2019-04-24 216 瀏覽
朋友仔去完日本旅行返嚟約食飯,不過第一句就係話佢想食燒肉,因為覺得晌日本食得唔夠喉,雖然佢呢個想法我無第一時間ban佢,事關兩地水準難接近,不過佢搵嘅呢間beefar’s 鹿兒島燒肉又的確幾好食我地晚飯時間嚟到,見到有散叫有套餐,套餐怕食唔晒,於是散叫...首先當然喺叫牛喇,薩摩牛係必叫,於是叫咗佢地推介嘅醬燒和牛筋條,一碟有兩條,燒嘅時候不停轉呀轉先可以每一個部位先燒到,係就麻煩少少,但醬汁醃得唔錯,肉質滑口,入口有口感👍🏻👍🏻之後重點嚟喇,就係牛之藏和牛盛合,6款肉其實款款都好好食,好有牛嘅鮮味,亦有入口即溶嘅感覺,其中上等同特上牛肋肉加入wasabi 嚟食嘅idea 幾好,令件肉入口無咁油膩,值得一讚,仲有加蛋食嘅牛後腿肉都幾特別,總之每件肉都好好味另外印象深刻嘅有日本蕃薯🍠,佢熱住個汁等大家燒到個蕃薯少少起蕉,再放落熱哄哄牛油汁到....本身蕃薯已經甜,加埋牛油後味更出,入口又有少少脆,very nice 走嗰陣見到樓下個廣告話有宵夜放題,下次試下先💪🏻

走嗰陣見到樓下個廣告話有宵夜放題,下次試下先💪🏻
2019-04-15
2019-04-23 245 瀏覽
女朋友為我傷透腦筋 ,都是想我在生日那天吃得滿足 ,吃得開心 😘踏進鹿兒島燒肉店, 我真的有點驚喜🤩望到餐牌嘅牛,口水已經直流 😜女朋友為我點上'牛腰背肉午餐'$238, 眼見盤上只有兩片牛腰背肉 ,起初覺得有點貴。但奇迹之牛油花分布均勻,帶有恍如大理石的紋路,油脂豐腴甘香。負責人建議燒至半熟即食,輕輕烤至兩面略帶金黃即可,牛肉不會過熟,食落更鬆軟,服務態度值得一讚👍。我們只要燒幾十秒,入口油脂甘香軟滑、肉汁豐富,牛味十足,再醮上蛋汁,既香且滑,而且有入口即溶感覺😋😋😋才知道什麼是正貨😂 真的物有所值👍套餐還配有前菜 : 沙律, 燉蛋, 例湯和白飯 。前菜是墨魚仔,惹味👍燉蛋:蛋汁混合高湯和食材的精華,吃起來份外鮮甜,嫩滑😋沙律菜新鮮爽脆~例湯係用蘿蔔牛肉湯 ,好有牛香 ,清淡美味😍還有餐飲呢!真的吃到美味豐富的午餐,既滿足亦心甜😍

踏進鹿兒島燒肉店, 我真的有點驚喜🤩

望到餐牌嘅牛,口水已經直流 😜

才知道什麼是正貨😂 真的物有所值👍

套餐還配有前菜 : 沙律, 燉蛋, 例湯和白飯 。

前菜是墨魚仔,惹味👍

燉蛋:蛋汁混合高湯和食材的精華,吃起來份外鮮甜,嫩滑😋

沙律菜新鮮爽脆~

例湯係用蘿蔔牛肉湯 ,好有牛香 ,清淡美味😍

還有餐飲呢!

真的吃到美味豐富的午餐,既滿足亦心甜😍
2019-04-16
  • 牛腰背肉
2019-04-22 178 瀏覽
丈夫下星期要出差數天,預計冇啖好食,作為妻子的我,唯有趁週末為他安排一頓豐富又美味的烤肉,讓他肚皮跟心靈都得到滿足。尖沙咀金馬倫道原來開咗間新嘅酒店,如果唔係搵食平時經過都唔察覺添!The Otto 酒店 裏面的 Beefar's 鹿兒島燒肉,室內裝修非常有格調,食烤肉抽氣系統非常好,完全唔會有油煙味。聖誕節去咗鹿兒島旅行,食得最多嘅就係薩摩牛,今次來回味一下。假日午市套餐特別豐富,價錢優惠!我們選了 $588 烤肉兩人前。刺身拼盤吃牛之前來過新鮮刺身拼盤作熱身,非常吸引的牡丹蝦刺身,入口鮮甜多汁,蝦肉彈牙。帶子刺身無比肉厚;油甘魚、三文魚、北寄貝 吃得出的鮮嫩細緻。極上牛肉濃湯極上牛肉肉質不錯,濃湯味道濃郁,配上白飯是最好的配搭。溫泉蛋凱撒沙律流汁的溫泉蛋,拌以清翠凱撒沙律菜,清新美味又健康。極上牛舌火爐溫度控制得好,網燒幾秒,剛剛熟入口爽滑。薩摩牛上等牛肋肉薩摩牛高質素,肉質鮮嫩肥瘦均勻,Medium 熟度就最適合啦!濃郁的肉味不用什麼醬汁已經很鮮,入口回味無窮。薩摩牛上等牛腰背肉薩摩牛中我倆最喜歡的上等牛腰背肉,肉質柔軟嫩滑,肉色鮮紅油花均勻,每面都建議烤5秒鐘就可以食啦!入口即

