老公收工想食壽司,差唔多成9:00pm ,想食又高質、性價比高的外賣壽司一定要去鮨瀛海,地點又非常近MTR ,買完可以即刻搭車回家👍👍👍老闆每次都細心介紹每一款食材,系邊個地方、邊個城市空運到港,什麼月份就要食物產最豐富的魚,正所謂不是不食。炭燒威士忌大拖羅手卷加了微微的威士忌在炭燒大拖羅,帶有酒香,份量相當十足,有四大件大拖羅😍😍😍食到手卷的底部仍然有大拖羅的蹤影🤤🤤🤤必食推介🌟🌟🌟8 貫壽司🍣油金魚腩肥美的油金魚腩,油脂分布平均,非常香的魚油味。赤身吞拿魚的肌肉裏面含有大量肌紅蛋白。而且含脂量少、肉質實、有咬口👍目仁奈魚味極濃,亦有人叫眼仁奈。魴鉘味道清甜,非常嫩滑。鮫鰾居酒屋比較少食到,空運到港的飛機貨。炭烤鰹魚厚切的鰹魚壽司,炭烤後香味十足,不吃不可。左口魚邊我的最愛,豐富的魚油,令到口感相當豐富。赤羽太日本頂級現流赤羽太,又稱為橘斑,比一般都石斑、朱過魚都來的肥身,肉質更細嫩、香氣十足,是高級日本料理愛用魚種。

炭燒威士忌大拖羅手卷
食到手卷的底部仍然有大拖羅的蹤影🤤🤤🤤
必食推介🌟🌟🌟

8 貫壽司🍣

油金魚腩
肥美的油金魚腩,油脂分布平均,非常香的魚油味。

赤身

目仁奈
魚味極濃,亦有人叫眼仁奈。

魴鉘
味道清甜,非常嫩滑。

鮫鰾
居酒屋比較少食到,空運到港的飛機貨。

炭烤鰹魚
厚切的鰹魚壽司,炭烤後香味十足,不吃不可。

左口魚邊
我的最愛,豐富的魚油,令到口感相當豐富。

赤羽太

2022-11-20
家人生日搞生日會,一於叫個套餐返屋企慢慢嘆👥 成員中不乏打卡控,要食就要食又質素有賣相嘅🤨 想聚會都可以做到滿滿嘅高級感,又想食高質刺身魚生,今次就試咗呢間來自尖沙咀嘅鮨瀛海,叫咗一個8-10人套餐「姬」套餐包括前菜、沙律、生蠔、壽司、刺身、炸物同甜品,內容超級豐富,五顏六色咁賣相十分精緻,滿足到食得靚嘅需求✨日式前菜有幾款,分別係中華沙律、帶子裙邊、黃蘿蔔、車厘茄同酸梅,七彩繽紛好有喜慶嘅感覺,開胃又滿足👀沙律一共有三款,分別係水蜜桃肉鬆沙律、蟹籽沙律同明太子翡翠螺沙律。先講水蜜桃肉鬆沙律🍑 新鮮爽口嘅沙律菜配埋多汁香甜嘅水蜜桃,然後灑上肉鬆,係好開胃嘅沙律🤟 蟹籽沙律入面有蟹柳同青瓜絲,淋上酸酸哋嘅胡麻醬,一啖食曬超滿足,蟹籽份量仲非常多,卜卜爽脆‼️ 而明太子翡翠螺沙律嘅翡翠螺彈牙又有趙頭,配上少少咸嘅明太子好夾😆時令生蠔有8隻,生蠔上鋪上魚子醬,矜貴得很✨ 每隻生蠔都有獨立嘅檸檬,肉質好肥美同新鮮,滑入口中帶出淡淡嘅海水味💦 食完一隻舌頭同口腔已經在回味,高質👍板前OMAKASE壽司40貫(日本直送10款) 分別有加州卷同各款刺身壽司🍣 特別推介佢哋嘅灸燒類壽司,表面烤得微焦黃,

包括前菜、沙律、生蠔、壽司刺身、炸物同甜品,內容超級豐富,五顏六色咁賣相十分精緻,滿足到食得靚嘅需求✨

板前OMAKASE壽司40貫(日本直送10款) 分別有加州卷同各款刺身壽司🍣 特別推介佢哋嘅灸燒類壽司,表面烤得微焦黃,令魚生嘅油脂飽滿地融入口中🤭 炙燒下嘅半生熟更能帶出油香,加埋啲壽司飯超滿足💁

