2020-06-27
今日嚟咗尖沙咀食lunch 醒起之前行過美麗華商場有間食burger嘅舖頭🍔 就同友人行咗過嚟食 地理位置都幾近我哋 喺諾士佛臺入口 行一條樓梯上嚟就到😺burger嘅選擇都算幾多 Menu嘅分類好清楚 所以都唔會因為花多眼亂而好難揀 主要分咗牛肉類 海鮮類 雞鴨類 素食類😮係自己出去落單嘅 落完單之後burger會稍後送上我哋坐嘅枱 我出去落單嘅時候見到佢有個牌寫住如果冇特別講明burger會切半上碟😬 個人覺得呢樣幾貼心 可以方便我哋打卡之餘 又可以食得冇咁狼狽🤤大烤菇芝士牛肉漢堡 除咗有番茄 生菜之外 當然唔少得大烤菇🍄 大烤菇同舊漢堡非常之夾 牛肉幾juicy 咬落口有好多汁漏出嚟 所以要食得比較小心😛香脆鱈魚柳漢堡 呢個都幾有驚喜 魚柳都幾厚🐟 咬落口外脆內軟 而且一啲腥味都冇 一樣都有番茄 生菜🥬 lunch time嗌burger 加30蚊就可以upgrade做套餐 配埋直薯條同飲品 薯條都幾粗身 而且係即叫即炸 上碟時仲好熱辣辣🍟菠蘿冰茶🍹飲品入面有一粒粒嘅果肉 飲落口好fresh🍍朱古力咖啡 呢杯就稍為失色咗 咖啡味略嫌唔夠重 似飲緊熱朱古力多啲☕️以食漢堡包嚟講 呢間
菠蘿冰茶🍹飲品入面有一粒粒嘅果肉 飲落口好fresh🍍
以食漢堡包嚟講 呢間餐廳都算幾抵食👍🏻