2016-08-20
我好鍾意食pizza, 聽講呢度pizza好正, 雖然有啲貴都忍唔住嚟食。餐廳好大, 環境舒適, 不過唔知系咪假日關係, 客人唔多。Cosmopolitan $88Cosmopolitan用lemon vodka, lime juice同lemon juice整🍸 甜甜的好易入口Quattro Formaggi × Gorgonzola Cheese & Apple $150呢度既pizza可以揀幾種口味合埋一齊, 啱哂有選擇困難症既人😙 Pizza底好薄, 邊位微脆, 煙韌而有麵粉香👍 Quattro xxx其實即系4 cheeses, 有4種芝士, 食落芝士味唔算好濃郁, 亦冇乜拉絲效果😥 反而蕃茄味濃🍅🍅🍅而且令pizza食落好juicy, 有種好清新既感覺🍎pizza好特別, 起初以為甜既, 但因為用左藍芝士既關係, 咸咸地, 而蘋果甜甜地, 雖然有咸有甜, 但味道又幾和諧😌 Carbonara $110望落好多cream好邪惡😈 醬汁好香奶味, 蛋味同芝士味淡淡地, 入口太濃稠, 有漿住個口既感覺, 有啲膩, 如果稀少少順滑啲就好啦, 意粉質感亦可以再硬啲, 旁邊既菜原來好有
望落好多cream好邪惡😈 醬汁好香奶味, 蛋味同芝士味淡淡地, 入口太濃稠, 有漿住個口既感覺, 有啲膩, 如果稀少少順滑啲就好啦, 意粉質感亦可以再硬啲, 旁邊既菜原來好有用, 就系中和返意粉既膩😬😬😬
呢度既pizza唔膩, 夠juicy, 酒既種類亦多, 鍾意飲酒既都會好鍾意呢。等我儲到錢又再嚟食!