2022-07-10 14 瀏覽
JUST'er Bar & Restaurant 牛油果大蝦黑醋沙律 Tigerprawn and avocado 🥑 $108牛油果夠熟好食,大蝦都幾爽下面仲有好多沙律菜,加咗黑醋調味沙律酸酸地,好開胃🌟黑松露牛肝菌卡邦尼意粉 $112醬汁比較濃稠creamy好香濃忌廉味,仲加咗好多嘅芝士碎撈埋黑松露醬一齊食好香🌟焗多汁豬仔骨配啤酒薯條 $138豬仔骨嘅份量都幾多表面搽滿晒醬汁外圍嘅位焗得比較燶,中間嘅位置就冇咩肉都仲幾遠啤酒薯條🍟 🍻好脆🌟洋甘菊蜜糖茶(檸檬)🍋$43上菜嗰陣完全嚇親😂冇諗過咁大壺味道會有少少甘但幾好飲兩個人share會比較好。🌟牛油果奶昔 🥑 $47好smooth,味道唔算好甜如果在濃味啲會更好。📍JUST'er Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖
JUST'er Bar & Restaurant

牛油果大蝦黑醋沙律 Tiger
prawn and avocado 🥑 $108
牛油果夠熟好食,大蝦都幾爽
下面仲有好多沙律菜,加咗黑醋調味
沙律酸酸地,好開胃

🌟黑松露牛肝菌卡邦尼意粉 $112
醬汁比較濃稠creamy
好香濃忌廉味,仲加咗好多嘅芝士碎
撈埋黑松露醬一齊食好香

🌟焗多汁豬仔骨配啤酒薯條 $138
豬仔骨嘅份量都幾多
表面搽滿晒醬汁
外圍嘅位焗得比較燶,中間嘅位置就冇咩
肉都仲幾遠
啤酒薯條🍟 🍻好脆

🌟洋甘菊蜜糖茶(檸檬)🍋$43
上菜嗰陣完全嚇親😂冇諗過咁大壺
味道會有少少甘
但幾好飲
兩個人share會比較好

🌟牛油果奶昔 🥑 $47
好smooth,味道唔算好甜
如果在濃味啲會更好

2022-07-10 11 瀏覽
冇得去旅行,放假又係出去食個tea~行個街~甘又一日啦😙 山林道多嘢食就係人都知,今日就嚟試吓呢間咁多人推介嘅西餐啦!♥ 黑松露牛肝醬卡邦尼意粉🍝 $77平時都好鍾意食卡邦尼,面頭鋪滿大量牛肝菌醬,撈勻黎食好每一啖都好濃郁,扁意粉質地都唔錯!♥ 牛油果大蝦黑醋沙律🥗 $88牛油果健康得來營養價值又高👍減肥人士首選,仲配有大大隻既大蝦🍤蝦肉彈牙食落鮮甜,沙律菜配咗黑醋就更容易入口♥ 海鹽櫻花奶昔 $47海鹽櫻花🌸味好突別,飲落有淡淡櫻花香味♥ 牛油果奶昔🥑 $47 超濃郁牛油果味🥑質地唔會好水又唔會好甜♡ 用料好足而且價錢合理既西餐,山林道既好選擇😆最後祝餐廳同霓虹燈一樣全院滿座!

♥ 黑松露牛肝醬卡邦尼意粉🍝 $77

♥ 牛油果大蝦黑醋沙律🥗 $88

♥ 海鹽櫻花奶昔 $47
海鹽櫻花🌸味好突別,飲落有淡淡櫻花香味

♥ 牛油果奶昔🥑 $47
超濃郁牛油果味🥑質地唔會好水又唔會好甜

2022-07-09 25 瀏覽
今日嚟呢間Bar and Restaurant,通常以為做埋酒吧的西餐廳,食物水準只係一般,但係識落又令我改觀呢間野啲菜式名都幾搞笑,咩垃圾八爪魚,都唔知試唔試好我今日就試咗極真門西淋牛豬vs蝦兵蟹將promax睇佢個名就知咩都有啦,唔好以為佢係出邊啲集扒餐,都幾有質素,隻龍蝦係好新鮮同埋爆膏,燒雞好滑,一啲都唔會鞋,呢兩款最好食其他豬肋條都入味同埋薯條都香脆,睇佢個裝修咁得意,仲以為只係打卡餐廳,估唔到啲食物都幾好

