2023-03-18
啱啱全世界都通關嘅時候,諗住同老公一齊出去旅行,諗住報名嘅時候,點知老公話本Passport過咗期,搞到冇得出去玩,所以唯有喺香港搵吓啲有地道特色嘅餐廳,諗咗好耐,都未諗到有一間啱心水嘅餐廳,原來老公一早已經搵到一間好出名嘅,一去到門口已經好有日本特色,入到去已經係全場爆滿你話如果唔係一早訂咗枱,肯定要喺門口企成粒鐘,入到去唔使講咁多,簡直係將成個日本嘅餐廳搬咗過嚟香港一樣,我哋都叫咗好多嘢食,黑門令大魚魚子醬脆脆包,呢度菜新鮮嘅程度已經唔需要懷疑 100%係飛機直送過嚟香港 魚子醬再加50%包嘅口感啱啱好配搭得 黑門令海膽櫻花蝦海鮮炒飯,完全滿足晒我呢個飯桶,赤鬼蟹味噌甲羅燒,你契爺完全唔需要介紹,都知道出晒名好食 😋,海苔酒盜燒帆立貝,個名雖然好難讀,但係完全表達到地道呢兩個字👍,脆燒白穴子串,呢個開頭食係唔完全唔知道係咩嚟 原來係燒鰻魚吋,最特別嘅地方係小弟唔鍾意食鰻魚 佢竟然燒到好好食 ,又幾趣喎海底之心,呢個完全啱晒啲女士嘅口味,柚子生啤鍾意飲酒嘅朋友,一定要試吓 未到容易入口,連我老婆都忍唔住要飲兩啖 但係老婆係唔飲酒㗎 ,黑門玲龍蝦湯煮海鮮,呢個雖然冇乜特別,純粹係想試
已經好有日本特色,入到去已經係全場爆滿
黑門令海膽櫻花蝦海鮮炒飯,完全滿足晒我呢個飯桶,赤鬼蟹味噌甲羅燒,你契爺完全唔需要介紹,都知道出晒名好食 😋,海苔酒盜燒帆立貝,個名雖然好難讀,但係完全表達到地道呢兩個字👍,脆燒白穴子串,呢個開頭食係唔完全唔知道係咩嚟 原來係燒鰻魚吋,最特別嘅地方係小弟唔鍾意食鰻魚 佢竟然燒到好好食 ,又幾趣喎海底之心,呢個完全啱晒啲女士嘅口味,柚子生啤鍾意飲酒嘅朋友,一定要試吓 未到容易入口,連我老婆都忍唔住要飲兩啖 但係老婆係唔飲酒㗎 ,黑門玲龍蝦湯煮海鮮,呢個雖然冇乜特別,純粹係想試吓海鮮嘅味道,鐵板燒山賊醬蟹蒜地雞,呢個都可以試吓,食飽咗之後,先至發覺好似去咗日本黑門市場
今次嘅滿足度爆燈!