2018-07-22
移民去加拿大🇨🇦老朋友剛回來香港🇭🇰探親,我梗係要同佢敘舊,寒暄問暖一番!少不了梗係帶佢食一餐地道嘅打邊爐啦⋯⋯而且都係佢最愛!我個老友最鍾意食花膠😏咁啱我知道有一間打邊爐係專食花膠嘅!而且仲係無限添加阿爺粥品手工涮涮鍋地點非常方便👉位於旺角登打士街43號H號登打士街廣場3樓花膠任食每位優惠價298👍👍到咗餐廳🍴咦!今日雖然係星期三但係都全場爆滿犀利!好在我醒目一早訂咗位!所以大家如果去嗰度食記住訂位😏餐廳裝修新穎,選用綠色嘅系列!非常鮮明!碗碟用另一個系列嘅顏色,成為強烈對比👍而且座位闊落!感覺非常舒適!係一班人吹水嘅好地方⋯⋯筷子仲係選用即棄嘅!將即棄木筷子套上筷子超正👍又衛生⋯⋯店員捧出一大碟嘅花膠!犀利又大又厚肉!因為太長太大店員幫我地剪短放入鍋中每位奉上海鮮盤!🈶龍蝦丶鮑魚丶花蟹丶貴妃蚌都非常新鮮丶彈牙!之前已經飲咗一碗花膠湯!當食完海鮮之後再飲一碗湯😋😋超超鲜甜花膠係要用筷子夾起仲大過飯碗😏!呢一餐真係不得了食花膠食飽!仲有蝦多士丶廖媽雞翼丶即炸紫菜響鈴大家一定唔可以錯過😬仲有60款配料任食!最後仲有任食甜品食添🍮🍮我嘅老友對今餐非常滿意話下次一定要再嚟食
阿爺粥品手工涮涮鍋
地點非常方便👉位於旺角登打士街43號H號登打士街廣場3樓
花膠任食每位優惠價298👍👍
筷子仲係選用即棄嘅!將即棄木筷子套上筷子超正👍又衛生⋯⋯
仲有蝦多士丶廖媽雞翼丶即炸紫菜響鈴大家一定唔可以錯過😬
仲有60款配料任食!
最後仲有任食甜品食添🍮🍮
我嘅老友對今餐非常滿意話下次一定要再嚟食