今日收咗工諗住買少少嘢返屋企食,平時Lunch time去食飯見到呢間嘢開咗兩個月左右,成日都想試不過又冇留意佢有冇午市定食,咁今日收工見到佢就入去睇吓,見到原來佢都有午市定食,仲幾抵🤓下次可以試埋佢個午市定食😆入到去見到個Menu都幾吸引,不過有選擇困難症嘅我揀咗陣都未揀到食咩😛樣樣都想食😂跟住老闆好好,佢話佢有個廚師發板,咁就自己揀想要幾多件壽司,咁佢就揀新鮮嘅砌俾我🥰因為我外賣返屋企嘅關係,佢都問我返屋企遠唔遠大概幾耐,佢會放返相應嘅冰袋入去保持新鮮🤩同埋佢哋嘅壽司豉油都係自己調配~真係又細心又貼心🥰🥢佢對即棄筷子真係好靚🥹🛩飛機直送8貫 $145🐟深海池魚肉質鮮嫩肥美、入口即溶🐟池魚仔口感紮實鮮甜🐟魴鮄魚肉質紮實,味道清甜🐟炭燒鰹魚炭燒夠香,魚都好鮮味🐟剝皮魚爽口,又嫩又鮮🐚帆立貝鮮甜🐟左口魚裙邊燒到很香和油香充滿口腔😚🦀蛋黄蟹肉(魚子醬)自家製的蛋黃醬,再配上魚子醬鹹鹹地有多種層次❤️🐟炭燒紫蘇大拖羅佢地用威士忌噴一噴條魚先,亦加咗少少芝麻同洋蔥陪襯,唔會咁單調,第一啖食落去真係有驚喜!佢加咗紫蘇葉完全係同拖羅融合埋一齊,簡直係絕配!我都係第一次咁樣既配搭,紫蘇葉可以解拖羅嘅少
同埋佢哋嘅壽司豉油都係自己調配~真係又細心又貼心🥰
🥢佢對即棄筷子真係好靚🥹

🛩
飛機直送8貫 $145
深海池魚
肉質鮮嫩肥美、入口即溶
池魚仔
口感紮實鮮甜

魴鮄魚
肉質紮實,味道清甜
炭燒鰹魚
炭燒夠香,魚都好鮮味
剝皮魚
爽口,又嫩又鮮
🐚
帆立貝
鮮甜
左口魚裙邊
燒到很香和油香充滿口腔😚
🦀
蛋黄蟹肉(魚子醬)
自家製的蛋黃醬,再配上魚子醬鹹鹹地有多種層次
❤️
炭燒紫蘇大拖羅
佢地用威士忌噴一噴條魚先,
亦加咗少少芝麻同洋蔥陪襯,
唔會咁單調,
第一啖食落去真係有驚喜!
佢加咗紫蘇葉完全係同拖羅融合埋一齊,
簡直係絕配!
我都係第一次咁樣既配搭,
紫蘇葉可以解拖羅嘅少少油膩感~
食落勁清新又提鮮!😋
外賣自取