極上牛肉濃湯
極上牛肉肉質不錯,濃湯味道濃郁,配上白飯是最好的配搭。

溫泉蛋凱撒沙律
流汁的溫泉蛋,拌以清翠凱撒沙律菜,清新美味又健康。

極上牛舌
火爐溫度控制得好,網燒幾秒,剛剛熟入口爽滑。

薩摩牛上等牛肋肉

薩摩牛上等牛腰背肉
薩摩牛中我倆最喜歡的上等牛腰背肉,肉質柔軟嫩滑,肉色鮮紅油花均勻,每面都建議烤5秒鐘就可以食啦!入口即溶就是這個口感,沾蛋汁吃更加提鮮,吃出不同的層次。

少食多滋味,最後我們以 柚子雪糕 & Ice coffee 作圓滿的結局。丈夫說母親節再來慶祝一番。
  • 薩摩牛上等牛腰背肉
  • 薩摩牛上等牛肋肉
  • 刺身拼盤
2019-04-22 191 瀏覽
早排有朋友到過這裡食鹿兒島和牛話質素高,咁咁愛吃嘅我當然要去試吓啦,朋友就平時去食,今天放假於是約埋女伴一齊上去,這裡位置方便,彌敦道行入去就見到呢間The Otto 酒店,入去有專用升降機直達,一個好精緻嘅門面,最緊要係用上上乘嘅鹿兒島嘅薩摩牛可以比美A5和牛!假日亦有set 嘅選擇,餐牌內亦有不同嘅選擇,當然在這裡食到呢個set 就係最抵食,好食嘅話又可以再加,燒肉兩人前$588,望見都幾抵食,落單後等一陣就先上刺身拼盤,有甜蝦、吞拿魚、三文魚、赤貝、帶子,酒店級數,味道鮮味新鮮,質素高品質好!而個極上牛肉濃湯,牛肉味道濃郁鮮甜,加埋裡面嘅已經炆淋嘅牛肉,一併入口味道更加充滿牛肉嘅香味!溫泉蛋凱撒沙律,流心嘅溫泉蛋混埋啲爽口新鮮嘅沙律菜一齊入口,配埋個凱撒沙律醬汁真的會令人胃口大開!燒肉就係由自己處理,有極上牛舌,薩摩牛上等牛肋肉,跟住就係上埋個薩摩牛上等牛腰背肉,呢啲靚肉真係燒一燒就已經差不多可以入口,在個鐵網上一陣間就在牛舌上出現了網紋,牛舌入口軟熟嫩軟,夠晒軟熟!而塊薩摩牛上等牛肋肉嘅脂肪亦分怖,入口個種即時溶化嘅感覺真係超正,絕對享受到呢4%嘅奇跡感覺!而個薩摩牛上等牛腰背
最緊要係用上上乘嘅鹿兒島嘅薩摩牛可以比美A5和牛!

而個薩摩牛上等牛腰背肉就更加肥美,一燒就差不多熟了,而加埋個蛋一齊入口味道更佳,個種只能在口中感受到嘅美道真係十分滿足!想起都令人會味!

最後加埋個是日雪葩同埋杯凍咖啡消一消口中嘅肥膩,朋友推介這確實讓我用呢個以優惠價錢品嘗到奇跡嘅味道!

