2017-02-17
呢間餐廳服務同食物都好好既。我一早book左枱,佢個陣問我要唔要bday celebration 我話好呀。到個日,我買定蛋糕放上去,都係收每人10蚊咋。去到食飯唔算多人,坐得好舒服架。先黎配菜同醬汁。佢有個香葉俾你包肉,幾特別!之後就黎左個green apple soju 我覺得酒味重,可能個人中意fruity d, 但朋友們覺得好好飲!唔係叫左好多肉但都好夠,因為好厚身!好香好juicy,一定要叫架!呢個蛋係送既配菜,可以用黎包埋同啲肉一齊食!👍啲牛真係好正,個爐唔算易黑,都可以!炸雞都有架,係隔離個間,當外賣咁即時比錢。超香脆好好味!中間個醬係沙律醬,有原味雞同sweet and sour chicken. 我中意濃味既sweet and sour! 重點係除左香脆,啲雞都好滑架!比唔比間餐廳同你朋友慶祝好睇你朋友性格我地就好open同玩得,所以都okay佢會開mic用eng話::: today is xxxx's bday. Happy Birthday to xxxxx之後就拎個勁大既著燈蛋糕黎,不過最上個蛋糕係我地帶個個 真係食得既!哈哈,最正係佢重有生日眼鏡,生日hat同
到個日,我買定蛋糕放上去,都係收每人10蚊咋。
去到食飯唔算多人,坐得好舒服架。
佢有個香葉俾你包肉,幾特別!
我地就好open同玩得,所以都okay
哈哈,最正係佢重有生日眼鏡,生日hat同埋好多道具比人影相
重用即影即有幫你影 一張佢會keep 一張送比你 最好笑係我啲朋友叫左oppa同我地影 因為大部分員工係韓國人,得一個香港人女仔。
重之服務好好,坐得舒服,食物都正!係慶祝生日既好地方!!!