呢間野啲菜式名都幾搞笑,咩垃圾八爪魚,都唔知試唔試好

我今日就試咗
極真門西淋牛豬vs蝦兵蟹將promax

2022-07-09 26 瀏覽
行過山林道唔知食咩好,跟住就入咗呢間餐廳。間餐廳唔係好大但係好似啲嘢食都幾好食所以就入咗去呢餐飯最鍾意最鍾意真係佢杯嘢飲!我哋叫咗真士多啤梨奶昔同埋海鹽櫻花奶昔,好順滑甜度適中,而且好重士多啤梨味,另外嗰杯甜甜地鹹鹹地幾得意😎佢嘅三文魚忌廉意粉好味😋,好重忌廉味但係又唔會覺得好膩,我好快已經將佢食晒哈哈😆另外仲叫咗沙律,我係牛油果嘅粉絲,所以個沙律裏面有牛油果仲有蝦真係我嘅最愛🥰另外仲叫咗BBQ豬肋骨配薯條,佢個味道啱啱好,個薯條炸得超好食😋脆卜卜鹹味適中
行過山林道唔知食咩好,跟住就入咗呢間餐廳。
間餐廳唔係好大但係好似啲嘢食都幾好食所以就入咗去

2022-06-16
  • 真士多啤梨奶昔
2022-07-08 2435 瀏覽
已經忘記了是第幾次到訪 @justerestaurant每次聚餐想不到吃甚麼 便會到這裏點蝦兵蟹將CP值超高 經常爆場 可謂是佐敦/ 尖沙咀區必吃這次搞搞新意思 跳出舒適圈 試吓其他人氣菜式·垃圾八爪魚🐙水準一點也不垃圾 坊間都會用八爪魚作為冷盤想不到以炸的方式烹調 味道和口感也充滿驚喜外層金黃香酥 內裏的八爪魚保持嫩滑 鮮味十足配搭蛋黃醬 瞬間變得和風 才$48!非常抵食·凱撒沙律🥗沙律選擇幾多 友人叫了最經典的caesar salad爽脆新鮮的羅馬生菜 混和巴馬臣芝士碎和醬汁中間夾著香口的粒粒面包方脆 充滿蒜蓉香氣好像油炸鬼 忍不住偷吃了幾口 推介給沙律控·焗多汁豬仔骨配啤酒薯條🍟不得不佩服店家炸物的功力 薯條也很出色就算放久了 加入啤酒的炸漿能保持香脆口感可能晚市太過繁忙 豬仔骨有點失準 不夠入味而且做不到多汁效果 幸好食落幾多肉和嫩腍·原條燒吊筒🦑眼見店內的海鮮類不俗 便追加了原條燒吊筒肥美又大隻 帶陣陣炭燒香氣 再灑上木魚絲不論調味還是生熟程度都拿捏剛好 十分嫩滑·牛油果奶昔🥑真·士多啤梨奶昔🍓兩款特飲都好順滑杰身 香濃牛奶味 冰感唔重味道天然不化學 當中草莓醬更有果籽增添口
已經忘記了是第幾次到訪 @justerestaurant
味道天然不化學 當中草莓醬更有果籽增添口感
  • 垃圾八爪魚
  • 原條燒吊筒
2022-07-07 1863 瀏覽
今晚行完附近間lego 店,之後落返去美麗華個邊搵食,朋友話山林道有間唔錯嘅餐廳,就係咁去了這裡,店內座位唔算太多,但都兩邊都有梳化位,而個餐牌同朋友望了,就由朋友發板,當然先上個牛油果大蝦黑醋沙律,大大份沙律內放了兩隻大大嘅大蝦,外殼炸得香脆,蝦肉結實彈牙,中間位置放了份香滑軟淋嘅牛油果之餘還有爽口沙律菜配上帶點酸嘅黑醋汁,入口十分醒胃。再來就係厚玉子燒,上面放了堅魚片,加埋燒汁,入口個種結實嘅感覺十分滿足!朋友之我喜歡脆口小食,於是加埋這款垃圾八爪魚,將八爪魚加上脆醬炸,出其地唔會有油膩感覺之餘,八爪魚炸得卜卜脆,同平時食到嘅感覺不同,十分特別!主食就點了焗多汁豬仔骨配啤酒薯條,上枱第一個吸晴地方就係份豬仔骨,望到就已經覺得十分肥滿,入口時由豬仔骨滲出來嘅肉汁充滿在口中,加埋豬仔骨外面燒得十分香口,形成很大對比!啤酒薯條亦十分香脆,上枱熱盪盪時入口香脆,大小剛好!飲品就有真士多啤梨奶昔,入口香滑有濃郁嘅士多啤梨味道,而另一杯菠蘿熱情果沙冰,菠蘿味香濃加埋熱情果帶點酸甜,在炎炎夏日晚上嘅消暑選擇!