而宵夜亦有選擇下次夾埋朋友一齊試埋先!
午餐
2019-04-22 177 瀏覽
聽聞尖沙咀新的精品酒店有抵食的日式和牛燒肉,於是特意選平日晚上前往一試。店子主打鹿兒島和牛,見到立刻精神不僅是鹿兒島和牛,店內提供的全是當中最高級的薩摩牛,最少A4以上,還有極品的奇跡之牛,霜降程度更高!而且餐牌還會介紹當日所用的牛是出自那位飼養員,的確認真專業有幾個拼盤可以俾你試晒唔同部位的牛,當然亦可散點。今次點了牛之藏盛合共有6款唔同部位,全部都是薩摩牛,雪花均勻,賣相非常吸引有三款唔同牛肋肉,分別在於雪花多少,但其實都咁好食,特上牛肋肉雪花最多,入口甘香軟淋,牛赤肉雪花最少,但其實亦一點都不韌,有質感而味較濃。有一舊牛脂俾你起爐,以免燒肉時痴網我最欣賞的西冷部位,入口肉汁四射,又香又滑也可以點日本蛋進食,更加滑溜。另外也點了野菜和魚生,同樣非常新鮮,魚生亦很肥美最後以和牛石鍋拌飯作結,拌飯醬是分開上的,可隨喜好去加,不怕太辣各款食材新鮮,飯粒粒分明而且有少許飯焦,此石鍋飯非常出色值得一讚店子的抽氣設備很好,隔離枱的煙絕對不會飄過來,吃完整餐,衣服也沒什油煙味總結而言,以這個價錢可以吃到此質素的日式燒肉,非常抵食,恐怕自己去大型超市也買不到!而且宵夜時段有放題,抵上加抵。

店子主打鹿兒島和牛,見到立刻精神

而且餐牌還會介紹當日所用的牛是出自那位飼養員,的確認真專業

有幾個拼盤可以俾你試晒唔同部位的牛,當然亦可散點。
今次點了牛之藏盛合
共有6款唔同部位,全部都是薩摩牛,雪花均勻,賣相非常吸引

有一舊牛脂俾你起爐,以免燒肉時痴網
我最欣賞的西冷部位,入口肉汁四射,又香又滑
也可以點日本蛋進食,更加滑溜。
另外也點了野菜和魚生,同樣非常新鮮,魚生亦很肥美
各款食材新鮮,飯粒粒分明而且有少許飯焦,此石鍋飯非常出色

2019-04-22 344 瀏覽
之前同朋友食過晚飯,超正嘅4%鹿兒島牛肉, 對佢總係念念不忘😍 朋友話而家lunch好抵食 ,不如上去再食😅烤肉午餐真係好吸引,價錢仲相當抵添😉和牛盛盒燒肉午餐$288有西冷,上等牛肋肉,上等牛赤肉,上等牛腿肉和牛肋肉鹿兒島養殖出霜降雪花的「和牛」,令人驚歎的入口即溶肉質。 西冷更是我最喜歡的😍一般紅肉部分會較硬,但鹿兒島牛厲害在紅肉都入口即溶,其脂肪紋理細緻,肉質細嫩,口感柔軟多汁😋😋😋 肉質鮮紅、脂肪分佈均匀,最大特色是脂肪具獨特黏性, 油花豐富,且油酸高熔點低,牛肉的嫩度、香氣都非常明顯。再醮蛋汁吃,更覺嫩滑,是日本最喜歡的吃法👍只要燒幾十秒,入口油脂甘香軟滑、肉汁豐富牛味十足,而且有入口即溶感覺。每個部位都各有特色😍😋😋😋套餐還有前菜,沙律,燉蛋, 湯同埋白飯😅兩個人吃都夠飽😏晚餐當然有更美味嘅4%奇蹟牛啦~但我個人覺得午餐真的超值,值得推介👍在優雅環境下跟摯友共進午餐 ,一樂也👍

