2021-01-13
#小秘書 今朝請咗兩個鐘頭假去睇 #物理治療,因為要趕住返公司準備開會嘅文件,成日都只係食咗條 #粟米、#烚蛋 🌽就捱到收工。天氣咁凍,個肚餓到打哂鼓投訴😅 做得咁辛苦,今晚一於獎勵吓自己,食好啲啲😉 做好手頭上嘅工作,馬上走去 Flames Grilled Chicken 買咗半隻Peri Peri #烤雞、#蟹肉蕃茄忌廉汁扁意粉 返屋企同爸爸媽媽開大餐🤤我對 #Flames 嘅 #餐廳設計、#食物 #情有獨鍾,每次嚟到除咗要霸住個窗口位睇 #日落,同埋一定要叫碟 #蟹肉蕃茄忌廉汁扁意粉 🍝 食個夠本🤤 可惜 #限聚令 下,今日只好買 #外賣。濃濃嘅 #蕃茄忌廉汁扁意粉 被 #扁意粉 吸收晒,加上啖啖 #蟹肉,好creamy、好鮮味🤤 至於隻烤雞,就特登為 #老豆 而order嘅,#廚師 喺雞身搽上香料,有種特別嘅香味💨 而且口感一啲都唔油膩,配埋啲 #薑黃飯 一齊食,感覺好溫暖呀❤️