2022-08-29 22 瀏覽
📍: 尖沙咀加拿分道6D號集友大廈B座地舖⏰:11:30am-10:00pm今日同男朋友去尖沙咀睇恐龍展,行到攰攰地順便係附近買外賣返屋企歎住食,呢間開業左個幾月既鮨瀛海就以親民價錢品嘗到日本直送高質食材,消費滿指定金額再有野食,值得推介比大家😍🍣真鯛配上酸汁及蔥花調味,口感清新🍣平目肉質鮮嫩,魚味較淡,配上酸汁及蘿蔔蓉調味,鮮味十足🍣平政魚油脂較少,加上柚子胡椒調味,魚質彈牙爽口,魚味濃郁🍣炭烤鰹魚帶有微微焦香,魚味鮮甜🍣剝皮魚魚油甘香,口感順滑🍣伊佐木本州特產,正值當造季節,味道鮮甜彈牙🍣劍魚腩白裡透紅的劍魚腩,肉質爽嫩彈牙🍣帆立貝帆立貝肉質厚彈,口感鮮甜🍣魴鮄魚粉紅色與白色交集的魚身肉質紥實,味道清甜🍣白玉貝貝類好新鮮,鮮甜海水味濃🍣左口魚邊經過炙燒的左口魚邊,入口即溶🍣赤身赤身蘸上秘製醬油,口感豐富,魚質滑嫩,高質天氣咁熱驚拎住壽司周圍走會變壞?餐廳當然有考慮過呢個問題啦,落單嗰陣店員已經問定返屋企大概幾耐,提供埋精美冰袋同乾冰保持食物質素,咁貼心既服務絕對要回訪啦😍🥰

📍: 尖沙咀加拿分道6D號集友大廈B座地舖
⏰:11:30am-10:00pm

🍣真鯛
配上酸汁及蔥花調味,口感清新

🍣平目
肉質鮮嫩,魚味較淡,配上酸汁及蘿蔔蓉調味,鮮味十足

🍣平政魚
油脂較少,加上柚子胡椒調味,魚質彈牙爽口,魚味濃郁

🍣炭烤鰹魚
帶有微微焦香,魚味鮮甜

🍣剝皮魚
魚油甘香,口感順滑

🍣伊佐木
本州特產,正值當造季節,味道鮮甜彈牙

🍣劍魚腩
白裡透紅的劍魚腩,肉質爽嫩彈牙

🍣帆立貝
帆立貝肉質厚彈,口感鮮甜

🍣魴鮄魚
粉紅色與白色交集的魚身肉質紥實,味道清甜

🍣白玉貝
貝類好新鮮,鮮甜海水味濃

🍣左口魚邊
經過炙燒的左口魚邊,入口即溶

🍣赤身
赤身蘸上秘製醬油,口感豐富,魚質滑嫩,高質

2022-08-28 12 瀏覽
放工趕住去上堂,只夠時間買個外賣上車食,途經呢間位於加拿分道嘅日式料理,主打外賣壽司刺身同定食。櫥窗可以清晰見到唔少新鮮飛機貨整齊排放,非常吸引。食物方面選擇豐富,除咗壽司、手卷、刺身、卷物同丼飯,仲有唔少小食同定食可以揀,價錢合理。週末剛剛食完壽司放題,加上今日趕時間,我揀咗吉列豬扒定食,配有前菜同甜品,另外點多一份我至愛嘅芝士年糕,食物大概十分鐘左右就準備好,非常有效率。前菜感覺豐富,有沙律、漬白蘿蔔同帶子裙邊,清新開胃。吉列豬扒大大件,即叫即炸,淋上加入大量洋蔥嘅滑蛋,配上特製嘅黑蒜油汁,一打開蓋已經香氣撲鼻,珍珠米飯非常香口,而且份量非常多,細食嘅朋友仔記得叫少飯。定食附有甜品,係一口泡芙,口感鬆軟,甜度適中。芝士年糕加入香脆嘅焦糖,外面再用紫菜包住,無論係口感同味道都非常豐富,外脆內軟,鹹甜交錯,非常有心思。美味嘅外賣絕對能夠為忙碌嘅晚上加一點甜,估唔到誤打誤撞食到出色嘅日式定食,會推薦俾朋友。