飲品就有真士多啤梨奶昔,入口香滑有濃郁嘅士多啤梨味道,
而另一杯菠蘿熱情果沙冰,菠蘿味香濃加埋熱情果帶點酸甜,
在炎炎夏日晚上嘅消暑選擇!
@justerestaurant 值得再訪嘅平靚正西餐💛📒推薦✨:黑松露牛肝菌卡邦尼意粉 $112👍怕膩同唔太中意好濃嘅忌廉味道所以係好少食卡邦尼意粉!反而今次一試有大驚喜~~!醬汁雖然偏甜和比較Creamy,但加埋黑松露,多了額外香氣之餘都令整體不會太膩,好快清曬,真心好味~!(●'◡'●)推薦✨:洋甘菊蜜糖茶芒果(熱)🍹$41 👌之前飲過鋪頭嘅凍飲比較細杯飲幾啖就無曬唔太夠喉,但反觀熱飲就超級大壺夠兩個人飲,所以識飲嗌一定熱飲!而甜酸的蜜糖芒果配上花香,入口甜甜地幾潤喉之餘,餘韻有淡淡的洋甘菊香味,可以舒緩下菜式的油膩。~焗多汁豬仔骨配薯條 $138👌今次的嘅豬仔骨焗得過火,邊位較燶。咁啱撞正有軟骨位所以比較難切,可以訓練埋朋友仔做女版豬肉切割員威威。不過醬汁依然入味和肉質都軟嫩,而搭配的薯條炸得超脆~好好味~!😯👌牛油果大蝦黑醋沙律 $108👌檸檬莓果梳打 $44📝三訪依然無失望有驚喜~!係同價位西餐質素已經超班!而價錢都好抵食,就算豪嗌都係500蚊有找怪不得每晚都滿座。😊絕對值得不斷回頭再幫襯嘅好食喔~(6.5/10)📍JUST'er Bar & Restaurant - 尖沙
@justerestaurant 值得再訪嘅平靚正西餐💛📒

推薦✨:黑松露牛肝菌卡邦尼意粉 $112

推薦✨:洋甘菊蜜糖茶芒果(熱)🍹$41

焗多汁豬仔骨配薯條 $138

👌牛油果大蝦黑醋沙律 $108
👌檸檬莓果梳打 $44

📍JUST'er Bar & Restaurant - 尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖
2022-07-04
  • 黑松露牛肝菌卡邦尼意粉
山林道一帶都幾多餐廳,呢間以前都食過,性價比幾好,朋友話未試過就決定encore。凱撒沙律🥗 $98食肉前食返個沙律,感覺fresh啲日本風南瓜白汁雞肉扁意粉🍝 $135呢個意粉醬汁超濃厚,每條意粉都掛滿晒汁,白汁味好濃但又唔會搶晒其他味,雞肉嫩。焗多汁豬仔骨配啤酒薯條🍟 $138勁大份,2個人食都夠分。豬仔骨果然多汁,肉質唔會鞋,同埋都幾多肉,唔會得骨。薯條勁脆、放耐咗先食都唔會淋咗。呢個價錢有咁大份都幾抵。忘了愛 (檸檬特飲) 🍹 $45個名好特別🤣一見到個名,個腦就諗起一首歌「人若然忘記了愛」。杯野飲綠色,酸酸甜甜幾開胃。青檸柚子梳打 🍸 $45食咁多肉,飲返杯帶酸嘅野飲中和返,感覺可以再食多啲🤣餐廳裝修幾得意,牆上挂咗幾個霓虹燈牌 有獨角獸🦄️同埋「全院滿座」,幾有特色。JUST'er Bar & Restaurant尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖

凱撒沙律🥗 $98
食肉前食返個沙律,感覺fresh啲

日本風南瓜白汁雞肉扁意粉🍝 $135

焗多汁豬仔骨配啤酒薯條🍟 $138

忘了愛 (檸檬特飲) 🍹 $45

青檸柚子梳打 🍸 $45
食咁多肉,飲返杯帶酸嘅野飲中和返,感覺可以再食多啲🤣

JUST'er Bar & Restaurant
2022-07-06 36 瀏覽
今日出去做完嘢,終於可以去到尖沙咀山林道呢間好鬼馬嘅餐廳食飯,期待咗好耐,因為好多朋友都高度推介🤣好多食物嘅名稱好過癮😆😆😆牛油果大蝦黑醋沙律($108)近年大熱嘅Superfood牛油果,標榜健康、營養價值高🤪牛油果質感滑腻,味道獨特🤩唔少朋友直接食用牛油果可能會俾佢嘅脂肪感嚇親,用嚟做沙律就一流喇🥳兩隻大蝦🍤大大隻好彈牙,配以大量沙律菜,整體而言係一道清新、開胃嘅前菜😀垃圾八爪魚($48)基本上係每張枱必點嘅小食,外層炸粉薄身,八爪魚夠彈牙😜厚玉子燒($58)看似簡單容易嘅食品,但自己屋企試過整,製作難度唔低,所以出街食都會好欣賞師傅嘅功夫🤩🙌呢份玉子燒火候控制幾好,唔會做得好熟,整體口感亦鬆軟😃醬油風白汁三文魚扁意粉($112)口感Creamy但食落唔算膩,每條意粉掛滿醬汁,好鍾意食到白汁有濃濃嘅忌廉味😝牛油果奶昔($47)上文提及牛油果油脂感飽滿,拎嚟打做奶昔就好適合,瞬間就變成一杯健康、容易入口嘅飲品🥤菠蘿熱情果沙冰($45)清新、香甜嘅沙冰,炎炎夏日嘅香港就係要飲呢種熱帶風情嘅飲品🍸

好多食物嘅名稱好過癮😆😆😆

牛油果大蝦黑醋沙律($108)
垃圾八爪魚($48)
基本上係每張枱必點嘅小食,外層炸粉薄身,八爪魚夠彈牙😜
厚玉子燒($58)
醬油風白汁三文魚扁意粉($112)
牛油果奶昔($47)
菠蘿熱情果沙冰($45)
2022-07-05 103 瀏覽
為食貓已經第二次黎呢度食野啦記得第一次係朋友帶為食貓黎,而因為餐廳d野食水準都幾出色,而且氣氛都好唔錯,所以今次就輪到為食貓約朋友黎食環境餐廳雖然比較細,但佢既裝修非常吸精,又好有酒吧既氣氛,係霓虹燈既襯托下,同朋友係度傾計飲野真係一流,重點係價錢唔會太貴♥️食物雖然佢係半個酒吧,但d野食真係一d都唔馬虎,非常有水準,一邊飲酒,一邊食到d咁高質既食物,真係好正ga 牛油果大蝦黑醋沙律(5/5)($108)D牛油果有好多塊,而d大蝦亦都非常大隻,好足料♥️連埋d黑醋沙律食真係好開胃,2個人唔覺唔覺就食哂成盤黑松露牛肝菌卡邦尼意粉(5/5)($112)必食為食貓食過好多間唔同cafe既黑松露卡邦尼意粉,而呢間係暫時最好食既👍🏾大家一定要試首先,佢d黑松露已經好多,好好味😋跟住個意粉整得好入味,d卡邦尼醬又唔會太過多,食落去一d都唔漏🤪而且個意粉煮得好有鑊氣,唔係普通倒左啲醬上去就算焗多汁豬仔骨配啤酒薯條(4/5)($138)薯條必食如圖所見,個豬仔骨好大份,同埋好多肉😛不過如果再juicy少少就會更加好味而d啤酒薯條係必食佢d幼薯條炸得好脆,重好夠味👍🏾餸酒食真係一流呀肉桂花蘋果紅茶($43)
為食貓已經第二次黎呢度食野啦

