2013-08-01
今日有緣同朋友短聚一個小時,選擇了近大家的公司地方食飯點知發現左原來尖沙咀食韓國lunch都可以咁平~我諗大家如果tst返工既話都知道閒閒地都要成五六十蚊一餐~但我朋友話我知呢間韓國餐廳個lunch都ok平,咁我地就試吓間餐廳要落地庫一層,落到去環境都算ok 坐低一睇過餐牌~竟然有我最愛既生牛肉煱飯,哈哈 諗都唔駛諗就即刻叫呢一個啦,而我朋友就叫左個鐡板牛肉 生牛肉飯味道OK,但略為少飯。如果男生未必夠食,女生的話只能夠剛剛好 雖然用煱盛飯,但一點都唔熱~只是賣相~ 鐡板牛仔骨味道夠濃,比較喜歡這一種味道。但非常之多油,希望餐廳能夠改善一吓~個餐包括有幾樣小前菜~湯~主菜~飲品~都係40幾蚊~ tips: 前菜d侍應只係隨機俾幾樣你,但如果唔岩食既話你叫佢換其他款俾你都ok~
雖然用煱盛飯,但一點都唔熱~只是賣相~
個餐包括有幾樣小前菜~湯~主菜~飲品~都係40幾蚊~