櫥窗可以清晰見到唔少新鮮飛機貨整齊排放,非常吸引。

黑蒜油自家製吉列豚肉扒飯定食

前菜感覺豐富,有沙律、漬白蘿蔔同帶子裙邊,清新開胃。

黑蒜油自家製吉列豚肉扒飯定食

定食附有甜品,係一口泡芙,口感鬆軟,甜度適中。

日式焦糖芝士年糕
10 分鐘 (外賣自取)
2022-08-26 10 瀏覽
自己一個晚飯 就買外賣回家簡簡單單真心第一次吃到如此高質的外賣壽司有如omakase質素 值得介紹一下店員會問大概多久回到家給予相應的冰袋保持壽司新鮮 好貼心連醬油都是自家調製 製作認真飛機直送12貫由於即叫即整 所以要稍為等一下職員也會問有沒有特別想吃或不能吃的簡單紀錄幾件我最喜歡的😋海膽魷魚😋帆立貝😋真鯛😋火炙左口魚邊(我指定的 魚油豐富)😋炭烤赤伊佐目😋炭烤醬油漬金目鯛可見店家選用的也是高檔食材 比堂食omakase便宜一大截的價錢吃到真的划算消費滿指定金額還有各種優惠下次一定會找朋友一起再幫襯
自己一個晚飯 就買外賣回家簡簡單單

簡單紀錄幾件我最喜歡的
😋海膽魷魚
😋帆立貝
😋真鯛
😋火炙左口魚邊(我指定的 魚油豐富)
😋炭烤赤伊佐目
😋炭烤醬油漬金目鯛

可見店家選用的也是高檔食材
比堂食omakase便宜一大截的價錢吃到真的划算

消費滿指定金額還有各種優惠
下次一定會找朋友一起再幫襯
2022-08-26 6 瀏覽
行開K11經過見到有間新開既壽司外賣店,裝修都有風格好日式,見價錢都幾合理,試下買黎食😋揀左個8pcs既Omakase..(包裝好靚)另外佢仲有12pcs 同18pcs🍣刺身係日本直送,壽司飯都係用日本米,好有去左日本既感覺😆 壽司分別有(左至右):平目、金線鲷、 鲇鮄鱼 、白玉貝、伊佐目、目張魚 、赤伊佐目、左口魚邊🍣呢d都係我平時少食到既刺身 好特別 👍🏼一次過可以試晒咁多款高質刺身壽司,每一款刺身都好新鮮,完全唔會有鯹味!最鍾意係白玉貝 爽口彈牙😋擔心唔夠飽,所以嗌多件炭燒威士忌紫蘇大拖羅手卷~😃拖羅係入口即溶架😍加上炭燒過有炭燒香係十分夾💯而且個份量岩岩好 食埋佢岩岩好夠飽!鮨瀛海 (尖沙咀)尖沙咀加拿分道6D號集友大廈B座地舖

壽司分別有(左至右):

尖沙咀加拿分道6D號集友大廈B座地舖
驚喜外賣 omekase質素嘅外賣店~~~最近🌧日日都落雨,天氣份外抑鬱,等了又等終於迎來放假日,決定買個高質外賣回家,好好咁慰勞一下肚皮。~~~呢間外賣壽司店嘅地點非常便利,喺K11隔離,一出K11就見到。雖然係外賣店定係裝修望落幾高級,包裝亦係非常細緻,上至筷子🥢、醬油,外至包裝袋,都係滿滿嘅高級感覺。~~~第一次黎,見到佢哋選擇好多三心兩意揀唔到食咩就叫咗廚師發板八貫同埋軟綿綿手卷。~~~所謂嘅軟綿綿手卷其實就係比目魚、穴子同甜單組成嘅手卷,入口有軟綿綿嘅即化口感,香香甜甜,魚脂香濃,高質。~~~廚師發板亦好有驚喜,雖然只係百零蚊,但係質素真係有出面食omekase嘅感覺,全部魚刺身都非常新鮮,拖羅、劍魚腩、真鯛、油甘魚、池魚、平目魚、炭燒鰹魚、左口魚邊等等,款款都冇令人失望,鮮度拔群,壽司飯嘅醋香亦係恰到好處,入口能為刺身提味嘅同時亦無過搶,都幾驚訝外賣店有呢個質素。~~~鮨瀛海 (尖沙咀)尖沙咀加拿分道6D號集友大廈B座地舖
驚喜外賣 omekase質素嘅外賣店
2022-08-25 4 瀏覽
新鮮外賣廚師發板尖沙咀呢間壽司外賣店有廚師發板,香港比較少呢!值得去幫襯下。叫左個八貫廚師發,好期待!另外仲叫左個蟹霸王手卷!八貫壽司食得出係飛機貨!好新鮮,有赤鯛/伊左目/鰹魚/白玉貝等等,白玉貝好爽口,我第一次食,平時都比較中意食傘貝之類貝殼類海產,呢個我覺得好好食!其餘的壽司,魚生都好新鮮,清甜,味道不俗!手卷有個大大隻蟹鉗,好多蟹籽同蟹肉,咬落去好丰富,好滿足!呢間壽司鋪味道不錯,值得推薦!
新鮮外賣廚師發板
手卷有個大大隻蟹鉗,好多蟹籽同蟹肉,咬落去好丰富,好滿足!
呢間壽司鋪味道不錯,值得推薦!

