2021-04-06 154 瀏覽
今日終於約到朋友陪我食韓燒,尖沙咀食肆多,韓燒這間算好抵食,一個價錢任飲任食。六款韓式前菜我特別鍾意泡菜酸辣爽脆好醒胃每人加$68 可點加拿大prime 雪花牛、加拿大3A雪花牛、帆立貝、帶子、法式羊架、紅炆牛肋骨、特級牛頸肉、肉眼扒、黑毛豬腩加拿大prime 雪花牛油花分佈靚,油脂多,牛肉味最濃,滿口油脂香加拿大3A雪花牛油花分佈靚,肉質嫩滑,牛肉味濃帶子 我配帆立貝一齊燒,鮮甜又新鮮特級牛頸肉 油脂比較少,肉質彈牙蛋包魚新鮮炸起魚塊,魚肉滑,蛋皮更香海鮮煎餅餅煎得脆邊,外脆內軟,夠薄身海蝦 新鮮,肉質爽身黑毛豬腩 好邪惡,油脂好香鰻魚石鍋飯鰻魚滑溜、加上韓式辣醬,蔬菜絲,有啖飯食更滿足自動飲品有幾款、蘆薈汁、汽水等

六款韓式前菜
我特別鍾意泡菜酸辣爽脆好醒胃

加拿大prime 雪花牛
油花分佈靚,油脂多,牛肉味最濃,滿口油脂香

加拿大3A雪花牛
油花分佈靚,肉質嫩滑,牛肉味濃

帶子
我配帆立貝一齊燒,鮮甜又新鮮

特級牛頸肉
油脂比較少,肉質彈牙

蛋包魚
新鮮炸起魚塊,魚肉滑,蛋皮更香

海鮮煎餅
餅煎得脆邊,外脆內軟,夠薄身

海蝦 新鮮,肉質爽身

黑毛豬腩 好邪惡,油脂好香

鰻魚石鍋飯
鰻魚滑溜、加上韓式辣醬,蔬菜絲,有啖飯食更滿足

自動飲品有幾款、蘆薈汁、汽水等

2021-03-31
2021-04-04 132 瀏覽
第一次去呢一間本身亦都好少食韓國燒肉呢一間而家做緊優惠自助餐價錢唔會好貴亦都合理分量唔錯除咗係燒肉之外亦都有好多唔同嘅選擇好多即食嘅食物同埋料理再加上佢哋嘅石鍋海鮮湯真係好好飲好似即叫即整咁 亦都非常養生同埋佢哋真係有好多唔同種類嘅燒肉同海鮮特別係海鮮真係好好食亦都可以不停咁樣嗌所以其實都比較抵的仲有仲有佢哋亦都有好多唔同嘅飲品選擇環境非常好亦都適合一家大細或者同朋友一齊進食留幾耐都得亦都可以傾吓計推薦大家嚟食
第一次去呢一間本身亦都好少食韓國燒肉
環境非常好亦都適合一家大細或者同朋友一齊進食
留幾耐都得亦都可以傾吓計
推薦大家嚟食
2021-04-03 85 瀏覽
今日同朋友去到呢間韓燒放題,因為幾個朋友呢個都話唔錯幾抵食,所以就嚟試吓。見到個Menu入邊都幾多嘢食,有海鮮有肉類,仲有一啲韓國嘅小食同埋菜式,啱晒鍾意韓國菜嘅朋友。肉類來講,佢哋都腌得唔錯,係韓國嘅味道偏甜。而我朋友就好鍾意食韓國菜,佢就叫咗韓式煎餅,海鮮豆腐鍋,仲有石頭鍋飯,佢都話佢啲嘢食唔錯。最尾食咗咁多嘢都係大概$350左右,都幾抵食又有韓兆又有韓國菜,嘢飲仲要飲唔飲添。
肉類來講,佢哋都腌得唔錯,係韓國嘅味道偏甜。
2021-03-03
5 分鐘 (堂食)
2021-04-01 123 瀏覽
最近都好想食下烤肉🍖 今次試既係依間感覺都幾傳統既韓國烤肉店😗有韓式感覺得黎座位都幾闊落💃🏻💰 $278/1其原本實已經包好多款食物🤣🤣各款肉類 牛豬羊🐮🐑🐖 海鮮🦐🦑 湯品 料理🍲飯類🍚都有不過最後都再加左 $68/1 升級🔝有好吸引既加拿prime雪花牛 3A雪花牛🐮帆立貝 帶子等等首先會送上韓式前菜😙有泡菜 菠菜芽菜 🥬醃蘿蔔🥕等等 味道酸甜開胃而飲品都係自助形式任飲 都有唔少選擇🧃🥤🍹雪花牛油花平均🐮 肉質偏嫩滑🤤🤤一款有醃一款冇醃冇醃既可以燒既時候自己根據喜好落鹽同黑椒🧂享受原汁原味💦醃左果款就本身已經有少少甜味 都好好食😼😼全晚order左3次既帆立貝 同 帶子!🥳🥳本身已經有簡單既蒜蓉調味🧄燒起黎勁香🥰 兩樣都厚實 鮮甜🤪🤪海鮮入面都好鐘意佢個魚柳🐟啖啖肉 好嫩滑👅料理方面試左個人參雞湯🐓有淡淡既人參味 都有唔少雞肉😝燒銀鱈魚都好唔錯🐟燒得外表香脆 入面有厚厚既魚肉😋😋