烤肉午餐真係好吸引,價錢仲相當抵添😉

和牛盛盒燒肉午餐$288

有西冷,上等牛肋肉,上等牛赤肉,上等牛腿肉和牛肋肉

每個部位都各有特色😍😋😋😋

套餐還有前菜,沙律,燉蛋, 湯同埋白飯😅
兩個人吃都夠飽😏

晚餐當然有更美味嘅4%奇蹟牛啦~
但我個人覺得午餐真的超值,值得推介👍

在優雅環境下跟摯友共進午餐 ,一樂也👍
2019-04-16
  • 極上和牛盛合
2019-04-20 254 瀏覽
食物質素不錯,晚市放題價錢好,但其中之一的服務人員態度非常差,我是食晚市放題9:30pm-12:00pm,當11:17時這位服務員在沒有詢問下收拾我的碗筷,我表示我未食完枱上還有食物,但他拋下一句,我地要收工,就離開了,晚市放題是去到12:00才完結,這樣趕客人走的餐廳太差了,並且當我落單雪糕時我詢問有什麼口味選擇這位服務員是完全無視我,我要再次要詢問下才回答,我覺得食物再好食服務態度都好重要,因為這樣我不會再黎了。
2019-04-20 166 瀏覽
今日終於趕完個project,要食餐好嘅獎勵下自己。 行過見到呢個午市餐牌,睇落幾吸引!上到餐廳,地方好闊落好企理,新派日式餐廳格局,簡約雅緻,印象唔錯!忙咗成朝,跌哂watt, 要盡快食啲嘢叉叉電! 我鍾意食牛脷, 就S1餐啦!呢個餐都幾豐富㗎, 前菜就係我至愛嘅牛脷, 煮得好淋甜, 配埋青瓜同紅蘿蔔, 加少少醋汁,好醒胃!個雜菜沙律用料夠新鮮,食到索索聲!主菜係火烤牛脷加牛肋肉, 我今日有啲懶,廚房烤好我就即刻有得食啦! 分量都唔少,每款有四件! 配埋個醬汁,yummy!呢個唔係一般嘅例湯,係用牛肉 、蘿蔔同葱白煲㗎! 好清甜!茶碗蒸嗰火喉控制好重要,如果蒸得過火,嗰蛋會嚡口。呢嗰蛋就蒸得好滑溜啦,仲有好多鮮冬菇、銀杏、蝦仔同蟹柳㖭,用嚟撈飯,一流!原來加$10就可以加杯日本雪糕,我梗係食埋啦! 呢個雪糕奶味夠,仲食到粒粒大紅豆! 一個餐叫做完整,就係飲埋杯奶茶! Perfect! 埋單嗰陣見到呢張海報……宵夜放题 $298, 慶工可以過嚟食!

S1餐 ( 烤牛脷配牛肋骨肉定食)

前菜

個雜菜沙律用料夠新鮮,食到索索聲!
雜菜沙律

呢個唔係一般嘅例湯,係用牛肉 、蘿蔔同葱白煲㗎! 好清甜!
牛肉湯

茶碗蒸

紅豆雪糕

一個餐叫做完整,就係飲埋杯奶茶! Perfect!

2019-04-17
S1餐 ( 烤牛脷配牛肋骨肉定食)
前菜
雜菜沙律
牛肉湯
茶碗蒸
紅豆雪糕
  • S1餐(烤牛脷配牛肋骨肉定食)
2019-04-17 100 瀏覽
呢排食得清淡左,又係時候化身食肉獸。朋友帶去食Beefar’s鹿兒島燒肉,真係好食兩個人食,叫左個$488既牛之藏和牛盛合。一共有六款,每款有兩塊,而且有個細牌仔寫清楚係乜部位,幾細心每款都好有牛味,入口即溶甘,果然一分價錢一分貨。間唔中,係應該對自己好啲既。野菜盛合有齊冬菇,粟米,秋葵,茄子,菠蘿。冬菇燒完特別好味,燒完牛,再燒下野菜,平衡番。韓式和牛石窩飯撈完,每粒飯都好香麻油味,加小小醬汁,配埋燒好既和牛一齊食,更加好味三文魚,帶子,油甘魚刺身叫左三款刺身,每款都好厚身,鮮甜,好飽足原來夜晚仲有宵夜放題,價錢仲抵,下次可以試下宵夜時間黎食放題

兩個人食,叫左個$488既牛之藏和牛盛合。

野菜盛合

韓式和牛石窩飯

三文魚,帶子,油甘魚刺身
叫左三款刺身,每款都好厚身,鮮甜,好飽足

2019-04-17 211 瀏覽
牛肉肉質細緻,非常得人喜歡,可以說分兩大派系,有人喜歡肉味濃郁有咬口的,例如熟成美國 USDA prime;亦有極愛日本和牛入口即化那種豐腴口感的,我就兩者皆鍾意!今日找到這家 Beefar’s ,是一家中日合資的燒肉店,主打由日本農場直送的蕯摩牛,蕯摩牛極之上乘,正是鹿兒島日本一。負責人員照片貼在門外,有憑有據,信心的保證。    農場直送,省了中間人費用及時間,自然新鮮,取價相對亦會合理,聰明的消費者,建議在週末中午光顧,因為散點有八折,亦有假日二人餐,我們選的$588燒肉二人前,性價比高。食品豐富多元,以沙律、刺身及牛肉濃湯作熱身,接下來有厚切牛舌及蕯摩牛兩款部位的燒肉,同時包白飯、甜點及咖啡茶。溫泉蛋凱薩沙律特色在溫泉蛋,份量豐富的蛋液早已混在沙律菜上,調味方面,酸甜開胃。刺身拼盤刺身拼盤有五款,都是大部份人喜愛的款式,不過今日並非重點。牛肉濃湯濃郁的牛展肉辣湯,非常韓國風,味道不錯,中等的辣度,牛展炆至腍嫩入味,連筋帶肉口感好。極上牛舌、蕯摩牛配牛肋肉、蕯摩牛腰背肉蕯摩牛的確豐腴優質,脂肪佈豐富,肉質非常柔軟嫩滑。尤其是牛腰背肉,大大塊更令人吃得滿足,吃法是先用牛油塗在爐網

