2018-08-16
行開附近都好多選擇,但係呢個位就好就腳,由鱷魚恤中心行落去轉個灣就到,上面apm 多人又要等,呢到餐廳地方夠晒大,而且座得闊落舒服,望主餐牌同埋出面個沙律吧,就係咁點了set dinner menu 內嘅香煎三文魚柳配藜麥沙律,已包餐包同餐湯,但係都係加錢要埋個任食自助沙律吧,點了餐後就出去個沙律吧望望,大致有兩邊,一邊有調味嘅沙律,螺肉,中華沙律菜,啫喱糖,菠蘿,西瓜等冷盤,而另一邊就係大量嘅沙律菜,加埋幾種醬汁由自己配搭!因為係任添沒有限制,所以就算食完主菜亦可以再任添,除了晚上9:00後就會停止供應,其實由頭到尾我出了去4至5次,真係由頭帶到尾!當食完頭輪沙律後,同店員講聲上菜,餐包同餐湯就跟住上枱,個湯都十分足料!跟住就係主菜香煎三文魚柳配藜麥沙律,雖然頭先已經吃了好多沙律菜,但呢個主菜上還有超級健康嘅藜麥配上沙律菜,入口堅有口感之餘亦十分健康,對於時常在外食飯嘅健康選擇,而塊三文魚柳亦煎得好香滑,望上去好似未熟,但入口個種香滑同軟熟嫩滑嘅感覺真係好正!另外追加了份邪惡黃金芝士雞膇,上枱真係好邪惡,師傅將雞膇肉反轉上去炸,揸住條骨真係一啖入口,但係入口前就要點埋個芝士汁,入口香
另外追加了份邪惡黃金芝士雞膇,上枱真係好邪惡,師傅將雞膇肉反轉上去炸,揸住條骨真係一啖入口,但係入口前就要點埋個芝士汁,入口香口之餘重有濃郁嘅芝士味道,真係雙重口感!
完了之後點埋杯Ice Mocha ,再加埋沙律吧嘅生果同啫喱糖,