最近都好想食下烤肉🍖

有淡淡既人參味 都有唔少雞肉😝
燒銀鱈魚都好唔錯🐟
燒得外表香脆 入面有厚厚既魚肉😋😋

2021-03-27 122 瀏覽
第一次過黎好幾年前一個同事話有間平又有質素既韓燒可以試試先講左私覺得好特別既野係佢有生牛肉他他 好多人都覺得好好味 ,牛肉顏色鮮紅,睇落係幾新鮮,佢有D蛋俾你拌埋一齊既 ,不過我就唔食生牛肉 ,你地去到可以叫下,牛排骨好食 佢有醃過 帶點甜味,燒出黎都會有牛肉味,不算多肥膏,肉質嫩滑多汁,雖然係BASEMENT,但沒有太大油煙味仲有任飲汽水想食韓燒但又想食平少少 而且食物質素有一定水準 咁你黎呢間就岩佢係尖沙咀都好就腳,大班人GATHERING都OK,大家都易黎易走
第一次過黎好幾年前一個同事話有間平又有質素既韓燒可以試試

先講左私覺得好特別既野係佢有生牛肉他他

雖然係BASEMENT,但沒有太大油煙味

仲有任飲汽水

2021-03-21 94 瀏覽
食物差,態度差,環境差,真心唔知點解佢地會有好評,啲好評話唔係做媒真係無人信,難食到一個極點,野食唔 好食都算,想食態度就真係唔好去呢間食,2人枱就夾硬話係3人枱,無枱就出聲呀嗎?全部都係新移民,講野個個都唔正,執枱同上菜係同一個人,可想而知啲衞生有幾好
2021-03-09 191 瀏覽
自禁晚市堂食兩個月至今, 太耐冇食韓燒, 今晚相約朋友到尖沙咀高麗軒韓國料理食韓燒任食。餐廳設於地庫, 面積不大, 環境整潔, 平日晚都坐滿全場, 而且抽煙系統都做得唔錯, 沒有油煙感。入座起計1.5小時, 任飲任食烤肉、烤海鮮、韓式料理, 加左$68/位, 升級任食加拿大雪花牛、帆立貝、帶子、羊架、紅炆牛肋骨先送上多款韓式前菜 (都係無限入加)每款食物都有清晰圖片展示為menu上, mark no.係紙仔上落單,飲品方面以罐裝汽水、韓式飲品為主, 而啤酒就要額外每罐收費。他他牛肉: 賣相很鮮, 不過牛味唔太出雪花牛: 牛脂分佈平均, 烤至5成熟, 入口鮮嫩, 香濃牛脂係口中徘徊帆立貝雖加左少少蒜, 但缺乏鮮味海虎蝦: 食到蝦嘅原汁原味, 味道鮮甜魚柳好滑, 但欠缺鮮味魚香至於Basic價錢所食嘅牛, 似乎都以天然原味為主, 大部份都冇刻意醃製我地超喜歡牛仔骨, 有肉香又甜甜地薄切牛舌, 烤至金黃, 帶微微焦香五花腩 肥瘦平均, 食落唔會太油蛋包蝦: 蛋平均包住隻蝦, 隻蝦好爽, 很重蛋香豆腐辣湯: 味道偏淡, 冇咩辣味, 不過豆腐好滑, 近乎入口溶化全程order嘅食物都齊, 食到飽