板前OMAKASE刺身27切(日本直送9款)當打開呢一份刺身盒就驚喜到好似收到禮物一樣🎁因為靚到好似個小花園咁🎋而且每個細節都非常用心~多款肥美嘅刺身排得整齊,擺盤非常精緻🥰 食材亦非常新鮮,如赤蝦入口鮮甜緊實;帶子肉厚鮮甜。而我覺得最驚喜係有螢光魷魚,甜甜鹹鹹嘅醬醃味道同魷魚嘅海水味好夾,有少少爆漿嘅口感好過癮😎
炸物一共有四款,包括靜岡自家製唐揚炸雞、日式焦糖芝士年糕、紫蘇吉列廣島蠔同炸蝦🦐特別鍾意日式焦糖芝士年糕🤲 年糕被紫菜包住,外層掃上一層焦糖,年糕包住滿滿嘅芝士,軟軟糯糯咁😚 雖然套餐由拎返屋企至全家開動都要一段時間,但炸物仍然保持香口,唔會話淋晒咁,幾有驚喜🙈 而且炸物唔會太油膩,點埋佢哋嘅沙律醬好惹味🤩
甜品係朱古力忌廉蛋捲❤️ 蛋糕鬆軟忌廉軟滑,有少少香蕉味🍌 蛋捲外層仲印咗好靚嘅花紋上去,係視覺同味覺嘅雙重享受🤝
如果要我形容鮨瀛海呢個套餐,我一定會用賞心悅目嚟形容🌸 每款食材靚到令人心情愉悅。而且食物唔係剩係得個樣,而係真係食到「鄉下」嗰種味道🇯🇵 大家都被其新鮮征服了,證明佢哋嘅料理高質兼認真製作💕 估唔到外賣店都可以做到呢種認真同專業,呢個價錢有咁嘅食物質素絕對係值回票價🏆
外賣自取
星期日去埋尖沙咀行街,然後差唔多8:30pm,又係時候肚仔餓要醫肚。正係到考慮食乜好,就比我發現呢間位於加拿分道嘅魚生壽司外賣店。由於店鋪魚生由日本飛機直送,品質相對較高,而且目測選擇種類頗多,更有生蠔供應。另外,店舖採用日本產米,見佢性價比幾高,一於試下。《日本直送8貫》($148),由廚師發板選取當日新鮮魚生製作。壽司飯酸甜度適中,壽司八貫包括:金線鯛,魚爽口清新;中拖羅,肥美回甘;劍魚腩,魚油甘香肉質微爽;炭烤鰹魚,燒烤味香,魚肉軟滑;酢鯖魚,配有紫蘇葉,回味無窮;其他包括真鯛、鯪鰈魚邊、目張魚等都同樣鮮甜美味。再配上佢地自家製嘅豉油,的確特別鮮味。呢個質素呢個價錢,老實說十分滿意,收貨無投訴。《海膽魚子吞拿魚茸手卷》($60),三種食材各有特色,混合一起,口感豐富,的確好味道。壽司即叫即做,製作需時約15 分鐘。店員更會主動詢問我回家時間多久,然後付上適量冰袋及保溫外賣袋,以確保食物品質不受影響,果然細心。一間高質用心、性價比高嘅壽司外賣店,值得推介,營業時間 11:30-10:00。

金線鯛,魚爽口清新;
中拖羅,肥美回甘;
劍魚腩,魚油甘香肉質微爽;
炭烤鰹魚,燒烤味香,魚肉軟滑;
酢鯖魚,配有紫蘇葉,回味無窮;
其他包括真鯛、鯪鰈魚邊、目張魚等都同樣鮮甜美味。

日本直送8貫

金線鯛
中拖
劍魚腩

海膽魚子吞拿魚茸手卷

2022-11-20
10 分鐘 (堂食)
日本直送8貫
金線鯛
中拖
劍魚腩
海膽魚子吞拿魚茸手卷
  • 飛機直送8貫
  • 海膽魚籽吞拿魚茸手卷
2022-11-16 20 瀏覽
難得半日假期,路過買返去做個Tea,一個人都可以chilli下🥰店家推介八貫壽司+手卷八貫壽司有赤身、深海池魚、劍魚腩、目仁奈、油甘魚腩、白玉貝、池魚、左口魚邊款款即叫即整,刺身勁新鮮,入口清甜,無雪味。白玉貝爽口彈牙,個人最喜歡左口魚邊,入口柔嫩香甜,魚脂味重,令人想再食多幾件🥰吞拿魚蓉魚子海膽手卷~三文魚魚油味濃郁,海膽又軟又滑,食落佢先至見到內有乾坤,分量十足嘅吞拿魚蓉收埋喺裏面,真係由頭到尾都咁Juicy,高質🙌🏻🙌🏻