食物

牛油果大蝦黑醋沙律(5/5)($108)
牛油果黑醋大蝦沙律

黑松露牛肝菌卡邦尼意粉(5/5)($112)
必食

黑松露牛肝菌卡邦尼意粉

焗多汁豬仔骨配啤酒薯條(4/5)($138)
薯條必食

焗多汁豬仔骨配啤酒薯條

而d啤酒薯條係必食
佢d幼薯條炸得好脆,重好夠味👍🏾餸酒食真係一流呀

肉桂花蘋果紅茶($43)+ 海鹽櫻花奶昔($47)
肉桂花蘋果紅茶

個紅茶d肉桂味超濃,又好大jug,好岩同d朋友慢慢坐喺度飲☕️
海鹽櫻花奶昔

至於個海鹽櫻花奶昔都好好飲
個櫻花味好出,又唔係藥水味,鹹鹹地,好得意♥️

原來Just’er bar and restaurant已經入選左openrice 6月份好評餐廳10強
為食貓都非常推介大家可以去試下😻真係一定唔會令你失望架

牛油果黑醋大蝦沙律
黑松露牛肝菌卡邦尼意粉
焗多汁豬仔骨配啤酒薯條
肉桂花蘋果紅茶
海鹽櫻花奶昔
2022-07-04 65 瀏覽
🚩 JUST'er Bar & Restaurant山林道成條路都好多嘢食,門口經過見到好多霓紅燈已經吸引咗我入去,超級港式嘅設計🤤原來入面係食西餐嘅~〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈黑松露牛肝醬卡邦尼意粉 $77有巨量嘅黑松露醬喺面,醬汁好creamy好掛麵🤤意粉係用咗我最鍾意嘅扁意粉,軟硬程度啱啱好!啲配料都好豐富食到底都仲有🌈紅酒牛柳粒蕃茄意粉 $77平時紅酒燴牛尾嗰啲都冇咩紅酒味,依碟意粉一撈起身已經勁大浸紅酒味,啱晒啲鍾意酒味重嘅人~佢嘅牛肉牛味都好濃而且好淋,份量都幾多🌈洋甘菊蜜糖茶檸檬 $45係好滋潤嘅味道,蜜糖菊花檸檬呢個組合夏天飲就一流,清熱消暑~但就略嫌甜咗少少,落返少少啲蜜糖就啱啦!🌈星爆氣流斬改EX $45見佢個名咁霸氣忍唔住叫左一杯 本身以為只係一個普通嘅波子汽水 但係佢喺上面加咗cream 咁樣打卡就一流~~ cream撈埋波子汽水咁飲有啲似忌廉溝鮮奶好飲 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🥢地址:尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖🌟推薦指數:8/10
🚩 JUST'er Bar & Restaurant

🥢地址:尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖
🌟推薦指數:8/10
2022-07-04
2022-07-03 93 瀏覽
經常滿座西餐🤗又來山林道搵嘢食 呢間餐廳行過次次都full 又懶得book 台 🥲🥲🥲今日經過竟然有位喎 因為8號風球過後 好多嘢都返唔到貨😮‍💨😮‍💨想食ribs 都無哂🥴🥴🥴🥴南瓜扁意粉又無😮‍💨😮‍💨傷心傷心💔黑醋just salad 🥗 义炸薯條🍟🍟🍟🍟🍟龍蝦同水牛城雞亦 佢話平時系雙骨 但今日又賣哂所以由5隻雞翼變咗六隻單骨🐥🐥🐥🐥🐥Menu唔係有太多嘢食揀 但係食唔到ribs 可以再encore
經常滿座西餐🤗

龍蝦
Menu唔係有太多嘢食揀
但係食唔到ribs 可以再encore

• 邪王炎殺黑龍意粉
第一次起Openrice到留言就係比左呢間餐廳。本身book 呢間餐廳係同朋友慶祝生日。我地5:57分到達餐廳,因當時餐廳仍未開門,聽到入面有聲但未有開燈,於是打算去買生日蛋糕。再次到達餐廳係6:13分,當描安心出行時,女店員亦一度搵不到我們的booking及後先至改口表示因我們於6:00未有出現,即時已將我們的位置比左街客,但店內仍有充足的位置,只有3-4枱客人,佢都唔肯幫我地安排另一枱。而我們亦未有遲到超過15分鐘,對於女店員咁嘅服務及處理態度,我地都好好失望。遲到係我地問題,但訂座時已寫明可預留15分鐘,如果佢係起6:15分就比左張枱人我都理解。但按照佢嘅邏輯,如客人在預約時間沒有立即出現,便可隨意取消預約,給予街客,咁麻煩起book枱時寫明。另外,起發現客人沒有出現時,點解不選擇打電話詢問客人呢?本來係要慶祝朋友生日,但就令到我地臨時要搵另一個地方食飯,更係比職員嘅態度受左一肚氣。透過咁嘅訂座經歷,十分唔推薦大家黎呢到食飯,尤其係會同朋友慶祝,可能遲少少都已經cancel 左。
第一次起Openrice到留言就係比左呢間餐廳。