入座起計1.5小時, 任飲任食烤肉、烤海鮮、韓式料理,

先送上多款韓式前菜 (都係無限入加)

他他牛肉: 賣相很鮮, 不過牛味唔太出

帆立貝雖加左少少蒜, 但缺乏鮮味

海虎蝦: 食到蝦嘅原汁原味, 味道鮮甜
魚柳好滑, 但欠缺鮮味魚香

我地超喜歡牛仔骨, 有肉香又甜甜地

薄切牛舌, 烤至金黃, 帶微微焦香

五花腩 肥瘦平均, 食落唔會太油

蛋包蝦: 蛋平均包住隻蝦, 隻蝦好爽, 很重蛋香

全程order嘅食物都齊, 食到飽飽捧住個肚走。
2021-03-03
晚市放寬後有如放監一樣,咩都想食😂呢晚揀去咗食韓燒,符合生酮飲食之餘,又可以懷念一下韓國嘅味道🇰🇷.餐廳是放題式收費,7pm入座💲278,再+💲68升級價錢實惠之餘,肉嘅質素都好高,絕對唔係濫竽充數😊.餐廳環境乾淨又企理,座位非常寬敞舒適,落單係懷舊式喺紙仔上寫號碼🤣飲品自助式拿取的。除了燒肉之外,仲有各式各樣嘅韓國料理,例如 炒年糕、韓式煎餅、湯品 和 石鍋飯,CP值真係好高🤩🙌🏼.如果唔升級的話,強烈推薦order 牛舌、特級牛頸肉、牛肋骨肉、他他牛肉 和 牛肋骨湯😋.價錢升級的話就一定要order 加拿大3A雪花牛 和 紅紋牛肋骨💯
晚市放寬後有如放監一樣,咩都想食😂

