2022-02-21
今天與朋友到荔枝角呢間樓上Cafe食下午茶,我哋見到呢度嘅裝修好特別,用白色嘅雲石做主題,好友高雅別緻嘅感覺,所以我哋就入咗嚟食。呢度嘅環境好現代化好高級。我哋叫咗一個set lunch,佢包咗餐湯,嘢飲,仲有一個明main course。呢個價錢食到咁多嘢,係好抵。佢嘅餐湯係南瓜湯,好香濃嘅南瓜香味,食得出係用南瓜去磨成嘅湯。湯上邊有好靚嘅拉花,真係好靚好有心思。呢度嘅all day Breakfast都好大份好豐富,你可以見到有烤多士,腸仔,煙肉,炒蛋,沙律,做我最鍾意食嘅牛油果,相比起出面嘅 all day breakfast,呢度算係好大份,又好抵食,又好靚。我叫咗杯朱古力,佢嘅拉花都好靚好有心思,睇得出呢度嘅店員好用心去整每一道食物,為飲品。