2022-09-16
有驚喜的潮人Burger店🍔途經威靈頓街就比門外既大猿人吸引,再加上聞到十分邪惡既burger香味,就決定入去醫肚。入到去發現呢間店既主題係猿人NFT,一入去好似去左潮店咁,同friend同女友嚟打埋卡都得喎。Burger 同熱狗有成十款揀,我同同事就揀左軟殼蟹burger, 鴨肝burger, 火焰芝士同辣肉醬熱狗,套餐仲有埋小食同飲品,絕對係大滿足。🍔🌭🍟Burger中間塊牛先煎得剛剛好之餘,厚度適中再加上滿滿既肉汁,肯定係手打既用心之作。係佢上面搭配埋大大隻、脆卜卜既軟殻蟹同有焦香效果既鴨肝,真係正到不得了。而火焰芝士同辣肉醬熱狗同樣係心機之作,滿到瀉既芝士同肉醬加埋鬆軟既熱狗包,絕對充滿驚喜。見到餐牌仲有近期大熱既芫荽芝心牛肉漢堡同鰻魚熱狗,下次一定要再叫埋班frd嚟呢間潮人burger店大刷一餐