餐廳是放題式收費,
7pm入座💲278,再+💲68升級
價錢實惠之餘,肉嘅質素都好高,絕對唔係濫竽充數😊

餐廳環境乾淨又企理,座位非常寬敞舒適,
落單係懷舊式喺紙仔上寫號碼🤣

飲品自助式拿取的。
除了燒肉之外,仲有各式各樣嘅韓國料理,
例如 炒年糕、韓式煎餅、湯品 和 石鍋飯,
CP值真係好高🤩🙌🏼

2021-03-02
  • 紅炆牛肋骨
  • 特級牛頸肉
  • 蛋伴生牛肉
  • 牛肋骨湯
2021-01-30 286 瀏覽
週末,和朋友約在這家烤肉店,味道太普通了,烤肉的肉質也不算很新鮮,唯一印象深刻的是蛋包蝦,真的很好吃,不過烤肉的肉無保證,石鍋拌飯沒有醬料,服務業一般,不會再去,不推薦
2020-12-31 352 瀏覽
見到咁多好評就趁假期黎試下,去到見到lunch time 都算多人以為ok 啦,點知一食d 小碟伴菜就feel 到伏。我未試過食韓國小碟可以食剩,全部都冇乜味,辣果d 就只係得'那'味。燒烤d 肉都叫做有味嘅,都ok。海鮮普遍都係冇乜味。人蔘雞湯正常,算叫做咁多樣嘢之中較好,好大碗,未必再試到其他湯。煎餅完全冇味,話海鮮係完全冇海鮮响入面的,只有䓤。雖然任食,但只食了一round,因真係麻麻地。 環境算唔錯,服務一般過一般。唔建議去囉...
2020-12-30
2020-12-21 237 瀏覽
二百幾蚊 係好多野揀 好多款肉仲有多款熟食同湯 但係炒粉絲係中式唔係韓式 勁濕 一啲都唔乾身 完全唔係嗰回事海鮮煎餅冇海鮮 超厚粉 完全唔係嗰回事x2泡菜豆腐湯甜嘅 一啲辣味都冇 完全唔係嗰回事x3我諗佢專心做燒肉比較好 無謂拎啲食材黎玩牛仔骨係ok嘅 不過算啦都係冇下次
二百幾蚊 係好多野揀
泡菜豆腐湯甜嘅 一啲辣味都冇 完全唔係嗰回事x3
我諗佢專心做燒肉比較好 無謂拎啲食材黎玩
牛仔骨係ok嘅 不過算啦都係冇下次
2020-12-09 242 瀏覽
好耐冇食過地道既韓式燒烤 所以就心血來潮搵左間黎食揀佢既原因係因為任食同埋佢都幾多野食🤑我同豬皇上去食既時間岩岩好係晚飯時間 人頭$248加1佢加多$68就可以食到d靚少少既肉同埋有d海鮮見價錢都okay咁我地就加埋佢呢度雖然唔算好大但都幾多人由於我地坐係門口附近 所以一路食一路見到好多人入黎有d仲要冇book位 建議book左位先會比較好 咁樣就唔需要等喇由於我地兩個人食 所以係限時1.5小時我地都認為可以長多少少, 咁就唔洗太趕住食晒d野落肚野飲方面 佢係自助式既 比客人出去自己揀一埋到去就比我見到有罐裝既波子汽水 我第1次見所以即刻揀左佢 味道同支裝既一樣 正呀!如果同我一樣鍾意飲波子汽水可以試下因為本身都少地方有 所以我encore左多罐另外見到佢有黑白啤飲 不過就唔係任飲喇 但價錢都算抵見到幾多人叫 相信都應該唔差 鍾意飲啤酒既人可以試下~野食選擇非常多 每頁我都要慢慢睇 因為唔知揀邊樣好🤔加左$68既牛🥩 肉味好濃而且雪花均衡 食落口都唔會韌🤤呢個係值得加錢去食既! 食多幾碟都抵返晒!另外仲食左牛舌 牛肋肉 五花腩 豬頸肉 雞翼全部都係合格以上✅尤其豬頸肉 燒完之後特別好味
好耐冇食過地道既韓式燒烤 所以就心血來潮搵左間黎食
揀佢既原因係因為任食同埋佢都幾多野食🤑
我同豬皇上去食既時間岩岩好係晚飯時間 人頭$248加1
佢加多$68就可以食到d靚少少既肉同埋有d海鮮
見價錢都okay咁我地就加埋佢

呢度雖然唔算好大但都幾多人
由於我地坐係門口附近 所以一路食一路見到好多人入黎
由於我地兩個人食 所以係限時1.5小時
我地都認為可以長多少少, 咁就唔洗太趕住食晒d野落肚

野飲方面 佢係自助式既 比客人出去自己揀
一埋到去就比我見到有罐裝既波子汽水 我第1次見
所以即刻揀左佢 味道同支裝既一樣 正呀!
如果同我一樣鍾意飲波子汽水可以試下
因為本身都少地方有 所以我encore左多罐
另外見到佢有黑白啤飲 不過就唔係任飲喇 但價錢都算抵
見到幾多人叫 相信都應該唔差 鍾意飲啤酒既人可以試下~

