2019-09-02
📍鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (佐敦)⭕雖然選擇唔算好多,但食物絕對高質,性價比高🤩⭕用數碼點餐,只要掃掃QR code,非常方便⭕10分鐘左右上菜,唔洗餓親,又保持到食材嘅新鮮✅藥膳花膠雞煲 (湯底)湯底非常清甜,建議大家可以放食材前飲一小碗🤤藥膳味唔算重,男女都岩飲;雞肉好嫩,本人覺得花膠味可以再濃dd🙊✅咸蛋黃魚皮(付費 $48)蛋黃味唔算太咸同太香,有4款調味選擇,可以放入紙袋shake 出最岩嘅口味🖖🏻✅PRIME肥牛片肉質鮮美,口感十足,鍾意肥牛嘅食家點可以錯過☺✅手工香菇雞軟骨餃第一次試呢款餃子,非常特別,原來香菇夾雞軟骨口感都幾脆香,值得一試!✅烏梅山楂茶/四季春冷泡茶店舖貼心又用心,自製幾款天然飲品,清得黎又幾養生!臨走前仲可以每人叫一個Movenpick 或HaagenDazs雪糕,真係名符其實嘅「食到飽」啊😍👍🏻好食指數:🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇8/10分地址:鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (佐敦)佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓Tel: 59331900人均消費:$317
⭕雖然選擇唔算好多,但食物絕對高質,性價比高🤩
⭕用數碼點餐,只要掃掃QR code,非常方便
⭕10分鐘左右上菜,唔洗餓親,又保持到食材嘅新鮮
✅藥膳花膠雞煲 (湯底)
✅咸蛋黃魚皮(付費 $48)
✅PRIME肥牛片
肉質鮮美,口感十足,鍾意肥牛嘅食家點可以錯過☺
✅手工香菇雞軟骨餃
✅烏梅山楂茶/四季春冷泡茶
店舖貼心又用心,自製幾款天然飲品,清得黎又幾養生!
好食指數:🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇🥇8/10分
地址:鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (佐敦)
佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓
Tel: 59331900