店家推介八貫壽司+手卷

吞拿魚蓉魚子海膽手卷
外賣自取
尖沙咀🚇呢間係 K11 Art Mall 對面嘅外賣壽司🍣店嚴選優質飛機✈️貨食材,性價比高👍,可單點又有廚師👨‍🍳發板,高質抵食😋!門口雪櫃有多款預裝🥡外賣壽司🍣拼盤,款式配搭比連鎖店嘅多🤩。除咗🐟刺身壽司🍣之外,佢哋仲有唔同款嘅🏯日式沙律🥗。另外仲有幾款🔥熱賣生蠔🦪添。佢哋壽司🍣款式實在太多啦,所以我揀咗✈️飛機直送即叫即製12貫🍣壽司 Omakase 外賣返🏡屋企食🤤。外賣🥡包裝嚴謹又精美,有🧊冰種保溫,又俾足豉油同埋 Wasabi。呢個🍣壽司 Omakase 外賣🥡有:真鯛、羽太、中拖羅、深海池魚、石鯛、劍魚腩、白玉貝、炭烤鰹魚、帆立貝、仁座鯛、火炙左口魚裙邊同埋醋鯖魚,全部都係飛機✈️貨十分新鮮又豐富😍!真鯛🐟肉質爽口甘甜🤩,鮮味十足。中拖羅😍入口油潤,鮮甜又美味😋,🌊深海池魚🐟肉質細緻爽口🤤,鮮嫩肥美又甘香🥰。🐚白玉貝味道清甜,👍肉質厚實爽脆又彈牙🦷。仁座鯛🐟甘香鮮味,火炙🔥左口魚裙邊輕輕燒過迫晒啲油脂出嚟😍好肥美油香十足!

除咗🐟刺身壽司🍣之外,佢哋仲有唔同款嘅🏯日式沙律🥗。

另外仲有幾款🔥熱賣生蠔🦪添。

真鯛🐟肉質爽口甘甜🤩,鮮味十足。

🐚白玉貝味道清甜,👍肉質厚實爽脆又彈牙🦷。

前排行完K11出嚟就見到呢間外賣壽司店嘅Menu已經好想試,選擇夠晒多樣,今日咁啱有嘢做,順便叫埋個外賣返屋企😍有選擇困難症嘅我唔知揀咩好,職員推薦咗omakase,於是叫咗飛機直送12貫,由廚師發板幫我揀,真心好高質,有鮎魚、赤身、油甘魚腩、鯖魚、真鯛、劍魚腩、炭烤鰹魚、深海池魚、石鯛、白玉貝、白子同埋酢鯖魚卷,好癲款款都好好味❤️個人top1最鍾意白玉貝,口感爽身,而且鮮味重;top2係深海池魚,厚身又滑,海鮮味濃;top3就係油甘魚腩,油脂味重,一啖食晒好yummy😘職員仲好有心會同我講解邊款打邊款,唔會食咗都唔知食咗邊款;同埋佢仲比埋冰袋同幫我包好,細心度💯

2022-11-10
  • 飛機直送12貫
前排喺尖沙咀留意到有一間新開嘅高質壽司外賣餐廳 有一日放工經過懶懶地唔想煮飯食 於是決定試吓呢度嘅廚師發板外帶壽司set 揀咗飛機直送12件套餐 呢度嘅魚生刺身全部都係日本用飛機直送來港 確保係最新鮮食材等咗一陣師傅整好嘅壽司送上 ~ 今日嘅omakase 有十款魚類壽司一款貝類同埋一款蝦 一共12件個set入邊有好幾款鯛魚 包括真鯛 蓮子鯛 仁座鯛同石鯛 鯛魚係日本刺身食材中嘅上乘魚類 肉質非常彈牙 鮮甜爽滑 柔嫩多汁 聽說秋冬時節是吃石鯛的season 油脂會比較豐腴 我亦都覺得炙燒咗嘅石鯛壽司最出色另外中拖羅亦都好高質 一啲筋都冇 好滑好香魚油味赤蝦同埋白玉背都好新鮮 有光澤 味道鮮甜總括嚟講呢度嘅壽司set平均都係10幾蚊一件壽司 質素超班 性價比高 推介👍🏾