波子汽水

野食選擇非常多 每頁我都要慢慢睇 因為唔知揀邊樣好🤔
加左$68既牛🥩 肉味好濃而且雪花均衡 食落口都唔會韌🤤
呢個係值得加錢去食既! 食多幾碟都抵返晒!
尤其豬頸肉 燒完之後特別好味!😍
最後要講既就係”生菜及韓國面豉醬”
呢個佢有一籃生菜比你 可以夾住d肉食會冇咁漏
重點係佢個醬 撈埋落去先係最最最最最好食!!👍🏼
我不停夾晒d肉落去撈醬食 食下食下唔覺意食左好多🙈

生菜及韓國面豉醬

個半鐘眨下眼就到
係last個幾分鐘 係唔想晒野情況下 我地都清左8成
總括黎講佢d野係抵食既同好食既👍🏼
雖然時間短左少少, 不過都食到我地兩個捧住個肚走人~
最後值得一讚既係 雖然員工得2個 但佢地好合拍
令到我地上菜速度都好快 非常佩服佢地👏🏼🙇🏻‍♀️
2020-11-18
波子汽水
生菜及韓國面豉醬
  • 豬頸肉
  • 加拿大prime雪花牛
  • 加拿大3A雪花牛
燒肉放題,日式食得多,其實韓式仲好食!尖沙咀高麗軒超好食,最正係牛肉肉質超高!加多$68升級加拿大雪花牛,帶子,帆立貝任食3A雪花牛,法式羊架,仲有招牌紅炆牛肋骨午市燒肉放題任飲任食$208,小童$158晚市由$238起,小童$188起呢個價係尖沙咀係抵食,仲要有咁多款選擇!落單自己寫數量,款式,之後交紙比服務生即可會先上五色韓國前菜,即係泡菜,辣蘿蔔片等等~另外值得一提,佢D泡菜真係好好食!五款,每一種都自己既味道!唔會單純死辣味道一邊食住前菜就等食燒肉喇!先上左雪花牛,一款係有醃一款係無醃既個人比較喜歡預先調味既,甜甜地易入口肉質更加嫩滑有彈性,兩者油花都係好平均既入口夠嫩又夠香,值回票價一定要食多2碟牛舌都相當不錯,有一定既厚度,食起黎爽脆加埋燒帆立貝同帶子,肉質也不錯!燒海鮮仲有大虎蝦,多春魚,秋刀,墨魚,青口等最好食會推薦海蝦,魷片,同帶子連殼去燒,唔會咁易燒焦!隔住殼去燒易控火唔好講笑,佢個紅炆牛肋骨湯我地掃清,個湯極為濃郁鮮甜!!牛肋骨上既肉都非常入味,蘿蔔片吸飽鮮味湯汁每一樣食材都將味道發揮出黎,單賣做定食都得5粒星推薦美食!比較可惜最後時間唔夠試埋人參湯!小建議,睇定
燒肉放題,日式食得多,其實韓式仲好食!
尖沙咀高麗軒超好食,最正係牛肉肉質超高!
加多$68升級加拿大雪花牛,帶子,帆立貝任食
3A雪花牛,法式羊架,仲有招牌紅炆牛肋骨
午市燒肉放題任飲任食$208,小童$158
晚市由$238起,小童$188起
呢個價係尖沙咀係抵食,仲要有咁多款選擇!
落單自己寫數量,款式,之後交紙比服務生即可

會先上五色韓國前菜,即係泡菜,辣蘿蔔片等等~
另外值得一提,佢D泡菜真係好好食!
五款,每一種都自己既味道!唔會單純死辣味道
一邊食住前菜就等食燒肉喇!
先上左雪花牛,一款係有醃一款係無醃既
個人比較喜歡預先調味既,甜甜地易入口
肉質更加嫩滑有彈性,兩者油花都係好平均既
入口夠嫩又夠香,值回票價一定要食多2碟
牛舌都相當不錯,有一定既厚度,食起黎爽脆

加埋燒帆立貝同帶子,肉質也不錯!

