2022-09-17
今日嚟到位於中環嘅快餐店Bored Garden食飯,餐廳主打漢堡包同熱狗。依間餐廳嘅佈置同裝修都好時尚,位置亦夠闊落,啱晒同朋友一齊嚟食飯。軟殼蟹牛肉漢堡依個漢堡嘅牛肉係用上Choice Grade嘅牛肉,牛肉入口充滿肉汁,牛肉味香濃。軟殼蟹都好大隻呀,炸得好香脆,入口亦都唔會覺得好肥膩。鴨肝牛肉漢堡鴨肝入口油脂味香濃,雖然冇鵝肝咁肥美,但鴨油嘅香味都令人一試難忘。叫完漢堡包之後亦都可以跟餐配小食,小食方面有薯條,洋蔥圈,田園沙律等等。另外,我哋亦都叫咗意粉,意粉以快餐店嘅質素來講,算係煮得唔錯。整體黎講,餐廳既食物質素唔錯,價錢亦都好親民。🪴Bored Garden (中環)中環威靈頓街71號地下#中環美食 #中環好去處 #hkfoodie#beautifulcuisines#kolhk#foodstagram#nomnom#lifestyle#finedining#香港好去處#打卡#吃貨#美食日記#香港美食#美食推薦#相機食先#hkfoodblogger#hongkongrestaurant#hkfoodshare#hkfood#hkig#igfood#hkkol#fotd#hk
軟殼蟹牛肉漢堡
鴨肝牛肉漢堡
整體黎講,餐廳既食物質素唔錯,價錢亦都好親民。
🪴Bored Garden (中環)
中環威靈頓街71號地下
#中環美食 #中環好去處 #hkfoodie#beautifulcuisines#kolhk#foodstagram#nomnom#lifestyle#finedining#香港好去處#打卡#吃貨#美食日記#香港美食#美食推薦#相機食先#hkfoodblogger#hongkongrestaurant#hkfoodshare#hkfood#hkig#igfood#hkkol#fotd#hkfoodporn#amazing#相機食先#香港#吃貨#photooftheday