2023-04-18 12 瀏覽
尖沙咀山林道有間餐廳🍴質素不錯👍 裝潢設計有心思,牆上大大著燈的有「全院滿座」牌、獨角獸霓虹燈牌、排列齊整的酒樽,感覺型格😎黑松露水波蛋真A5和牛蓋飯這是我最鍾意的菜式,皇牌一定要食,和牛用上是日本🇯🇵A5和牛,香濃可口,伴上窩蛋及黑松露醬一齊食!好滋味呀!店員提供海鹽同黑胡椒,我可按自己喜好調味呢!熱洋甘菊蜜糖檸檬茶 以茶壺🫖盛上,菊花配檸檬味道清新微甜又解渴!JUST'er Bar & Restaurant 地址:尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖

黑松露水波蛋真A5和牛蓋飯

店員提供海鹽同黑胡椒,我可按自己喜好調味呢!

熱洋甘菊蜜糖檸檬茶
以茶壺🫖盛上,菊花配檸檬味道清新微甜又解渴!

JUST'er Bar & Restaurant
地址:尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖

2023-04-18 39 瀏覽
山林道出名多野食,之前經過哩間JUST'er就被人哋食緊嘅菜色吸引,不過次次都fully book,有得睇冇得食。今日早收工,book定枱同老公嚟試下味道。▶️凱撒沙律($108)🥗羅馬生菜新鮮爽脆,加上麵包粒脆卜卜同沙律醬調味,非常清新,做前菜一流。▶️炸魚薯條($121)🍟分量超慷慨,單睇相已經知道個炸魚有幾大份,絕對系性價比之王。外面嘅炸粉酥脆無比,但又絲毫不影響魚的多汁和鮮嫩。加上邪惡嘅茄汁同mayo,真係食到lamlam脷。▶️開心果碎慢煮燒羊架($178)🐑用慢煮嘅方法預先處理羊架真係好巧妙,羊肉岩岩熟,而外皮就焦脆,令口感特別。但系我一般中意食熟D嘅羊,所以哩碟大部分由老公食~醬汁系南瓜蓉同開心果碎,食落都幾特別~▶️士多啤梨奶昔($51) / 菠蘿熱情果沙冰($45)🍹配炸魚薯條D咁邪惡嘅野一定要有杯凍飲在手先得。奶昔好creamy又好smooth,而菠蘿沙冰就好refreshing。

▶️凱撒沙律($108)🥗

▶️炸魚薯條($121)🍟

▶️開心果碎慢煮燒羊架($178)🐑

▶️士多啤梨奶昔($51) / 菠蘿熱情果沙冰($45)🍹
每次經過山林道都留意到這間裝修頗為特別嘅酒吧餐廳。今日終於有機會到訪。一直以為酒吧餐廳會比較嘈雜,可能時間尚早,一直播着柔和的純音樂,感覺舒服。Cobb Salad 賣相精美。有四款醬汁可以選擇嘅沙律拼盤。自選了油醋汁,意大利黑醋酸酸甜甜令生果、蔬菜更美味!Parma ham 鹹鹹香香,最啱配士多啤梨🍓洋甘菊檸檬蜜糖茶唔似一般Cafe细細壼,呢個份量好有party feel,甘香蜜味仲有檸檬香,感覺非常健康養生😊特色一口手捲四件 •帶子以帶子刺身作手卷,賣相別緻夠晒fusion夾上沙律菜和日式燒汁作點綴,帶子肥美鮮甜,用紫菜包著同吃味道非常正!👍🏻👍🏻白酒白汁煮蜆意大利飯調校得好creamy 嘅白酒汁,燉飯軟硬適中而且口感彈牙,同時吸滿惹味白汁和蜆肉精華,每啖都是享受😋豬仔骨配香脆薯格塗上BBQ source 嘅豬仔骨燒得香口蜜味,配上熱辣辣嘅脆薯格和沙律菜只需$138 ,價錢親民的主菜😋🍽️!