燒海鮮仲有大虎蝦,多春魚,秋刀,墨魚,青口等
最好食會推薦海蝦,魷片,同帶子
連殼去燒,唔會咁易燒焦!隔住殼去燒易控火

唔好講笑,佢個紅炆牛肋骨湯
我地掃清,個湯極為濃郁鮮甜!!

牛肋骨上既肉都非常入味,蘿蔔片吸飽鮮味湯汁
每一樣食材都將味道發揮出黎,單賣做定食都得
5粒星推薦美食!
比較可惜最後時間唔夠試埋人參湯!
小建議,睇定餐牌想食咩款,一口氣入單
再慢慢食,唔係就會唔夠時間食咁多款主食

配埋生菜同醬一齊食,唔會好油膩!

平時出面韓式都係用板燒,呢度用網燒
其實網燒火力更易控制,真係燒肉,唔係煎肉
火力夠猛,煎封肉既兩面,能夠保留到肉汁
唔會咁易燒乾,當然你記得睇火喇!

頭輪食牛,次輪當然試下海鮮啦!
叫左魷片同海蝦,有追加雪花牛!

係度講下餐牌有咩食啦~
牛肉,牛舌,牛肋,牛仔骨,肥牛
辣五花,原味五花腩,豬排骨,豬肉,頸肉,豬扒
雞肉,紅腸,蔬菜,雞肉腸,雞翼
蛋伴生牛肉,牛肉炒什菜,海鮮煎餅,泡菜豬肉
炒年糕,辣汁炒五花,鹽燒鯖魚,韓式粉絲,蛋包蝦
人參雞湯,辣海鮮湯,韓式麵豉湯,牛骨豆腐湯
年糕湯餃,牛肋骨湯,牛尾湯,泡菜大豆湯
飯,石鍋飯,海鮮石鍋飯,鰻魚石鍋,什錦飯,炒飯
可樂,茶等任飲!

呢度最好就係唔會漏單或減你件數

你寫幾多就比幾多,所以大家食幾多就寫幾多
唔好浪費食物,呢度食物既水準都非常好
午餐幾抵食架,有機會約埋朋友黎試下啦!
主食,湯品,燒肉都咁多選擇,好過日式燒肉架

尖沙咀金巴利道46-48號地庫
LG/F, 46-48 Kimberley Road,, Tsim Sha Tsui

開飯介紹
有韓燒亦有傳統韓食的韓國餐廳,牛肉和海鮮都很新鮮。
附加資料
- 午市訂位只接受放題任食,散叫只可以walk-in,不能訂位! - 午市提供套餐及韓式放題; 晚市只提供放題任食 - 用餐時間入座起計,三位或以下一個半小時; 四位或以上兩個小時
5 分鐘 (堂食)
2020-11-27 3517 瀏覽
The One的金巴利道一直走到尾便有很多隱世的美食這邊的租金較便宜,食肆的價錢也可以經濟一點韓燒晚市任食每位只需$248,還可加$68升級每枱送上五碟韓式前菜,包括: 泡菜、菠菜及芽菜、醃蘿蔔、豆角、青瓜,味道酸甜開胃所有飲品放在冰桶上,以自助形式自取除了韓國樂天的飲品外,還有新出的可口可樂PLUS無糖之餘,更有膳食纖維加拿大Prime雪花牛加拿大3A雪花牛加拿大分級系統對油花度的評定油花較多的,為加拿大AAA級油花最多的,為加拿大Prime級雪花牛肉質爽滑嬌嫩,帶濃烈誘人的牛香氣肉眼扒油花豐富,中間有明顯的油脂,口感軟腍帆立貝肉質具彈性,厚實口感與鮮甜滑嫩相得益彰生殖腺口感肉柔滑綿糯,雌性橙色更惹味黑毛豬腩黑毛豬固然是肉質豐厚又不油膩,且口感軟稔,油脂更帶獨特香氣海虎蝦蝦肉口感緊實細嫩,味道鲜甜帶子白雪雪的軟綿鮮甜有彈性,經醬汁輕微調味紅炆牛肋骨牛肋骨炆至軟爛,入口即化,韓式燒牛肉汁徹底滲透裡面蒙古羊肉口感細膩頗香嫩,膻氣也比較小牛肋骨肉肉質相對結實,油脂亦豐富蛋包蝦鮮嫩彈牙的蝦肉包覆在金黃柔嫩的蛋皮,味道豐富生菜及韓國麵豉醬必點包著肉類,醬汁又散發著溫和的豆香年糕湯餃四粒餃子豬肉
The One的金巴利道一直走到尾便有很多隱世的美食
這邊的租金較便宜,食肆的價錢也可以經濟一點
韓燒晚市任食每位只需$248,還可加$68升級
五碟韓式前菜

