2023-09-08
一早bookmark呢間佐敦日式鐵板燒,嚟到門口見到大門金色設計,感覺好時尚我同朋友一齊按鐘,之後職員推開招呼我哋入嚟,入到場內感覺私隱度好高,好適合一班朋友book枱一齊食嘢/party夠哂chill🤭🥳澳洲牛柳粒用咗五成熟味炒一個牛柳粒,切到一粒粒睇到有少少粉紅,肉質比較嫩,再點上竹炭海鹽同炸過嘅蒜片更加提升到個牛肉嘅濃郁味道😙😋宮城縣厚切黑豚扒黑豚肉又係我自己order,用咗日本嘅黑豚肉,所以咬好友過香嘅味道而佢嘅厚切黑豚扒都係好軟熟唔會好韌,值得推介😍😋鵝肝多士厚肉嘅鵝肝再配上厚多士,一口咬落去哥哥嘅油花滲出,整個口腔呢啲好香嘅味道😍😍😍真好想食多件😋北海道元貝元貝燒到半熟,配上新鮮嘅元貝好彈牙,而且好鮮甜😍😍😍時令生蠔🦪真係不得不試呢個生蠔,係即叫即開,生蠔鹹水味唔算太重好啱我口味,而肉質非常creamy😱而且又大大隻,我十分滿意💯💯鵝肝炒飯起初我以為將鵝肝切到一粒粒炒飯,原來係成塊鵝肝舖上炒飯,感覺好邪惡😈😈抽到半山熟嘅鵝肝非常之好味,入口即溶再配上一啖炒飯,難以形容👏🏻👏🏻🤭
澳洲牛柳粒
宮城縣厚切黑豚扒
鵝肝多士
北海道元貝
元貝燒到半熟,配上新鮮嘅元貝好彈牙,而且好鮮甜😍😍😍
時令生蠔🦪
鵝肝炒飯