2022-06-25
慶祝紀念
生日
【嫩過小鮮肉💗黑松露鬆脆炸雞】尖沙咀/佐敦有間長期都full book既餐廳JUST're Bar & Restaurant,今次一試點解咁把炮,原來餐廳好細,7-8張枱(可分成2人枱)野食點左1小食,2main,2drinks✏✏✏✏✏✏✏👅味道:7/10🌌環境:7.5/10👍🏻推薦:6.5/10 ______________________________【食評篇👇👇👇】🤓🤓評分benchmark參考🤓🤓✏10分 - rare heaven😇✏8, 9分 - 屬高分之作✏7分 - 正正常常,同平時食到嘅差唔多 ✏6分 - 有d失望,expect佢會好食d✏5分 - 伏野,零分重作美國安格斯9oz配啤酒薯條 $218 (💝5/10)牛扒好薄,薄過1cm,好似M記Big Mac果塊漢堡扒味,唔得wo,點值$218點餐時已經無問要幾成熟,依家諗番係伏MK風鰻魚蛋包白飯 $121 (💝6/10)味道方面,鰻魚同出面日本野食開既較唔多鰻魚得半條,太細但收120😅但失望嘅係下面係白飯,有d普通蛋皮好薄出面同樣價錢有更好選擇黑松露唐揚雞 $98 (💝8/10)全餐飯最推薦的食物,每粒都有黑松露醬
【嫩過小鮮肉💗黑松露鬆脆炸雞

✏7分 - 正正常常,同平時食到嘅差唔多
✏6分 - 有d失望,expect佢會好食d
✏5分 - 伏野,零分重作

美國安格斯9oz配啤酒薯條

美國安格斯9oz配啤酒薯條 $218 (💝5/10)
點餐時已經無問要幾成熟,依家諗番係伏

MK風鰻魚蛋包白飯

MK風鰻魚蛋包白飯 $121 (💝6/10)
味道方面,鰻魚同出面日本野食開既較唔多
鰻魚得半條,太細但收120😅
但失望嘅係下面係白飯,有d普通
蛋皮好薄
出面同樣價錢有更好選擇

黑松露唐揚雞

黑松露唐揚雞 $98 (💝8/10)
全餐飯最推薦的食物,每粒都有黑松露醬點點,下面碟底仲有黑松露忌廉,可以點黎食,好香奶味😍
炸雞好香脆,好過

海鹽櫻花奶昔 $47 (💝8/10)
菠蘿熱情果沙冰 $47 (💝6/10)
櫻花奶昔好飲過菠蘿沙冰

結論:店面size比我想象中細一倍,部份食物質素一般,有d overpriced!唯一好食既係黑松露炸雞,野飲就推薦櫻花奶昔

如果大家覺得我review得ok,可以follow 我IG @hkdine360
(📍尖沙咀) JUST'er Bar & Restaurant
黑松露唐揚雞
  • 美國安格斯9oz配啤酒薯條
  • MK鰻魚蛋包白飯
  • 海鹽櫻花奶昔
2022-06-30 1017 瀏覽
今日去開尖沙咀買Lego 買完見到對面有間西餐廳 呢間餐廳設計有格調 牆上都掛有霓虹燈招牌 「全院滿座」仲有獨角獸等 充滿特色✨🥗 巴馬火腿油醋沙律 Parna ham salad $78有3大塊薄切巴馬火腿 食落好有鹹香😝大大份沙律 配搭香甜嘅黑醋&健康嘅橄欖油 好清新 🥗 好開胃😋😋 -🍝黑松露牛肝醬卡邦尼意粉 $77 一上枱 已經聞到好香黑松露香氣🤤🤤 醬汁好香濃 稀稠度調配岩岩好 意粉口感煙韌 有嚼口 掛到濃厚嘅醬汁😋😋👍🏻 -🍍🥭菠蘿熱情果沙冰 $21天氣咁熱 真係要飲沙冰 降溫🥵🥵呢杯沙冰 飲落好清甜嘅菠蘿味🤤解暑✨-🍪 曲奇馬上瘋 $23 我見好多人叫呢款 我都叫一杯飲下先😆 用Oero 打成既奶昔 飲落奶味偏重 味道可以再濃啲🙈 特別一讚 上面嘅Oero 仲係脆身🤤😋👍🏻 🍽🍴總結 🍽🍴餐廳面積唔大 但食物款式都算多元化 而且仲有洗手間👍🏻👍🏻 餐廳佈置左多款唔同嘅霓虹燈 充滿喜感😝
今日去開尖沙咀買Lego 買完見到對面有間西餐廳

有3大塊薄切巴馬火腿 食落好有鹹香😝