2022-09-17
中環不嬲都多嘢食 喺中環返工嘅我每日都試唔同嘅新嘢🤗 今日就嚟到滿佈食店嘅威靈頓街 地點方便就喺行人電梯旁邊 鍾意呢間餐廳very chill and cyber吸引後生仔📢📢嘢食方面都係快靚正 啱size中環返工嘅人士 亦都唔會 太過單調 你都感覺佢裝修好cyber modern feel 有好多 🦍🍔猿人公仔 x 霓虹燈 感覺真係好超同放鬆呀 我就嗌咗個佢哋 特色嘅 🍔鴨肝漢堡餐 配炸洋蔥圈🧅 同可樂 🥤漢堡做得好出色💯 鴨肝 好大塊 牛肉patty好鬆軟 每一口都好多汁 鴨肝 燒得好香 入口即溶 配上我至愛嘅炸洋蔥圈 熱辣辣嘅 onion rings 亦都好鬆脆可以配點茄汁或者甜酸醬 真係好細心 朋友嗌咗個辣肉腸熱狗 🌭🌭唔算太辣 肉醬豐富 成個熱狗熱辣辣唔似係流水式作業 見佢微微toast過個包 真係細心之作 另外都試下佢個 午餐套餐啦 有$45個選擇喺中環嚟講50蚊都唔使食到真係好抵呀 芝士雞扒意粉🍝 雞扒份量十足都係炭燒過嘅非常🍗 多汁 好味 芝士醬易好多 好細心咁配埋一啲沙律平衡番感覺好健康 覺得呢度外賣or 堂食都係很出色的 尤其係我呢啲鍾意熱食熱狗嘅人士 又發掘到一間
鵝肝漢堡
芝士雞扒意粉🍝 雞扒份量十足都係炭燒過嘅非常🍗 多汁 好味 芝士醬易好多 好細心咁配埋一啲沙律平衡番感覺好健康 覺得呢度外賣or 堂食都係很出色的 尤其係我呢啲鍾意熱食熱狗嘅人士 又發掘到一間好嘢
芝士雞扒意粉餐
🐒裝修 ⭐⭐⭐⭐