2023-03-08
雪山冰廳去開深水埗見到好多冰室,二間冰室見到佢哋個名咁特別,已經比佢哋吸引到,見到佢哋嘅大雞髀招牌更加係吸引住-晚飯時間人流都比較多,好彩我哋一早嚟到,只需等一會就有位即叫即炸避風塘炸蒜雞脾都未食,先食雞髀,佢哋嘅雞髀即叫即炸,大大隻又啖啖肉比一隻手掌仲要大,雞肉嫩滑多汁,上面有一層椒鹽辣蒜,香辣滋味。海南雞飯每日限量100份,個雞都係幾入味而且滑溜啖啖肉,油飯加左啲乾蒜。配醬汁黑豉油同辣醬, 佢哋嘅質素都拍得住一啲五星級嘅酒店常餐沙嗲牛肉麵, 配丹麥多士,同炒蛋絕對係常餐必敗資訊,佢哋嘅沙嗲牛肉,沙嗲濃牛肉鮮嫩, 食埋個丹麥多士就真係非常之完美啦推薦!好食高質冰室!超推介避風塘炸蒜雞脾#foodie #hkfoodstagram #hkfood #hkfoodlover #kaygorfoodie #hkig #hkfoodie #foodiehk #hkigers #hkfoodblog#hkfoodblogger #followforfollowback #likeforlikes #like #instalike #likesforlike #likeforfollow #li
即叫即炸避風塘炸蒜雞脾
常餐
推薦!好食高質冰室!超推介避風塘炸蒜雞脾
#hkfoodblogger #followforfollowback #likeforlikes #like #instalike #likesforlike #likeforfollow #likelike #liketime #likelikelike
#likes #foodie #foodielady #foodblogger #foodstagram #hongkongfoodie