2023-04-22
1. 服務員極無禮貌, 我已經係門口示意佢帶位, 佢真係完全定左望住我企係度10秒, 用撩人打交果個手勢叫我入去, 入到去第一句「講你電話」2. 飲水水杯十分污糟, 有唇印, 杯底有油跡3. 服務員十足十茶餐廳侍應, 每一道菜都係擺低就走, 完全唔理你檯面情況. 唔會介紹, 唔會交流, 總之態度係十分差4. 服務員做做下野係正大門口食煙, 呢個真係巴閉, 間餐廳仲要係半開放, 勁大煙味5. 明太子蟹肉天使麵 - 十分重既超級市場拼湊麵, 無明太子味, 蟹肉我直頭搵唔到, 好業餘級數, 價錢完全唔值 - 178$6. 炸甜薯薯條 - 黑松露牆係少到同一塊指甲尺寸差唔多, 只有零星幾滴, 超過8成薯條都無醬, 只能直接食 -78$7. 洋蔥湯 - 極度懷疑呢一度洋蔥湯係中式洋蔥湯, 味道都好似, 絕對唔係法式 - 68$8. 黑毛豬胺- 無特別, 就普通級數豬胺, 側邊配菜包括西蘭花, 薯蓉, 全部都係凍既 - 298$
2. 飲水水杯十分污糟, 有唇印, 杯底有油跡
題外話/補充資料:
如果呢間餐廳真係咁多好味既, 我肯定係買番黎, 絕對係唔值, 價錢偏貴, 態度差, 環境普通, 好唔尊業既西餐廳