Cobb Salad
賣相精美。有四款醬汁可以選擇嘅沙律拼盤。
洋甘菊檸檬蜜糖茶
特色一口手捲四件 •帶子
以帶子刺身作手卷,賣相別緻夠晒fusion

豬仔骨配香脆薯格
呢間小店真係臥虎藏龍,超推薦大家去食!* $43 三分鐘舒緩經痛玫瑰花茶一坐底我女人肚仔已經唔舒服,睇下menu有冇熱飲岩。呢杯玫瑰花茶好滋味,飲落去滑口又清新,仲有助緩解經痛,真係好貼心!我係男人都覺得幾唔錯👍🏻* $124醬油風海鮮意大利飯啲海鮮同埋飯煮得啱啱好,最特別係老細話落左少少鼓油,味道出奇地夾!真係唔會膩口!* $68 原條燒吊筒吊燒得啱啱好,肉質好肥美又多汁,炭燒口味更加香濃,一口咬落,絕對令人回味!* $52芝麻雞翼呢度嘅芝麻雞翼好香脆,肉質都好嫩,留意係中翼+雞翼尖!* $138焗多汁豬仔骨配香脆薯條豬仔骨焗得啱啱好,睇圖見仲有肉汁!肥肉瘦肉夾層,咬落甘香~,仲有加蜜糖好甜,表面焦脆,一啖脆一啖肉一口肉汁!配埋脆脆嘅薯條🍟,一口接一口真係停唔到!總括嚟講,呢度嘅食物質量頗高。
呢間小店真係臥虎藏龍,超推薦大家去食!

* $43 三分鐘舒緩經痛玫瑰花茶

* $124醬油風海鮮意大利飯

* $68 原條燒吊筒

* $52芝麻雞翼
呢度嘅芝麻雞翼好香脆,肉質都好嫩,留意係中翼+雞翼尖!

* $138焗多汁豬仔骨配香脆薯條

總括嚟講,呢度嘅食物質量頗高。
2023-04-16 245 瀏覽
🍽 JUST'er Bar & Restaurant (尖沙咀)📍尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖✨bookmark已久嘅山林道高質西餐廳,終於試到啦🥳 男朋友好細心book咗枱,唔洗排隊😊✨餐廳裝修風格玩味十足,用咗好多霓虹燈做裝飾,都好IGable✨ 「全院滿座」嘅霓虹燈充滿特色,同餐廳都一樣,「全院滿座」了!🍽 開心果碎慢煮燒羊架配南瓜汁牛油蕃茄 雖然揀佢地蝦兵蟹將set,但係兩個人食唔晒,下次叫多啲人嚟先再食。所以揀咗慢煮燒羊架。因為係慢煮嘅,肉質會呈粉紅色,但係全熟嘅👍 而且外表燒到金黃色,好吸引🤤 而小編多數去食自助餐先會食下羊肉,而且仲要加好多薄荷醬,但係今次食呢個慢煮羊架係完全接受到,配嘅南瓜汁都好特別,出乎意料好夾!🍽 煙三文魚配牛油果酸青瓜牛油果同煙三文魚嘅融合係完美架(小編是牛油果控🥑) 最底係青瓜,而酸青瓜就俾煙三文魚同牛油果包住,食落好有層次,好開胃。同埋要讚一讚個擺盤,令到菜式賣相好吸引,好啱打卡!🍽 垃圾八爪魚見好多人推介,同埋個名好直接🤣 睇返英文,原來係Baby Octopus🤣 口感係外酥內嫩,而外層嘅麵糊炸得好酥脆👍👍 🍽 醬油風海鮮意大利飯通
📍尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖

🍽 開心果碎慢煮燒羊架配南瓜汁牛油蕃茄
開心果碎慢煮燒羊架配南瓜汁牛油蕃茄

🍽 煙三文魚配牛油果酸青瓜
牛油果同煙三文魚嘅融合係完美架(小編是牛油果控🥑)
煙三文魚配牛油果酸青瓜

🍽 垃圾八爪魚
垃圾八爪魚

🍽 醬油風海鮮意大利飯
通常食Risotto都係比較重芝士、重忌廉味,但係呢款醬油風味,真係好特別好好食。侍應介紹佢哋係用咗日本醬油去煮,同平時嘅白汁味係有啲唔同。海鮮有新鮮又大隻嘅蝦、厚肉嘅青口同埋份量好多嘅硯肉,正!
醬油風海鮮意大利飯

