝士沙律,沙律菜新鮮,蕃茄唔會好酸,加上岩岩好既芝士,夠味道之餘又健康🥗🥗😘烤大啡菇漢堡,唔想食太多麵包既朋友可以要求skip bun salad,當中Feta cheese 🧀 係比較重芝士味既一種,食落去特別香同creamy,Baby spinach係其中一種我好喜歡嘅配菜,味道突出之餘營養價值高,呢度既大啡菇整得特別好食,啡菇大大隻,而且唔會乾身,每一啖都好香口,由於之前食過大啡菇太好食喇,所以一定要on top再加🤪