2022-09-24
大學畢業開始已經知道喺中環返工品味都唔同啲,視野都廣闊啲,朋友帶我去食個漢堡包🍔都 Crypto啲。講緊嘅係 Bored Garden,大大粒Bitcoin做生招牌,仲有紅極一時的NFT 猿人襲地球。中環威靈頓街充斥着香港金融中心的獨有氣質,Bored Garden 主打漢堡🍔熱狗🌭️意粉🍝,還有 金亞洲首間無聊猿餐廳 × OTC 。全港最抵USDT兌換店,嶄新買幣體驗USDT與美金1:1掛鉤🪝如果有玩開幣嘅就會明我講乜啊!芫荽芝心牛肉漢堡 $125Coriander Cheese Beef Burger講返食物先,主打牛肉burger,芫荽控必食推介!芫荽起舞,漢堡大大個好足料,而且芫荽都好高水準,炸過但唔覺得油膩,芝心牛肉 保持多肉汁又厚又香,口感軟香,整體配搭好夾!配上單骨雞翼,即叫即炸,金黃酥脆,好豐富無諗過如此高水準。鴨肝牛肉漢堡 $118熱辣辣漢堡包烤香,麵包質地夠香軟,鴨肝香脆得來好香鴨肝味,食落好有層次,鬆軟又有牛肉香,好足料勁 juicy,層次感豐富。鴨肝牛肉爆餡,味道正,好滿足!可以配健康雞肉沙律,雞肉皮脆肉質嫩滑,沙律菜新鮮。總括嚟講係中環人一間人氣高企嘅漢堡店,初
芫荽芝心牛肉漢堡 $125
Coriander Cheese Beef Burger
配上單骨雞翼,即叫即炸,金黃酥脆,好豐富無諗過如此高水準。
鴨肝牛肉漢堡 $118
總括嚟講係中環人一間人氣高企嘅漢堡店,初體驗NFT,門口有個無聊猿可以打卡啊!無聊猿好吸引眼球,餐廳樓上雅座五彩繽紛的霓虹光管,格局潮味十足。