所有飲品放在冰桶上,以自助形式自取
除了韓國樂天的飲品外,還有新出的可口可樂PLUS
無糖之餘,更有膳食纖維

加拿大Prime雪花牛
加拿大3A雪花牛
加拿大分級系統對油花度的評定
油花較多的,為加拿大AAA級
油花最多的,為加拿大Prime級
雪花牛肉質爽滑嬌嫩,帶濃烈誘人的牛香氣
肉眼扒
油花豐富,中間有明顯的油脂,口感軟腍

帆立貝
肉質具彈性,厚實口感與鮮甜滑嫩相得益彰
生殖腺口感肉柔滑綿糯,雌性橙色更惹味
黑毛豬腩
黑毛豬固然是肉質豐厚又不油膩,且口感軟稔,油脂更帶獨特香氣
海虎蝦&帶子

海虎蝦
蝦肉口感緊實細嫩,味道鲜甜
帶子
白雪雪的軟綿鮮甜有彈性,經醬汁輕微調味
紅炆牛肋骨

紅炆牛肋骨
牛肋骨炆至軟爛,入口即化,韓式燒牛肉汁徹底滲透裡面

蒙古羊肉
口感細膩頗香嫩,膻氣也比較小
牛肋骨肉
肉質相對結實,油脂亦豐富
蛋包蝦

蛋包蝦
鮮嫩彈牙的蝦肉包覆在金黃柔嫩的蛋皮,味道豐富

生菜及韓國麵豉醬
必點包著肉類,醬汁又散發著溫和的豆香
年糕湯餃
四粒餃子豬肉餡多,味道濃郁
韓式湯底以排骨熬製
年糕軟糯彈牙
2020-11-26
2020-11-17 190 瀏覽
聽到別的部門同事說,這家韓燒自助餐很抵吃,準備去吃,那我要比他們早一步來吃了🤣🤣一坐下,桌前已有數碟前菜,不怕餓壞🤣自助餐還包括熟食類,眼看都有數頁,有不少選擇😎蛋包什錦~蛋香煎得很出,平日去韓國料理店吃一客,都要1百元左右🙊鹽燒鯖魚~魚邊燒得焦香,魚油豐盛燒銀雪魚~又是滿滿的魚油,一大片,銀雪魚又是回本之選,真猜不到這裡自助餐竟可能吃,抵👍帆立貝,帶子~是額外加60元任吃的其中2樣,這個價超值,因帆立貝跟帶子都是很大粒,而且還很新鮮燒豬肉,豬排骨,辣汁五花腩~醃料味道剛好,吃後沒有口渴感,也不會咸

鹽燒鯖魚~魚邊燒得焦香,魚油豐盛