🍹青檸柚子梳打、 真士多啤梨奶昔
今日天氣30度🥲 只想飲凍嘢,青檸柚子梳打夠晒爽👍👍 而士多啤梨真係真㗎,仲要係甜嘅士多啤梨😋
真士多啤梨奶昔
青檸柚子梳打

———————————————
評分:5⭐️最高
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
再訪:⭐️⭐️⭐️⭐️

#chill.yummi #foodiehk #Eeeeeats #FoodPhotography #Delish #foodiegram #foodielife #igfoodie #hkfoodies
開心果碎慢煮燒羊架配南瓜汁牛油蕃茄
煙三文魚配牛油果酸青瓜
醬油風海鮮意大利飯
真士多啤梨奶昔
青檸柚子梳打
2023-04-16 102 瀏覽
同老公係尖沙咀附近拍拖,行開山林道搵下有咩好野食😋見到呢間有真 A5和牛,就吸引左我地入去Lunch menu 都有幾多選擇,我地揀左黑松露水波蛋真A5和牛蓋飯同埋MK 風鰻魚蛋包白飯💫 黑松露水波蛋真A5和牛蓋飯A5 和牛超高質,肉質彈牙,仲feel 到入口個陣油脂融化,真係堅 和牛😍呢個蓋飯性價比高👍👍💫 MK 風鰻魚蛋包白飯睇個名feel 到呢間餐廳都玩味十足😂鰻魚都好厚身,鰻魚既鮮嫩滑爽加埋蛋既香軟,口感一流💫 曲奇馬上瘋奶昔 & 真 士多啤梨奶昔最近天氣好熱,忍唔住叫左兩杯奶昔😋士多啤梨奶昔好靚,啱晒打卡。曲奇奶昔就一直都係我嘅至愛❤️❤️

💫 黑松露水波蛋真A5和牛蓋飯

💫 MK 風鰻魚蛋包白飯

💫 曲奇馬上瘋奶昔 & 真 士多啤梨奶昔

2023-04-15 50 瀏覽
位於尖沙咀山林道一間小店。#真士多啤梨奶昔 HK$51超大杯,真士多啤梨打出來的,奶味香甜,賣相亦不錯。#蒜香辣羅勒蜆肉蕃茄意粉 HK$118辣辣的,像tabasco的辣味,再添上了蕃茄香。還有大量蜆肉,喜歡辣要試下。#菠蘿熱情果沙冰 HK$45#特色一口帶子手卷 HK$88滿滿沙律醬,一大口可以吃完。帶子都幾鮮甜的。#燒A5和牛 HK$248半生熟,油感十足,牛味香濃,而且都切開了一小口,非常方便食用。
位於尖沙咀山林道一間小店。
#真士多啤梨奶昔 HK$51
超大杯,真士多啤梨打出來的,
奶味香甜,賣相亦不錯。
#蒜香辣羅勒蜆肉蕃茄意粉 HK$118
辣辣的,像tabasco的辣味,再添上了蕃茄香。
還有大量蜆肉,喜歡辣要試下。
#菠蘿熱情果沙冰 HK$45
#特色一口帶子手卷 HK$88
滿滿沙律醬,一大口可以吃完。
帶子都幾鮮甜的。
#燒A5和牛 HK$248
半生熟,油感十足,牛味香濃,
而且都切開了一小口,非常方便食用。
2023-04-14 43 瀏覽
兩個人來食, 想樣樣都試下, 最終叫咗拼盤. 1. 首先講的當然龍蝦, 燒得啱啱好, 又新鮮, 唔會黑蚊蚊.2. 軟殼蟹炸得好脆, 又大隻有蟹膏又juicy, 唔會乾晒.3. 烤雞孜然味道, 好啱有不同口味食物配搭下.4. 豬肋骨- 骨夠大枝, 完全冇血水, 好放心食, 又有肉味, 燒得好好 . 唔似outback細細枝, D肉烚完咁, 無味離曬骨.5.西冷邊位比較韌, 我好鍾意咬野, 所以都好啱我食, 不過我鍾意raw多少少. 加錢由波士頓龍蝦轉為西澳龍蝦, 好抵.未去之前, 睇之前啲評語仲擔心, 不過食落全晚我又好滿意.張相影得差D, 希望呢啲小店, 越做越好.
兩個人來食, 想樣樣都試下, 最終叫咗拼盤.
3. 烤雞孜然味道, 好啱有不同口味食物配搭下.
加錢由波士頓龍蝦轉為西澳龍蝦, 好抵.
未去之前, 睇之前啲評語仲擔心, 不過食落全晚我又好滿意.