呢度嘅魚生刺身全部都係日本用飛機直送來港 確保係最新鮮食材

另外中拖羅亦都好高質 一啲筋都冇 好滑好香魚油味

赤蝦同埋白玉背都好新鮮 有光澤 味道鮮甜

2022-11-02 22 瀏覽
雖然日本通關但我工作的關係沒有假期去旅行見朋友都去日本心思思想食日本野聽朋友介紹尖沙咀有間壽司外賣店有廚師發板價錢便宜質素高所以就去試試一去到整個店都非常骨子餐牌非常清晰因為我一個人食量不大所以我只點了十二隻的壽司盛惠$208❤️金目鯛🧡油甘魚腩💛鷹羽太💚中拖羅💙平目💜真鯛🖤炭烤鰹魚🤍白玉貝🤎左口魚邊❤️石鯛🧡愛女魚💛酢鯖魚其實好多魚都沒聽過但整體非常新鮮魚肉鮮甜無腥味魚肉扎實有口感加上是廚師發板來得十分驚喜當中我最愛是中拖羅、左口魚邊和愛女魚中拖羅肥美油脂豐富咬落去入口即溶有高級料理店的質素左口魚邊就是我每次一見到都必點的因為少有並不是每間日本料理都有所以我都會爭取每次有得點的機會左口魚鮮甜肉質不鬆散👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🥰愛女魚第一次食想不到十分驚喜表面的魚的紋跟鮮明加上燒過就特別焦香如果在尖沙咀附近上班可以買到公司吃一定有驚喜喔📍 鮨瀛海 (尖沙咀)尖沙咀加拿分道6D號集友大廈B座地舖
雖然日本通關
魚肉鮮甜無腥味
魚肉扎實有口感
加上是廚師發板
來得十分驚喜
當中我最愛是中拖羅、左口魚邊和愛女魚
中拖羅肥美油脂豐富
表面的魚的紋跟鮮明
加上燒過就特別焦香
如果在尖沙咀附近上班可以買到公司吃
一定有驚喜喔
📍 鮨瀛海 (尖沙咀)
尖沙咀加拿分道6D號集友大廈B座地舖
2022-11-01 22 瀏覽
-🔸飛機直送八貫 $148🔸海膽魚籽蔥拖羅蓉手卷 $80-出開尖沙咀行街,見到依間新開嘅外帶壽司店好似幾吸引,仲係用日本米呢,就決手買返屋企慢慢歎。好特別咁有外賣版嘅廚師發辦,我揀咗8貫,當日我就食到平目魚、真鯛、仁座鯛、白玉貝、蓮子鯛、石鯛、目仁奈、左口魚邊,店員都好親切介紹同埋話俾我知要由左手邊開始食到右手邊。食材仲要係日本直送,非常新鮮。因為我鍾意食海膽,就再叫多件手卷,估唔到外賣包裝都幾仔細,返到屋企塊紫菜都仲係脆嘅。拖羅蓉同蔥味好夾,加埋鮮甜嘅海膽,真係好滿足!
🔸飛機直送八貫 $148
🔸海膽魚籽蔥拖羅蓉手卷 $80

2022-10-31 28 瀏覽
近年吃有質素的壽司,不一定要去貴價的日本料理店吃omakase,平民版omakase質素也十分好,魚生都是飛機貨新鮮送到,壽司也會有不同的小心思配料,像正式的omakase師傅的製作。在尖沙咀的一間小店,就可以吃到這樣的壽司,它是外賣店,但行幾分鐘就可以去近尖東的花園平台看著海景吃,吃完還可以逛海旁,不用付大錢吃海景餐廳。飛機直送12切$328不時不食,都不會預先寫12貫是什麼壽司,由師傅發辦最新鮮時令的魚,店員細心介紹包括有:真鯛、油甘魚、赤身、炭烤鰹魚、平政魚、深海池魚、白玉貝、剝皮魚、仁座鯛、愛女魚、左口魚邊、酢鯖魚,其中一些較少吃到的魚令我好奇。平政魚肉質結實,味道清甜,油脂不會太多,十分平衡。白玉貝唯一一件是貝類的壽司,白玉貝口感鮮甜,有彈性,肉質厚實彈牙又脆口。剝皮魚剝皮魚以秋冬為最時令 肉質爽彈鮮美,味道芬芳淡雅,清甜中帶魚香。仁座鯛口感結實彈牙,魚肉雪白,魚味較輕。愛女魚魚肉為半透明的白身魚,口感扎實,肉質肥美鮮甜。左口魚邊不屬少見的魚,但私心推薦,偏肥美的左口魚邊,火炙過後魚油豐富,入口即融。酢鯖魚夾雜了薑片在內,酸酢鯖魚加子薑,刺激胃口。三色魚生丼$88生文魚、油甘

