2020-05-11 125 瀏覽
今天去食下午茶,28蚊可另外再加送,見新開不久又想隨便搵個地方休息下,就上左去,本身以為麻辣米線同日式料理在同一層,行左兩層先到,坐低見到只有麻辣米線餐牌,都決定好奇怪了,原來一樓才是日式料理,中間層食米線,頂層大麻將,都係同個老闆。男友叫左個唔辣涼拌米線,上檯竟然出煙,係熱拌,水汪汪,不過勝在大大碗,肉碎多到以為加左個送咁,除大份多料就沒有什麼特色了。我食左碗麻辣小辣,沒有麻只有鹹辣,睇落非常似水煮魚米線,米線都係煮過龍貨色,但腩肉好似日本叉燒,厚肉五花腩,又係夠大碗。總體而言,全場座位舒適,又有凍檸水飲,算抵食,服務亞哥仔唔掂,姐姐好友善,但順路先值得入去⋯⋯

2020-05-11
  • 腩肉