2023-04-27
落了幾天雨🌥見稍為好天😜即約朋友去蘇豪區chill吓👭哩間Acquasala bookmark咗好耐🍽Cafe加酒吧二合一🥂户外有少量座位🪑門面幾靚又係打卡熱點📸Italian Cold Cuts黎得依度一定飲酒,點哩個冷肉頭盤最啱送酒,份量好多,Salami少少辣我喜歡🌶Parma Ham鹹香味重🐖Mortadella又唔會乾🤩令我最驚喜係麵包非常鬆軟🍞Caesar Salad🥗沙律菜新鮮又爽脆🐔雞肉唔會靱🐔如果多些雞肉就緊加好😆我地點咗一杯Mocktails🍹另一杯係Signatures🍸倆杯賣相同顏色好吸引,Queen Raspberry酸酸甜甜好醒胃😋Acqua Passion有甜甜果味🍑酒味都幾香濃哩度越夜越多人氣氛好好✨️基本上座滿客,原來餐廳裡面係好深空間好大的,好多吧枱同大枱的🤩很喜歡哩度夠chill🍻值得再來👍
Italian Cold Cuts
Caesar Salad