飛機直送12切$328

平政魚
肉質結實,味道清甜,油脂不會太多,十分平衡。

白玉貝

剝皮魚

仁座鯛
口感結實彈牙,魚肉雪白,魚味較輕。

愛女魚
魚肉為半透明的白身魚,口感扎實,肉質肥美鮮甜。

左口魚邊

酢鯖魚
夾雜了薑片在內,酸酢鯖魚加子薑,刺激胃口。

三色魚生丼$88
生文魚、油甘魚、帶子,魚肉柔軟帶光澤,外面平價的魚生總是硬邦邦,而鮮味也是勝人一籌。
外賣自取
食外賣都要有儀式感?🙈完咗open day,開始作病晚餐都唔係好想煮咁啱今日放工出尖沙咀有嘢做行過見到呢間日式🇯🇵外賣店即刻睇吓有咩啱食先~.作病就梗係唔好食咁多生冷嘢啦🥶所以我今次就放棄咗魚生改為食個手卷過吓口癮就算同時食個熱食~於是乎我分別買咗:✅海膽拖羅蓉手卷✅辣泡菜油甘魚鮫飯手卷嘅海膽味幾鮮甜,係我鍾意嘅texture同埋味道,唔會有唔新鮮嗰陣苦味,顏色亦好有光澤✨😍而拖羅蓉亦好細膩,食落冇乜筋,有微微嘅油脂香味,不錯👍🏻另外,個辣泡菜油甘魚鮫飯幾有驚喜🥳份量都幾多下,而且油甘魚肉好厚,魚脂味幾出之前從未食過熟嘅油甘魚🙈第一次食覺得又幾好味,冇諗過會同泡菜嘅微辣味咁夾👍🏻食完個胃暖笠笠🥰啱晒而家涼涼哋嘅天氣食~
食外賣都要有儀式感?🙈

完咗open day,開始作病
晚餐都唔係好想煮
咁啱今日放工出尖沙咀有嘢做
行過見到呢間日式🇯🇵外賣店

即刻睇吓有咩啱食先~

作病就梗係唔好食咁多生冷嘢啦🥶
所以我今次就放棄咗魚生
改為食個手卷過吓口癮就算
同時食個熱食~
於是乎我分別買咗:
✅海膽拖羅蓉手卷

✅辣泡菜油甘魚鮫飯

2022-10-26 31 瀏覽
朋友推薦了一間外賣壽司店今日尖沙咀放工立即買回家壽司店主打外賣高質素壽司也有最時令的omakase廚師發板今天一個人就點了八件加一件手卷師傅亦會逐人介紹當天的時令海產平政是就是身長一米的鰤魚入口清甜油膩感比較平衡真鯛清甜淡雅愈𡁻愈有魚味赤身魚味極濃郁是我的最愛魴鮄魚是淡味的白身魚清甜淡雅有獨特的魚香味深海池魚是屬於濃味的光身魚魚脂味香濃出魚味也突出劍魚腩就可以品嘗到魚油香味石鯛是高級白身魚比較少見味道清甜肉質比較有咬勁醋鯖魚的酸味也恰到好處日本產壽司米也調得平衡手捲是炭燒威士忌紫蘇大拖淡淡的酒香配上魚油豐富的大拖很夾
朋友推薦了一間外賣壽司
2022-10-26
炭燒威士忌紫蘇大拖
  • omakase廚師發板
2022-10-26 37 瀏覽
今天一個人來到尖沙咀扮整睫毛,預先早少少來吃東西,選了一間收藏已久的外賣壽司店,到九龍公園野餐。午市時間有個抵食的套餐,可自選四件壽司,及一款主食,價錢是$68。前菜是紫椰菜沙律,新鮮爽脆健康,還有帶子裙邊,份量都不少。壽司選了三文魚、馬刀貝、赤蝦、白玉貝,非常高質新鮮,omakase質素,一定好食過連鎖迴轉壽司店。馬刀貝和白玉貝都有一定厚度和爽口,試過外面吃到一些好薄的,白玉貝配上梅醬,酸微微醒胃。主食選了和風牛肉飯,份量十足,牛肉和洋蔥咸咸甜甜,配上日本米飯,胃口大開。蔥香左口魚邊手卷$38非常推介這手卷,炙燒過的左口魚邊,充滿魚油香,入口即融,幸福感滿滿,最特別是飯加入了蔥油,平常不太愛吃飯的我,瞬間就消滅了它。

