2017-07-18 126 瀏覽
朋友帶路 o黎食魚煲, 依個係酸菜桂花魚煲酸菜同魚肉都好多, 勁足料 ar 我好中意食酸菜 ga桂花魚冇咩骨, 魚肉好滑!份量都多, 好抵食朋友推介依個福建醋肉, 好特別 o甘我係第一次食呢~外面好酥脆, 入面係啖啖肉 好好食食哂 d 魚就叫 o左 d 火鍋配料打邊爐上菜時似係老闆娘 ge 姨姨話 d 韮菜餃係自己包 ga韮菜餃包得好飽滿札實 每個都大大隻仲有個雙拼 ge 肉丸, 分別係牛肉丸同牛筋丸又係自家制 ga食落果然係好濃郁牛肉味 唔係粉 o個 d 牛丸 竹蔗茅根都好飲, 好清甜 依度 d 煲同小菜都好好食, 招呼又好朋友真係識食

朋友帶路 o黎食魚煲, 依個係酸菜桂花魚煲
酸菜同魚肉都好多, 勁足料 ar

我好中意食酸菜 ga

桂花魚冇咩骨, 魚肉好滑!
份量都多, 好抵食

朋友推介依個福建醋肉, 好特別 o甘
我係第一次食呢~

外面好酥脆, 入面係啖啖肉

好好食

食哂 d 魚就叫 o左 d 火鍋配料打邊爐
上菜時似係老闆娘 ge 姨姨話 d 韮菜餃係自己包 ga
韮菜餃包得好飽滿札實
每個都大大隻

仲有個雙拼 ge 肉丸, 分別係牛肉丸同牛筋丸
又係自家制 ga

食落果然係好濃郁牛肉味

唔係粉 o個 d 牛丸

竹蔗茅根都好飲, 好清甜

依度 d 煲同小菜都好好食, 招呼又好
朋友真係識食
2017-07-08 168 瀏覽
今天約了細佬小璋到北角的金樂軒吃飯,這間飯店我想去很久,因為每次經過總是人山人海的多人,今天特意收早六時己去到了!老重慶奇味雞煲是這裏的招牌菜,我和弟弟都很愛吃辣,所以叫了一個中辣試試水温,想不到有着重慶的奇味雞,辣度剛好而且雞又滑又香濃,我們停不了口!再來一個酸菜桂花魚鍋是我的心頭好,我們今次反過來要了一個BB辣,想吃一條原味一点的桂花魚,桂花魚片很嫩滑,最重要是魚片十分新鮮可口,魚湯也啖啖鮮甜,好味透了!  再要了一格安格斯牛頸脊細滑又啖啖牛的濃味,真的吃過番尋味!最後再來一個辣炒土豆絲,真的夠獲氣!而且煎墨魚餅是招牌手打的,墨魚和蝦片也炸得又香又脆,而且十分爽口!我和弟弟看到菜牌還有很多可口的小菜,下次我們再光顧吧!

我和弟弟看到菜牌還有很多可口的小菜,下次我們再光顧吧!
2017-07-07
1 分鐘 (堂食)
2017-07-07 165 瀏覽
今晚成家人一齊出嚟食朋友推介嘅雞煲,一行四人,就叫左兩個煲,一個小菜同埋幾個火鍋配料。先講下環境同服務啦,啲枱都幾大張,所以好闊落,而老闆娘同其他員工都好親切有禮因為媽媽唔太食得辣,所以就叫咗小辣,但係都好惹味呀雞肉好入味,肉質結實得黎又幾滑,落咗好多香料所以味道好豐富,而煲裏面既豆卜吸晒啲湯都變得好好味呀,勁快比我地掃哂食完啲雞仲可以用個湯黎打邊爐添呢個魚鍋用咗全條桂花魚,分量十足,個湯底用咗好多魚骨、酸菜同其他配料去煲,味道勁濃郁,而魚肉本身起骨起得好徹底,食起上嚟好方便,加上煮得好滑呀雖然同雞煲一樣係小辣,呢個魚鍋辣度比較低,十分適合一啲唔食得辣嘅人呢!牛頸脊肉既牛味十分之濃郁加埋啲雜菌同葱蒜去炒真係好送飯,我哋每人都食咗一碗飯食完果兩個煲同埋個小菜都仲有啲意猶未盡,就追加左一啲火鍋配料,包括特級安格斯肥牛、豬潤同埋鮮蝦雲吞。肥牛同埋小菜嘅牛頸脊一樣好有牛味,豬膶好爽口,而雲吞就食得出係自家製,皮薄而且餡料豐富我哋仲叫咗一揸大嘅竹蔗茅根水,飲落去有天然嘅竹蔗甜味,唔似街邊嗰啲落咗好多糖去煲,健康得黎又解渴呢間餐廳小菜選擇好多,下次再嚟會試吓其他小菜呢

老重慶奇味雞煲(小辣)

因為媽媽唔太食得辣,所以就叫咗小辣,但係都好惹味呀
食完啲雞仲可以用個湯黎打邊爐添

酸菜桂花魚鍋(小辣)

