2020-06-19 100 瀏覽
Happy Friday ! 星期五咁開心緊係要同朋友食下野傾下謁輕鬆下~七點幾去到已經full house, 好彩都都幾多位唔洗等好耐。佢仲有outdoor 位, 幾好feel。Menu 上有好多款唔同既burger! 仲有小食同飲品。Bacon cheese burger 煙肉再加芝士好邪惡呀! 個burger 仲好有份量。個麵包幾軟熟,值得一讚。Pineapple bacon burger 係我最鍾意食嘅燒菠蘿,燒熟左酸甜嘅菠蘿加上香口嘅煙肉,成個平衡得好好,同埋好似喺出邊唔多見到有呢款burger 賣!旋風薯條佢本身已經有少少調味,係類似薯格嗰種,食落又有口感,個人幾鍾意。Bundaberg / iced lychee fruit tea 個荔枝茶幾有驚喜,佢飲落唔甜但有荔枝味,仲有少少荔枝粒粒佢呢度冇+1收費,職員service都好好,抵讚

Menu 上有好多款唔同既burger! 仲有小食同飲品。

Bacon cheese burger

Pineapple bacon burger

旋風薯條

個荔枝茶幾有驚喜,佢飲落唔甜但有荔枝味,仲有少少荔枝粒粒

佢呢度冇+1收費,職員service都好好,抵讚