2025-05-10
我冇誇張,係我人生食過最癲嘅Omakase 😱你點諗到?高知城:壽司任你追加 + 酒任你斟+一次過滿足晒你食日本嘢嘅慾望😳
試食價76折$1280
但誇張啲仲有 😮 第2位38折 只係 $640?Excuse me?咁都得!!一坐低就開始飲~
前菜、貝類、串燒、啖啖蟹肉天婦羅,**全部有驚喜搭配,唔係倒模式嗰啲!**🦪🔥🦀 我食omakase就係想要依種效果😍🤤突然之間——A5和牛壽喜燒登場!百寶袋咁乜都有 🥩✨!仲有一個細心位,蛋白打到似雲朵☁️咁,靚到唔捨得搞佢重點係:壽司可以追加•再追加~(我哋當晚都揀咗最鍾意嘅款式再追加😚😚)
最後壓軸——海膽滿到爆嘅丼!真·人生圓滿!🤤🤤🤤到尾聲,竟然仲有四種味噌特製麵豉湯第一次感受到咩叫香濃但唔鹹🫶🏻🥰愛了
呢間嘢梅酒都係自家製omg🤔想問你老闆係咪神仙?😌😇快啲叫你嘅酒鬼friend一齊衝啦!
你點諗到?高知城:壽司任你追加 + 酒任你斟+一次過滿足晒你食日本嘢嘅慾望😳 試食價76折$1280 但誇張啲仲有 😮 第2位38折 只係 $640?Excuse me?咁都得!!
一坐低就開始飲~ 清酒、梅酒、High ball⋯飲到我都已經hi hi地😂😳 前菜、貝類、串燒、啖啖蟹肉天婦羅,**全部有驚喜搭配,唔係倒模式嗰啲!**🦪🔥🦀 我食omakase就係想要依種效果😍🤤
突然之間——
A5和牛壽喜燒登場!百寶袋咁乜都有 🥩✨!
仲有一個細心位,蛋白打到似雲朵☁️咁,靚到唔捨得搞佢
重點係:壽司可以追加•再追加~(我哋當晚都揀咗最鍾意嘅款式再追加😚😚) 最後壓軸——海膽滿到爆嘅丼!真·人生圓滿!🤤🤤🤤
到尾聲,竟然仲有四種味噌特製麵豉湯
第一次感受到咩叫香濃但唔鹹🫶🏻🥰愛了 呢間嘢梅酒都係自家製omg🤔想問你老闆係咪神仙?😌😇
快啲叫你嘅酒鬼friend一齊衝啦!