2018-08-11
Burgeroom森仔今個星期好多朋友生日。所以銀包出血,同左好多朋友食生日飯。今次就同朋友去左銅鑼灣既burgeroom 食!😽😽餐廳既環境營造到好似外國餐廳,有高枱同普通餐桌。今次我地選左坐得舒服d既普通枱。裝潢係幾新,同時亦十分乾淨。而牆上的畫同擺設亦十分usa style。講反食物質素先。森仔比壽星女話事,叫左黑松露芝士薯條🍟,香辣單邊骨雞翼配蜜糖醬,大啡茹芝士牛肉漢堡同埋一大杯黑啤!黑松露芝士薯條🍟味道𣎴錯!黑松露味好出,不過反之芝士味道就差d。而薯條係用左粗薯條🍟,所以口感好好,亦炸得夠脆同熱。不過,上次食牛油果果種會再正d👍🏼👍🏼香辣雞翼配蜜糖芥茉醬e個真係正到冇得彈!炸得夠酥脆同入面滿有肉汁。而且味道帶有辣辣的,配反上個醬到甜,酸,辣,三個味道十分配合。最正既係單邊骨,岩晒森仔e d懶人🙈🙈大啡茄芝士牛肉漢堡大大個漢堡,份量十足。配上芝士牛肉漢堡,非常搭配。特別係芝士味濃,牛肉漢堡富有很多肉汁!正丫!🤤🤤🤤飲品到,壽星女話要啤一啤佢。甘無計,我地就去飲杯好既!黑啤味道不苦,反而有陣陣甘香味👍🏼👍🏼小麥味亦夠濃,易入口!整體而言,300左右埋到單,質素算係甘!下次黎,一定
森仔今個星期好多朋友生日。
所以銀包出血,同左好多朋友食生日飯。
今次就同朋友去左銅鑼灣既burgeroom 食!😽😽
裝潢係幾新,同時亦十分乾淨。
而牆上的畫同擺設亦十分usa style。
講反食物質素先。
黑松露芝士薯條🍟
香辣雞翼配蜜糖芥茉醬
大啡茄芝士牛肉漢堡
大大個漢堡,份量十足。
配上芝士牛肉漢堡,非常搭配。
特別係芝士味濃,牛肉漢堡富有很多肉汁!
正丫!🤤🤤🤤
飲品到,壽星女話要啤一啤佢。
甘無計,我地就去飲杯好既!
黑啤味道不苦,反而有陣陣甘香味👍🏼👍🏼
小麥味亦夠濃,易入口!
整體而言,300左右埋到單,質素算係甘!
下次黎,一定會叫左單邊骨雞翼,正到一個點!🤤😽😍❤️