2019-10-05
繼續選擇在工廈的西餐廳,今次為慶祝老公生日。預先幾日在openrice book左枱。冇諗過呢間可以寫字的,但到當日下午在電話reconfirm booking 時話生日可以require 寫字。咁我就點左個散叫的甜品,蘋果批。當晚7點半去到樓下已入左電梯(仲要仲有其他乘客 關緊𨋢門) 都要畀大廈保安拉番出嚟話要先登記。 保安員態度超差 話去邊層都好食嘢又好,點都要先登記先可以畀入。 上到去餐廳環境都仲可以嘅,但係坐嘅位系我要求嘅側邊位,但係個側邊位其實喺廁所門口隔離,當晚客唔算太爆,但廁所都多人光顧。好彩冇味,尚算乾淨。當晚食飯加埋老公總共有三個人都係黎慶生日。 所以餐廳播咗三次生日歌。整體嚟講樓下已經受左保安嘅氣,夜晚野食又唔太好食,唯一就係個生日氣氛加埋個蘋果批好食啲。
預先幾日在openrice book左枱。
是日餐湯:紫薯湯
安格斯Rib eye