張相影得差D, 希望呢啲小店, 越做越好.

• 多汁淫蝦
  • 炸軟殼蟹
2023-04-14 35 瀏覽
💁‍♀️💁‍♂️ 6/4/2023(Thu), Dinner🍽今晚為食妙妙🙋‍♀️同A先生🙋‍♂️再有事情要去尖沙咀,到咗晚飯時間,我地又去到山林道搵食,今次選擇既係尋晚路過已經覺得好有特色既 Just'er💛💛💛。而今晚我地order咗:🔆 門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將 拼盤($445)用木盤盛載住大堆頭既拼盤,包括有焗多汁豬仔骨🍖、多汁淫蝦🦞、慢煮蒜香春雞🐔(半隻)、炸軟殼蟹🦀️、薯條🍟同沙律🥗菜。豬仔骨🍖焗得鬆化,輕輕用刀叉🍴就可以將肉同骨分開,食落肉裏仍有肉汁,再配合香口嘅燒烤醬,每人都分到兩條骨食。多汁淫蝦呢個名聽落令人遐想🤤,實際係烤開邊波士頓龍蝦🦞。龍蝦🦞本身多肉又多膏,烤得剛好,肉質多汁彈牙,蝦膏甘香濃郁,最後用埋鉗來夾開龍蝦鉗來吃肉,十分滿足🤤。慢煮蒜香春雞🐔烤得十分多汁嫩滑,就算係雞胸既部分都一樣嫩滑無渣,加上大量既孜然粉,食起來更加香口,半隻春雞🐔好快就俾為食妙妙同A先生KO咗。建議可以再加入少少辣椒粉就更加香口惹味。軟殼蟹🦀️炸得香脆,大小適中,二人分吃剛好。薯條🍟同樣炸得香脆可以,食埋薯條🍟同沙律🥗菜剛好適合二人晚餐份量。🔆 曲奇馬上瘋($47)即係曲奇奶昔,大大杯飲落

而今晚我地order咗:
🔆 門西淋牛豬仁雞 VS 蝦兵蟹將 拼盤($445)

🔆 曲奇馬上瘋($47)

即係曲奇奶昔,大大杯飲落好足曲奇🍪味,香甜可口。

🔆 青檸柚子梳打($45)

賣相都好靚,青檸既酸味配合柚子既甜味,加埋梳打有氣,飲落解膩又清新。

🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
❤🙆‍♂️(A先生)整體食評:❤❤❤❤❤(5/5)
❤🙆‍♀️(為食妙妙)整體食評:❤❤❤❤❤(5/5)
👉🏻 餐廳用上霓虹光管做裝飾,好有本土特色

A先生車友指數 🚗
🛣️ 交通容易指數:🚗🚗🚗🚗🚗(5/5)
🅿️ 泊車容易指數:🚗🚗🚗🚗(4/5)
👉🏻 山林道有一些錶位🅿️,有冇位就真係睇運氣。
👉🏻 尖沙咀既公共交通絕對係十分方便,港鐵🚇、巴士🚌、天星小輪⛴️都可以輕易到達
🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆
2023-04-06
夜晚想搵間餐廳浪漫下,但又唔想去一啲連鎖既餐廳,不仿去支持一下呢間小店💛正值佢剛剛落完場又未到晚飯時間,我又可以「包場」了😆餐廳玩味十足,有個好搶眼既霓虹燈牌,打卡一流啊!🍴門多淋牛豬仁蝦 𝐕𝐒 蝦乒蟹將👉🏻可選項項目我地揀左焗多汁豬仔骨同啤酒薯條成個拼盤一上枱已經係超吸睛!講緊係好多野食,尤其有原隻龍蝦🦞肉質非常鮮甜,而且好大隻,係連鉗都好有肉啊;仲有一隻燒春雞,店員極力推薦話好好味,果然好惹味啊,上面有孜然粉作調味,切開仍然保持好𝐣𝐮𝐢𝐜𝐲! 豬仔骨有好多舊,醬汁好正唔會太咸,肉質剛好👍🏻 炸軟殻蟹好香脆,而且一啲都唔細隻,成個餐食完超級滿足❤️🍴曲奇馬上瘋 & 海鹽櫻花奶昔曲奇奶昔我比滿分!💯 好味到一個點啊!唔會過甜,有滿滿的曲奇味再加奶味,飲完真係好爽啊🥹 後者則清爽少少,海鹽味適中飲完好舒服,飲品大推呢兩杯啊👍🏻👍🏻