負責人員照片貼在門外,有憑有據,信心的保證。

刺身拼盤

刺身拼盤有五款,都是大部份人喜愛的款式,不過今日並非重點。

極上牛舌、蕯摩牛配牛肋肉、蕯摩牛腰背肉

蕯摩牛的確豐腴優質,脂肪佈豐富,肉質非常柔軟嫩滑。

蕯摩牛腰背肉 - 牛油

蕯摩牛腰背肉

尤其是牛腰背肉,大大塊更令人吃得滿足,吃法是先用牛油塗在爐網上,然後只燒一面,

蕯摩牛腰背肉

然後把牛肉捲起,蘸生雞蛋吃,確實倍增潤澤,雞蛋亦很有蛋香,真的美味。

蕯摩牛配牛肋肉

牛肋肉同樣嫩滑,美中不足是牛舌,是厚切但有咬不斷的筋,並非期望中的爽脆。

雪葩

最後雪葩及熱咖啡作完結。

蕯摩牛配牛肋肉

這個餐份量相當足夠,即使後來知道牛柳扒方才是最正的位置,也吃不下了,唯有留待下次。

總括來說,這頓午餐非常滿意。
2019-04-13
極上牛舌、蕯摩牛配牛肋肉、蕯摩牛腰背肉
今日午餐鹿兒島蕯摩和牛燒肉二人前先來沙律、刺身及極上牛肉濃湯,一般日本的湯比較清,所以這款湯接近韓式做法,比較濃味,亦用了蒽蒜,牛骨湯的濃及蔬菜自然的味發揮及混合得好好。有幾件牛展肉,炇得比較淋,連湯飲效果更好,可惜上得早,與刺身同時出,如果留待燒肉後先出,會有助減肉膩。蕯摩和牛非常好,又香又滑,最喜歡上等牛肋肉,一燒啱啱好,因為牛肉薄及油分均勻,所以一落火就搶火,啲油份平均滲透,不會一邊火多一邊少,油脂燒香,香味平均分佈整塊和牛片,而且只燒一面就夠,本身已經滑,再加上沾蛋,蛋滑、油滑加蛋香、油香,味蕾被激發,一下子爆發。

今日午餐鹿兒島蕯摩和牛燒肉二人前

2019-04-06
2019-04-15 74 瀏覽
早幾個月前去過鹿兒島試過嘅燒肉相當之抵食同好味。你今次就特登約咗朋友去尖沙咀食Beefar’s鹿兒島燒肉. 入到間餐廳裝修都好是正。座位都相當之闊,完全冇壓迫感,空間感好大。餐牌提供左好多款式嘅牛肉俾你選擇。但最終選擇咗一個二人套餐,價錢1188。而呢個價錢其實不算貴,因為加加埋埋一共有五六款嘢食,相當之多。前菜係日式墨魚仔刺身方面包括有三文魚,甜蝦,凡立貝和油甘魚。最欣賞嘅係甜蝦,相當美味值得一讚和牛沙律,清清地開下個胃。牛肉一共分五隻款式,上等牛赤肉極上牛舌精選牛扒上等牛肋肉4%奇跡之牛極上牛肩肉(A5)其實每款牛都相當好味,入口即溶。但講到最好食嘅始終係極上牛肩肉,因為始終係A五等級極上牛肉湯飯後甜品

前菜係日式墨魚仔

和牛沙律,清清地開下個胃。

牛肉一共分五隻款式,
上等牛赤肉
極上牛舌
精選牛扒
上等牛肋肉
4%奇跡之牛極上牛肩肉(A5)