喺尖沙咀返工,見到依家喺K11出邊新開嘅外賣壽司店。裝修精美,感覺高檔。見到選擇頗多,而且價錢中上,走中高價同埋特色壽司手卷路線。黑松露牛油果魚生卷 $30牛油果黑松露份量多,而且牛油果新鮮,魚生粒亦都好大粒同非常新鮮。一個女仔做午餐嘅份量都啱啱好。邪惡手卷 $80特別鍾意呢款手卷,有齊晒海膽,同魚子醬配搭嘅手卷。拖羅肉質肥美,油脂分配平均,海膽清甜,配上魚子醬呢個配搭10分新鮮。入口即溶。最特別嘅地方係佢用咗威士忌加喺拖羅上面。海膽魚子蒽拖羅蓉手卷 $80呢款海膽味道濃郁,齒頰留香。而且魚子非常鮮甜爽口,呢個配搭有層次,口感豐富。拖羅蓉份量多,食到底都仲見到有。呢個價錢來講,真係10分抵呀。特別一提嘅係,佢嘅lunch menu 10分抵食! 最平$68 有主食加一款短物!配合頗多,會上嚟試。Conclusion: 以外賣嘅質素來講,真係算幾高質,性價比高。唯一唔好嘅係,見到由於壽司係即叫即做,等咗大約15 mins. 不過壽司食材10分新鮮同鮮甜,呢個價錢值得再去試吓唔同嘅手卷同壽司。

黑松露牛油果魚生卷 $30

邪惡手卷 $80

海膽魚子蒽拖羅蓉手卷 $80

外賣自取
2022-08-24 51 瀏覽
早排行過尖沙咀見到有新開壽司店咁啱今日嚟開依頭 就買咗返公司食menu相當多選擇唔知點解 覺得排到有啲治癒 仲有少少嗰副壽司puzzle😂lunch set都有幾款 好抵每個外賣都有齊乾冰同冰袋 好貼心外賣盒嘅色都襯返個logo 有種高貴嘅外賣feel連個豉油樽都好靚細節位做得好足買咗一個set同幾件散嗌嚟食飛機直送(8貫) $148每日嘅款式都唔同 由師傅按住當日嘅飛機貨而安排今日嘅壽司🍣-金線鯛-劍魚腩-赤身-魴鮄魚-左口魚邊-伊佐目-金目鯛-吞拿魚蓉基本上8貫都好新鮮 而且款式幾特別連金目鯛、魴鮄魚都有平時好似係啲中高價嘅日本餐廳先食到 外賣店好少見依set入面最愛金目鯛油份好重 燒完之後 真係好正吞拿魚蓉都有驚喜好鮮嘅味道+細嫩嘅口感 仲有啲醃蘿蔔做點啜再嗌咗幾款吞拿魚吞拿魚蓉 $ 20赤身 $30中拖羅腩 $38大拖羅腩 $48中拖同大拖都對得出價錢🥺油份好重好香仲嗌咗個最中餅餡係吞拿魚蓉同魚子醬
早排行過尖沙咀見到有新開壽司