🍴門多淋牛豬仁蝦 𝐕𝐒 蝦乒蟹將
👉🏻可選項項目我地揀左焗多汁豬仔骨同啤酒薯條

🍴曲奇馬上瘋 & 海鹽櫻花奶昔

2023-04-13 30 瀏覽
山林道一向食肆林立,今日又去左個頭覓食,今次見到有間玩味西餐廳,我地一於去試下☺️我地叫左個蝦兵蟹將二人拼盤,包括了豬仔骨、龍蝦、炸軟殼蟹和燒春雞。一上碟,好豐富!豬仔骨烤得酥脆,咀嚼起黎非常有口感龍蝦的鮮味更是讓人回味無窮,彈牙爽甜!炸軟殼蟹的外皮酥脆,裡面的肉質鮮嫩可口燒春雞口感柔軟,孜然的味道非常好整體而言,拼盤比人既感覺就係豐富多彩,每一道菜都值得品嚐一下!如果你想要在尖沙咀享受美味的西餐,呢間餐廳絕對係一個唔錯既選擇!

一上碟,好豐富!

豬仔骨烤得酥脆,咀嚼起黎非常有口感

龍蝦的鮮味更是讓人回味無窮,彈牙爽甜!

炸軟殼蟹的外皮酥脆,裡面的肉質鮮嫩可口

燒春雞口感柔軟,孜然的味道非常好

2023-04-11 48 瀏覽
尖沙咀山林道多野食選擇,美食集中地,同朋友想搵個地方傾偈搵啲有啖啖咬口,又可以伴酒既餐廳,行到黎中段,玻璃望入去店舖霓虹燈下有位,打卡一流,睇一睇餐牌又啱食就入去坐低左喇。門西淋牛豬仁雞VS 蝦兵蟹將 $445我地揀左焗多汁豬仔骨+ 多汁淫蝦+ 慢煮蒜香春雞+ 炸軟殼蟹+ 啤酒薯條。另叫左2枝特別啤酒,係出面好少有呀,味道好夾我地點既 SET 。見到隔離枱上一盤大大盤既好吸引,傳到過黎好香好香,無幾耐都到我地喇,放係面前真係好震撼!首先拆咗隻龍蝦,有膏㗎~~ 拆鉗 夾可以問店員攞,拆埋隻鉗係 bbq 風味食法,用開隻手就食埋隻雞喇,要撕開食,爽呀!! 濕紙巾店舖都有提供, 絕對放心!!之後就可以慢慢食啲斯文啲喇,份量2人剛剛好。

門西淋牛豬仁雞VS 蝦兵蟹將 $445

2023-04-04
今次同👶🏻👶🏻黎到山林道一間玩味十足嘅酒吧餐廳貪個靚午餐先 ,餐廳以🦄霓虹燈裝飾,燈光繽紛燦爛,营造出独特的氛围,好適合d靚靚們打卡,餐牌上嘅名都好搞嘢,食材採用進口及有機🥗食材,食得健康又安心,大家快d黎懲罰佢哋牙💛🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀🔶 黑松露水波蛋真A5和牛蓋飯 💰163A5和牛質地鮮嫩,口感極佳,同埋同黑松露水波蛋一齊食用,味道更加升華。蛋黃嘅柔軟和黑松露嘅香氣,令人回味無窮。蓋飯嘅米飯煮得恰到好處,口感Q彈,食得非常過癮👅🔶田園油醋春雞沙律(半隻)💰85春雞肉質鮮美,口感滑嫩,加上沙律的配料,令整個菜式更加豐富和均衡,沙律裡面有豐富的蔬菜,包括生菜、番茄等等,搭配上酸甜可口的油醋醬汁,味道非常清新 🙌🏻🔶 曲奇馬上瘋 Cookies Smoothie💰47曲奇奶昔的味道非常香甜、濃郁,口感好滑順,因為加咗牛奶同冰塊,所以非常清涼爽口🔶 三分鐘舒綏經痛玫瑰花茶💰43聞落有玫瑰清新嘅花香,飲落淡淡茶香,口感清新柔和,喺女性嘅好恩物JUST'er Bar & Restaurant 📍尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖

🙆🏻♂⠀M͓̽y͓̽ ⭕r͓̽d͓̽e͓̽r͓̽ ⠀🙆🏻
⠀⠀⠀⠀↓⠀⠀⠀⠀
🔶 黑松露水波蛋真A5和牛蓋飯 💰163

🔶田園油醋春雞沙律(半隻)💰85

🔶 曲奇馬上瘋 Cookies Smoothie💰47

🔶 三分鐘舒綏經痛玫瑰花茶💰43

JUST'er Bar & Restaurant
📍尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖
山林道真係好多唔同嘅餐廳~ 我自己都 bookmark 左一大堆 🙈 呢晚趁住假期前夕就去左 Just‘er Bar & Restaurant 度拍下拖 💕 入面有好多打卡嘅霓虹光管 😍 然後前菜主食甚至飲品都好高質,吃貨伉儷表示十分滿足 😋 醬油風白汁三文魚扁意呢個真係超·級·好·食 🤤 用醬油炒過嘅扁意粉意外地同個白汁夾到一個點 😍 個鹹香味非常有層次,而且仲有少少豉油嘅甜味去 match 返個白汁,我地真係第一次食到咁特別咁正嘅意粉!👍🏻👍🏻👍🏻慢煮孜然蒜香春雞(半隻)配油醋沙律春雞煮得剛剛好,非常嫩滑同 juicy,孜然落得好豪爽 👍🏻 一上檯都已經聞到香味 🤤 配合埋好 fresh 又酸酸地嘅油醋沙律,味道非常 balance 😋焗多汁豬仔骨配啤酒薯條舊煮仔骨連埋軟骨位非常大舊 😍 入味之餘又夠淋,啖啖肉好過癮 🤤 啤酒薯條就好香口,又勁脆,就算唔點茄汁都好夠味 😆玉桂桂花蘋果紅茶(熱)勁有良心超大壺的 😍 甜甜嘅蘋果味配合淡淡桂花香,再有少少玉桂味(好輕所以入口香但唔會搶曬其他味),仲要夠熱,好正 💕洋甘菊蜜糖茶配檸檬(凍)帶有淡淡菊香嘅檸檬茶,味道唔會太甜(記得一定要搞均

醬油風白汁三文魚扁意

慢煮孜然蒜香春雞(半隻)配油醋沙律

焗多汁豬仔骨配啤酒薯條

玉桂桂花蘋果紅茶(熱)

洋甘菊蜜糖茶配檸檬(凍)
帶有淡淡菊香嘅檸檬茶,味道唔會太甜(記得一定要搞均個底先最好飲),估唔到都幾特別 😌

不得不提店員都好貼心,見到我地笨手笨腳咁同個豬仔骨搏鬥會主動幫我地切 🙈 仲留意到有部分人有用埋匙羹食意粉嘅習慣 👍🏻
2023-04-09 43 瀏覽
餐廳座落於尖沙咀山林道,空間感唔算大,個日同朋友去都係7點鐘左右,已經坐滿人,不過我實在太天真,仲諗住訂左枱會有靚位,點知我地被告知要坐近門口位。我地都唔太滿意因為太迫又無乜空間感了。食左呢個seafood platter.咩都有甘樣。😆有龍蝦,牛扒,薯條,沙律菜同雞翼,都幾有風味既,朋友係鐘意煮野食既,一食就感覺食物水準唔得,同埋人大左,都會想坐得舒服啲,就算訂左位都係坐門口就感覺麻麻了。全自費🙏

食左呢個seafood platter.咩都有甘樣。😆

全自費🙏
5 分鐘 (堂食)