出銅鑼灣睇電影行街,去百德新街有條 eat street 喺fashion walk 入面,度假feel 果d類型嘅小巷,呢度有好多唔同嘅餐廳🍴我哋今日去食burgeroom ,食個包嘆杯咖啡☕️。點了一個蘑菇牛肉芝士漢堡,一個軟殼蟹沙律,牛油果醬芝士薯條,再加一杯cold hazelnut cappuccino !個漢堡係超級巨大,如果兩個女仔去可以share一個漢堡包食,再點其他小食,佢哋會幫你切開兩邊,啲肉汁已經係咁流出嚟,超級juicy,牛油加芝士加咖啡菇味道超級夾!牛油果一向都係非常之健康營養價值非常高嘅食物,今次配返個芝士薯條,味道豐富又多一個層次!軟殼蟹沙律CP值甚高,因為佢係原隻軟殼蟹上碟,沙律以醒胃的意大利醋作調味,口味清新,幫助消化!最後以一杯lily 咖啡機冲製的hazelnut cappuccino 作結,甜度適中,完美作結!享受其中嘅休閒感覺!
我哋今日去食burgeroom ,食個包嘆杯咖啡☕️。

個漢堡係超級巨大

最後以一杯
享受其中嘅休閒感覺!