-伊佐目
-金目鯛
-吞拿魚蓉

基本上8貫都好新鮮 而且款式幾特別
連金目鯛、魴鮄魚都有
平時好似係啲中高價嘅日本餐廳先食到 外賣店好少見

餡係吞拿魚蓉同魚子醬
2022-08-22
午餐
2022-08-24 8 瀏覽
琴晚放工約咗網上買賣喺尖沙咀K11附近交收交收完經過見到有間外賣壽司舖仲未收第一次見到外賣店有omakase餐見平平哋就諗住試下買返屋企做宵夜Omakase 8貫先$148 職員仲介紹係用新鮮飛機貨講到咁吸引就再叫多左個大拖羅手卷收舖時段無咩人等咗10分鐘左右就有得拎喇外賣袋係一個設計高級既深藍冰袋《馬面剝》淡淡魚油香 口感有d似厚切魷魚《油甘魚》胡椒帶點辛味糅合油甘魚鮮甜不錯《金線鯛》魚上面好似麵豉醬咁既味偏濃但帶出咗魚鮮味 魚肉偏淋《池魚》濃郁魚鮮味 新鮮《平政魚》帶淡淡魚香 《炭燒鰹魚》炭火香重 魚味係咁多件中最濃帶甘食完滿口濃濃魚味 揮之不去魴(魚弗)魚有點咬口 魚味淡但帶點甘魚油香《左口魚邊》最喜歡的白身魚次一 咬落去油香爆哂出黎 正正子今餐宵夜嘅主角《炭燒威士忌紫蘇葉大拖羅手卷》手卷紫菜夠脆紫蘇葉洋蔥芝麻加上大拖羅師傅話佢噴左小小威士忌燒過令成個手卷好香好香 呢個結尾十分滿足💗
琴晚放工約咗網上買賣喺尖沙咀K11附近交收

師傅話佢噴左小小威士忌燒過
令成個手卷好香好香
呢個結尾十分滿足💗
2022-08-23 10 瀏覽
今日食左個有質素嘅快飯-黑蒜油吉列豚肉扒套餐同埋魚生飯卷。套餐有螺肉,帶子裙邊做前菜,一粒泡芙做甜品。呢個黑豚吉列豬肉夠彈牙,滑蛋洋蔥夠晒甜。真係蛋有蛋味,豬有豬味。魚生飯卷唔使等,鋪頭一早包好,等我呢啲趕住食飯嘅人多個選擇,我隊埋一盒四件嘅魚生飯卷,飽晒!正呀!🤩P.S 老細我知你有睇我啲post 😝,成日得咁少時間食飯,你下次要請我地全部人再嚟食呢間咁正嘅日式外賣店補償返呀!😜員工有健康嘅身體先可以幫你搵更多嘅錢

員工有健康嘅身體先可以幫你搵更多嘅錢

2022-08-23
午餐
今日收咗工諗住買少少嘢返屋企食,平時Lunch time去食飯見到呢間嘢開咗兩個月左右,成日都想試不過又冇留意佢有冇午市定食,咁今日收工見到佢就入去睇吓,見到原來佢都有午市定食,仲幾抵🤓下次可以試埋佢個午市定食😆入到去見到個Menu都幾吸引,不過有選擇困難症嘅我揀咗陣都未揀到食咩😛樣樣都想食😂跟住老闆好好,佢話佢有個廚師發板,咁就自己揀想要幾多件壽司,咁佢就揀新鮮嘅砌俾我🥰因為我外賣返屋企嘅關係,佢都問我返屋企遠唔遠大概幾耐,佢會放返相應嘅冰袋入去保持新鮮🤩同埋佢哋嘅壽司豉油都係自己調配~真係又細心又貼心🥰🥢佢對即棄筷子真係好靚🥹🛩飛機直送8貫 $145🐟深海池魚肉質鮮嫩肥美、入口即溶🐟池魚仔口感紮實鮮甜🐟魴鮄魚肉質紮實,味道清甜🐟炭燒鰹魚炭燒夠香,魚都好鮮味🐟剝皮魚爽口,又嫩又鮮🐚帆立貝鮮甜🐟左口魚裙邊燒到很香和油香充滿口腔😚🦀蛋黄蟹肉(魚子醬)自家製的蛋黃醬,再配上魚子醬鹹鹹地有多種層次❤️🐟炭燒紫蘇大拖羅佢地用威士忌噴一噴條魚先,亦加咗少少芝麻同洋蔥陪襯,唔會咁單調,第一啖食落去真係有驚喜!佢加咗紫蘇葉完全係同拖羅融合埋一齊,簡直係絕配!我都係第一次咁樣既配搭,紫蘇葉可以解拖羅嘅少
同埋佢哋嘅壽司豉油都係自己調配~真係又細心又貼心🥰
🥢佢對即棄筷子真係好靚🥹