極上牛肉湯

飯後甜品

• 極上和牛盛合
2019-04-14 2816 瀏覽
和牛分很多國家,分別有日本,澳洲,美國。但要數和牛的起源跟油脂的均衡度,油香度,就必定是日本。那超過50%的油脂跟均稱的和牛真的世界第一,即使澳洲,美國擁有和牛世界的混血兒,但跟純種和牛比還是略遜一籌。和牛隨了分A1-5的等級,還分不同的縣,每人有每人的喜好,今天我就去了品嚐鹿兒島的版本。既然是來吃牛,我連飯也沒點,直接點了薩摩牛柳扒,建議熟度是3成。沒有寫到是4%的奇跡牛,所以不是A5,但這A4的油花已經非常均稱也香濃。大火烤兩邊至微焦就馬上要上桌,牛柳的鬆軟可不是開玩笑,真的是入口即溶而且幾乎完全無需咀嚼,油脂在口中溢出的感覺令人超滿足!註:那塊起爐的牛「油」非常好吃!烤完肉之後可以吃一下啊!牛內臟拼盤有我最愛我牛舌跟牛橫隔膜,另加牛大腸。牛舌不可煎太久,7成熟一定要起,這樣的牛舌既爽脆又富牛香,好正!牛橫隔膜像普通牛肉一樣,但這「內臟」比一般的牛肉部位的鮮味濃很多!好好吃!牛大腸很難烤,因為是最贜的內臟所以我烤了較久,換來的是表面很正,裡面的腸璧卻咬不動,下次找高手再一起來吧!侍應超勤快的啊,收碟奉茶都在一瞬間完成,而且很有禮貌,值得一讚!

註:那塊起爐的牛「油」非常好吃!烤完肉之後可以吃一下啊!

牛內臟拼盤有我最愛我牛舌跟牛橫隔膜,另加牛大腸。

2019-03-05 438 瀏覽
早一排有朋友帶過來這家食晚飯,平均$500一個人有A4和牛,加埋好幾樣小食,已經覺得價錢好合理。點知最近發現這家原來有宵夜$298, 有指定份量A4和牛外,還有雞肉及五花腩 ,及多走小食可以任叫,還有多款飲品都包埋。實在忍唔住要食。淨食和牛已經無得輸, 任叫的和牛肉丸同炸池魚都好好味,不過就好似無上次散叫炸得咁靚,唔知係咪人多佢地炸定而唔係即叫即炸。不過唔使$300可以食到咁多好野,都唔好有咁多投訴啦。
2019-01-03 621 瀏覽
今日嚟到尖沙咀同朋友食宵夜,發現呢間鹿兒島嘅燒肉放題,價錢只係298一位簡直匪夷所思,燒肉放題喎價錢咁平,仲要係成板牛肉咁上牛肉控嘅我梗係要試下啦 喺地面已經見到原來 全牛盛盒,有食牛嘅唔同部分,另外仲有三十幾款食品同飲品,任飲任食,咁就要睇下啲牛肉嘅質素好唔好,如果唔係298嚟講都真係有少少貴 入到去餐廳嘅環境質素非常之好,而且入面仲有一幅大海報教你每一個牛嘅部位點樣燒燒幾耐,加啲乜嘢調味料落去,令到人哋唔會浪費咗啲牛 真實嘅牛上到嚟見到每一份牛嘅位置都非常之新鮮,中間有嚿牛油喺度,畀你喺個網上面,燒一燒啲牛嘅脂肪 令到佢唔會將其他嘅牛黐底,真係非常細心 整盤牛都非常之好食又牛脷到牛肩脊到小牛排,西冷,赤肉等等, 只要跟住佢教你煮嘅方法 每一樣都非常之好食 總括嚟講淨係298食呢一盤牛都已經值回票價 除此之外你仲可以叫鷄肉豬肉,雞肉醃得非常之入味,我前前後後叫咗成五碟食極都食唔厭 飲品方面亦都叫咗一杯巨峰特飲,非常之香濃嘅巨峰提子味,食燒肉配凍飲簡直人生一大快事 除咗燒肉之外仲有啲炸物天婦羅,比你大家選擇亦都非常之好味 食燒肉咁熱氣最好就加多個牛尾湯清下熱呀牛尾湯嘅味道非常之香 而且

總括嚟講淨係298食呢一盤牛都已經值回票價

除咗燒肉之外仲有啲炸物天婦羅,比你大家選擇亦都非常之好味

食燒肉咁熱氣最好就加多個牛尾湯清下熱呀牛尾湯嘅味道非常之香 而且清新食完熱氣嘅燒肉整啖湯,一個字正