前菜是紫椰菜沙律,新鮮爽脆健康,還有帶子裙邊,份量都不少。

蔥香左口魚邊手卷$38
2022-10-26 17 瀏覽
好久沒有到日本,很掛念市場新鮮的刺身及壽司,但Omakase訂位需提早預約好一段時間。今日突然壽司癮又發作,決定一試公司樓下新開的外賣店。餐廳食材都是日本直送,連日本米也是,款式更如omakase 的特別種類,並由廚師發板。海膽魚子吞拿魚蓉手卷 $60推介這手卷!海膽新鮮甘甜,魚子粒粒爽脆鮮甜,吞拿魚蓉亦入口即溶。一般手卷只有一開始才舖滿食材,食到中段只有壽司飯,惟這手卷由頭至尾均有吞拿魚蓉!😍讚飛機直送八貫 $148 魴鮄魚: 肉質扎實有嚼勁,味道比真鯛清甜金目鯛:肉質肥美細嫩,油脂唔算太多,帶點磺物質味石鯛:晶瑩通透,綿滑有彈性不帶腥味,清純魚香炭烤鰹魚:大愛!煙燻的香烤氣味,隨後有鰹魚的鹹甜味,非常有層次中拖羅:入口即溶,滿滿魚油香笠子:非常爽口,有D似食海班的味🤣劍魚腩:肥美厚切,平時很怕有腥味,又怕雪到實的的多筋,這次入口即溶火灸左口魚邊左口魚要火灸才迫出魚油,濃郁精華於口腔內縈迴,正酢鯖魚因有薑絲能僻除腥味,加上有紫蘇葉加添香氣,能昇華味道,酸酸的夠清新開胃除壽司,店舖還有刺身井/生蠔/原板海膽,性價比高,可以再戰

好久沒有到日本,很掛念市場新鮮的刺身壽司,但Omakase訂位需提早預約好一段時間。今日突然壽司癮又發作,決定一試公司樓下新開的外賣店。

海膽魚子吞拿魚蓉手卷 $60

飛機直送八貫 $148
魴鮄魚:
肉質扎實有嚼勁,味道比真鯛清甜

金目鯛:
肉質肥美細嫩,油脂唔算太多,帶點磺物質味

石鯛:晶瑩通透,綿滑有彈性不帶腥味,清純魚香

中拖羅:
入口即溶,滿滿魚油香

笠子:
非常爽口,有D似食海班的味🤣

劍魚腩:
肥美厚切,平時很怕有腥味,又怕雪到實的的多筋,這次入口即溶

火灸左口魚邊
左口魚要火灸才迫出魚油,濃郁精華於口腔內縈迴,正

酢鯖魚

壽司,店舖還有刺身井/生蠔/原板海膽,性價比高,可以再戰
2022-10-21 30 瀏覽
📍 鮨瀛海 (tst)🍽 Japan direct omakase sushi (12pcs) 😋 約咗中同行街,行行下肚餓就入咗呢間外賣壽司店。見到佢哋呢排都做緊一個好抵嘅lunchset,如果係附近返學返工買黎食就好方便~今日就試咗佢哋嘅佢哋嘅omakase set,店員會幫你搭配好總共12款壽司,全部都係用當日最新鮮嘅食材~🍣油甘魚/鷹羽太/真鯛/平目魚/目仁奈/劍魚腩/帆立貝/左口魚邊/宮崎和牛/石鯛聽店員介紹翻佢哋全部都係日本空運直送到港,又會好細心送埋冰袋,翻到屋企都仍然好新鮮!而佢哋嘅壽司真係食得出好新鮮,魚肉滑嫩肥美~💰$208
📍 鮨瀛海 (tst)

💰$208