2016-04-12
今日收工出旺角,下晝嘅時候已經好肚。。。所以真係要放縱自己一下,同三五知己一於去食個於題韓燒放鬆一下!原來以為韓燒就以燒肉為主,但原來韓舍係有好多唔同種類嘅食物可以任君選擇,唔係食肉獸都唔怕呀!見到有魚生,即刻心心眼左!我當然要拎最愛嘅三文魚啦!原本以為係任食就會切得薄啲,但原來都認真切!係正常厚底,冇話hea 我地!刺身種類正常啦,有蟹棒、希靈魚、八爪魚等等 都算過關啦! 我覺得冷盤方面有驚喜!有比較常見嘅日式冷盤食品,例如,凍豆腐、冷面、竟然有枝豆!好少燒肉放題嘅地方有枝豆! 肉類種類都算多,重點係有泡菜同生菜可以拎,將燒肉放落生菜夾住泡菜食簡直一流呀!又唔怕好油膩!推介係辣味雞肉同五花楠片!夾生菜食超正,油份由生菜吸收,清爽得黎又juicy !! 食完正餐咁就當然要食個甜品先夠圓滿!甜品都有好夠款揀!木糠布甸真係唔錯!奶油味剛好!食兩個都唔覺得漏呀! 總括黎講都唔錯,可以滿足所有人!價錢合理,可以再嚟!
總括黎講都唔錯,可以滿足所有人!價錢合理,可以再嚟!