🛩
飛機直送8貫 $145
深海池魚
肉質鮮嫩肥美、入口即溶
池魚仔
口感紮實鮮甜

魴鮄魚
肉質紮實,味道清甜
炭燒鰹魚
炭燒夠香,魚都好鮮味
剝皮魚
爽口,又嫩又鮮
🐚
帆立貝
鮮甜
左口魚裙邊
燒到很香和油香充滿口腔😚
🦀
蛋黄蟹肉(魚子醬)
自家製的蛋黃醬,再配上魚子醬鹹鹹地有多種層次
❤️
炭燒紫蘇大拖羅
佢地用威士忌噴一噴條魚先,
亦加咗少少芝麻同洋蔥陪襯,
唔會咁單調,
第一啖食落去真係有驚喜!
佢加咗紫蘇葉完全係同拖羅融合埋一齊,
簡直係絕配!
我都係第一次咁樣既配搭,
紫蘇葉可以解拖羅嘅少少油膩感~
食落勁清新又提鮮!😋
外賣自取
2022-08-21 16 瀏覽
外賣壽司店愈開愈多,食過好幾間,而這間鮨瀛海的選擇則比較多及比較有特式,刺身,壽司,手卷,卷物,井飯,定食及小食都有齊。就連廚師發辦都有,而且價錢比正常既Omakase平近一半。有選擇困難症的我,點了板前OMAKASE 飛機直送8貫$148. 八款壽司都是比較有特式,而又比較少食到。店員會細心地介紹每款壽司,分別有黑睦,深海池魚,真鯛,馬面剝,炭燒鰹魚,平政,劍魚腩及左口魚邊,壽司即叫即做,好新鮮,飯身細,刺身大。馬面剝及平政壽司都是較少人認識,前者是清淡白色魚肉,富有彈性。後者則肉質比較結實,味道清甜,油脂亦不會太多。另外點了一個邪惡的特式手卷,雖然要$80一客,但內邊有威士忌炭燒大拖羅 ,日本海膽 及魚子醬 , 食材矜貴。炭燒大拖羅入口即溶而有淡淡炭燒香,魚子醬鹹鮮、海膽鮮甜,3款都是比較重油香味,手卷混合多種層次,非常邪惡!他們主打是Omakase外賣店,所以貼心服務由食材到外賣的用具都很細緻,提供日式筷子,日式醬油及日本芥末,packing 都是乾淨企理。
外賣壽司店愈開愈多,食過好幾間,而這間鮨瀛海的選擇則比較多及比較有特式,刺身壽司,手卷,卷物,井飯,定食及小食都有齊。就連廚師發辦都有,而且價錢比正常既Omakase平近一半。

2022-08-20
10 分鐘 (外賣自取)
2022-08-20 6 瀏覽
尖沙咀 K11 Art Mall 對面開左一間外賣壽司店,嚴選優質飛機空運到港既日本食材,可以單點,仲有廚師發板,繼上次食完廚師發板之前就念念不忘,所以今日就外賣壽司番屋企食!揀左個N1. 飛機直送8貫 Japan Direct Omakase Sushi (8 pcs) $148介紹左有以下八款魚:魴魚弗魚真鯛馬面剝炭燒鰹鱼平政魚向玉貝黒睦左口魚邊最有印象係,呢個係半熟嘅炭燒鰹魚,炭燒既香味估唔到咁正;另外,左魚邊壽司,魚脂超級豐富,入口即溶,鐘意入口即溶既朋友就啱曬喇最後仲有一個蟹霸王手卷,入面有蟹,蛋黃醋蟹肉,松葉蟹肉碎,蟹籽,食落幾清新,又有蟹味,係幾獨有既體驗!鮨瀛海 (尖沙咀)尖沙咀加拿分道6D號集友大廈B座地舖
尖沙咀 K11 Art Mall 對面開左一間外賣壽

炭燒鰹鱼
向玉貝
黒睦
左口魚邊

最有印象係,呢個係半熟嘅炭燒鰹魚,炭燒既香味估唔到咁正;

