2018-02-09
想同朋友食飯,咁岩見到佢水牌,所以上去試下。同朋友食飯既環境最緊要舒服岩傾計!呢到就真係好岩啦!佢枱同枱中間唔會好逼。因爲地方都幾大,座位選擇有睇到海景既卡位同flexible d既普通枱凳。傾到咁上下想行下郁下佢仲有飛鏢機同桌球。同fd篤返場都唔錯!menu係用pad放既,選擇都幾多,又環保D.試左2隻蠔。$10隻都唔會expect肥,有少少咸味,不過不失啦!前菜係開胃salad + pama ham, 好少咁食,通常pama ham都係配d甜野,好似密瓜個D, 等一次配少少酸辣既沙律,感覺都幾清新!個湯幾好飲。我好喜歡佢放左D三色椒,平時少D見。唔會太奶太creamy, 飲落都幾滑。個包做得幾好。如果有得refill我會想再要。蒜蓉既份量好足。包好脆。呢個鱈魚係出奇地有驚喜!好好食!無雪藏既感覺。D魚肉好soft好香。就咁煎香佢已經覺得好正!唔使再話用咩醃。旁邊黃色既汁有D似蜜糖芥末醬,出奇地夾。令個鱈魚更出色。不過下面既茄汁就有點畫蛇添足啦。無會更好!D配菜都好好味,食得出有落過心機!另外叫左個豬手,好肥大。肉質都唔錯。層皮好夠脆!不過我有少少嫌佢炸得太脆haha, 咩都嫌!女人
menu係用pad放既,選擇都幾多,又環保D.
另外叫左個豬手,好肥大。肉質都唔錯。層皮好夠脆!不過我有少少嫌佢炸得太脆haha, 咩都嫌!女人真係煩!無計啦!真係好怕爆瘡!
係出面display既甜品都好有心思呀!睇到都覺得好開心!如果有喜歡食靚靚甜品既朋友就岩晒!