2022-08-19 18 瀏覽
今日早收工趕返屋企收貨,經過這間日式壽司店,順便買份外賣返屋企食。餐廳光猛而且乾淨企理,裝修有和式風格。店外有個冷櫃,有生蠔及小食沙律等。壽司全部即叫即做,而壽司飯全部都用了日本珍珠米飯,所以較有黏性。點要12件壽司,有些就是每日都有,有些則是比較少見的時令刺身。壽司飯細細件,正好一啖一件,刺身完全覆蓋著飯。12件中火炙了的左口魚邊是最重油脂甘香,魚油豐富;而伊佐目都是火炙過,味产較甘香;石鯛則最鮮甜;鰹魚則魚肉味較重;赤蝦爽口鮮甜;平政魚比較腍滑。

店外有個冷櫃,有生蠔及小食沙律等。

壽司飯細細件,正好一啖一件,刺身完全覆蓋著飯。
赤羽太

赤蝦
伊佐目
金目鯛
2022-08-11 257 瀏覽
真心,好耐冇食過咁高質既外賣壽司🍣😱😱😱呢間店舖裝修設計非常日式風格,佢哋比起其他店舖更著重食物嘅質素,店家主打係由*日本空運到港既飛機魚*✈️🐟🐠而家見佢消費滿$600可以即時送三文魚刺身10片、滿$1000仲送時令海膽1板、$2000仲可以即時減$300🤩🤩劍魚腩壽司魚肉入口爽身,非常新鮮,平時出面食完一嚿係絕對唔想食第二嚿🤭油甘魚壽司油甘魚食落淡淡甘甜,每口都充斥魚油香氣,具有獨特清爽口感👍馬面剝壽司呢個我都係第一次食,個名勁特別😁佢都屬於時令食材,中秋前後盛產,食落肉質好細嫩😋深海池魚壽司肉質鮮嫩肥美,脂厚油香,入口魚油甘香細膩,令人齒頰留香😋炭燒鰹魚壽司平時鰹魚湯水就飲得多,呢個係半熟嘅炭燒鰹魚,估唔到同樣咁正😋白玉貝壽司深海0脂高蛋白,真係點食都唔驚肥,而且又健康😋👍帆立貝壽司帆立貝平時都係必點之一,入口超級清甜鮮味😍😍😋😋平目魚壽司入口清淡,但肉質鮮嫩,沾點芥末醬油啱啱好😚左口魚邊壽司魚脂超級豐富,入口即溶,令人想再encore😆😆😆真係必點👍鮫鰈魚壽司魚肉白淨細膩,食落肉質較為緊實,帶有一絲韌勁🤭酢鯖魚壽司呢款壽司勁特別,佢中間加入左薑片及好似醃製過嘅筍片,食落好味道,成
真心,好耐冇食過咁高質既外賣壽司🍣😱😱😱

劍魚腩壽司

油甘魚壽司
油甘魚食落淡淡甘甜,每口都充斥魚油香氣,具有獨特清爽口感👍

馬面剝壽司

深海池魚壽司
肉質鮮嫩肥美,脂厚油香,入口魚油甘香細膩,令人齒頰留香😋

炭燒鰹魚壽司

白玉貝壽司
深海0脂高蛋白,真係點食都唔驚肥,而且又健康😋👍

帆立貝壽司
帆立貝平時都係必點之一,入口超級清甜鮮味😍😍😋😋

平目魚壽司
入口清淡,但肉質鮮嫩,沾點芥末醬油啱啱好😚

左口魚邊壽司

鮫鰈魚壽司
魚肉白淨細膩,食落肉質較為緊實,帶有一絲韌勁🤭

酢鯖魚壽司
呢款壽司勁特別,佢中間加入左薑片及好似醃製過嘅筍片,食落好味道,成個組合係勁夾🤤🤤

粒貝壽司
粒貝入口爽口彈牙又煙韌,又係勁新鮮🥰完全冇臭味👍👍👍

除咗食物質數,估唔到佢哋連外賣袋、餐具都好講究,落足重本👍👍真係一絲不苟😆而且佢哋仲有生蠔🦪下次去開尖沙咀要再encore🥰🥰😋🤤🤤
木筷子🥢都好驚喜😝😝
個外賣冰袋超靚😍😍🥰

📌 鮨瀛海 (尖沙咀)
尖沙咀加拿分道6D號集友大廈B座地舖

#高質壽司店 #必吃外賣壽司店 #用心經營的小店 #日式壽司店 #尖沙咀美食 #推介美食 #suishi #Takeaway #tstfood #foodie #globaleats #hkblogger
2022-08-09
  • 平目魚壽司