牛頸脊肉既牛味十分之濃郁
加埋啲雜菌同葱蒜去炒真係好送飯,我哋每人都食咗一碗飯

呢間餐廳小菜選擇好多,下次再嚟會試吓其他小菜呢
2017-07-06
老重慶奇味雞煲(小辣)
酸菜桂花魚鍋(小辣)
  • 雞煲
  • 酸菜桂花魚鍋
之前已經喺網上邊見唔小關於呢間餐廳既食評,一直都以為係膳稿但點知試過先知呢間野的確係值得推薦既今次首先嗌咗個酸菜桂花魚鍋,上枱嘅時候已經將啲魚肉起曬做一片片 魚肉入面完全冇骨咁濟,加上個湯底既味道酸酸地之餘仲有魚鮮味,之後拎黎打邊爐簡直一流呢到必須推薦個豬潤,勁新鮮,食落非常爽口另外仲嗌咗個小菜叫蒜芯炒鹹肉,除左我家鄉之外其他地方真係好難見到有呢道菜式,而呢到整出黎既味道絕對一流,趁熱將蒜芯連同肥鹹肉夾住一齊食,真係感動到想喊

呢到必須推薦個豬潤,勁新鮮,食落非常爽口

2017-07-05 202 瀏覽
這個晚上跟一位好朋友到北角吃晚飯,事源這個朋友將要到韓國交流一個月,我們決定在臨走前食一餐比較舊式的傳統美食,但朋友有點兒想吃雞煲,所以我們決定找一家有雞煲吃的餐廳。內在環境餐廳環境有茶餐廳的感覺,有傳統舊式餐廳的感覺,但環境絕對不錯,非常乾淨。食物種類我們可以先選擇雞鍋或者魚鍋,吃完雞或魚後再加水成為火鍋。餐廳提供的食物種類非常多,不單有火鍋(雞魚)和其他配料單點,還有多種特色小菜。老重慶奇味雞煲 $168雞煲上枱時極香,香料多,令雞味非常特別,雞件 塊塊有肉,非常惹味,服務員更端上一個特製醬汁,令整個味道更突出。什菌炒牛頸脊 $98朋友在餐牌上看見這個小菜,喜歡吃牛頸脊的他立即說要點一份,我們都覺得這個小菜什菌有點兒多,牛的份量則適中,牛肉不肥,但味道不錯。煎墨魚餅 $128我在餐廳牆上看見有煎墨魚餅的相片,二話不說立即點了一份,熱辣辣煎到金黃色的墨魚餅伴著蝦片,墨魚餅有點兒彈牙,味道極為不錯,配上泰酸辣醬簡直是人間美食!炸魚皮 $40 炸響鈴 $42這兩份火鍋配料則沒有什麼特別,跟平常在家吃的味道一樣,不過配上他本來雞鍋的汁,特別好味!炸魚皮和炸響鈴都脆卜卜,品質不錯。餃云吞雙拼

內在環境

炸響鈴

炸魚皮 $40 炸響鈴 $42
餃云吞雙拼

餃云吞雙拼 $58
鮮蝦云吞和韭菜餃的配搭非常不錯,兩款我們都喜歡吃。鮮蝦云吞是真的有鮮蝦,韭菜餃則非常足料,韭菜味道非常不錯。
竹蔗茅根

竹蔗茅根 $28

火鍋飲品基本上是必點的,我們決定點可以清熱解口乾的竹蔗茅根,這家的竹蔗茅根非常足料,是解口乾的重點飲品!
2017-07-04
$326.5 (晚餐)
煎墨魚餅
炸魚皮
餃云吞雙拼
竹蔗茅根
2017-06-15 77 瀏覽
朋友住北角 上去佢屋企打牌打完佢介紹屋企對面食雞煲我最鍾意冬天食雪糕 夏天食雞煲可能香港好多人都有咁既闢好又或者呢間雞煲真係正 八點平日 座無虛席 好彩朋友醒目個朝book左咋主菜: 雞煲小辣 好正 好岩送啤酒 既麻又辣少少甜甜地 個汁較得好好 好like呢種味覺享受!!!! 聽到隔泥幾枱都叫大辣 下次再試中 一步一步泥~我鐘意呢d雞煲店每樣餸咁叫 任食個d通常用料唔得 今次全部新鮮肥牛正 韮菜餃正 豬紅正 娃娃菜正服務都好好 雖然人多推介既勝子夠大隻不得不提既係鮮墨魚餅Ummm..有d似炸蝦餅 不過係彈牙既墨魚!!係必食!
朋友住北角 上去佢屋企打牌
打完佢介紹屋企對面食雞煲
我最鍾意冬天食雪糕 夏天食雞煲
一步泥~

肥牛正 韮菜餃正 豬紅正 娃娃菜正
服務都好好 雖然人多
推介既勝子夠大隻
不得不提既係鮮墨魚餅
Ummm..有d似炸蝦餅 不過係彈牙既墨魚!!係必食!

• 墨魚
2017-06-14 89 瀏覽
北角和富道係隱形食街成條街都係餐廳晚晩拍唒車係度前排去歐洲玩 又涷又大風又大雨好懷念hk既雞bowl同bino!!!!!!!於是醒起呢間 好耐之前吃過酸菜魚窩好正今次試佢地個奇味雞煲叫左小辣(唔食開辣既可能要叫bb辣)個煲個汁係精華 好惹味D豆卜索唒d汁如果唔係飽會叫埋饗鈴😍😍😍😍😍個煲只係叫左輕少少野 餃呀 鵝腸咁本身個bowl已有好多料因為實在俾佢牛肩燒著在麻麻地好過隱^^ 仲有我最愛既🐷紅同薯粉係入面😍😍😍😍飲品有自家竹蔗芧根 幸福感滿滿
北角和富道係隱形食街
成條街都係餐廳
晚晩拍唒車係度
前排去歐洲玩 又涷又大風又大雨
好懷念hk既雞bowl同bino!!!!!!!
於是醒起呢間 好耐之前吃過酸菜魚窩好正
今次試佢地個奇味雞煲
叫左小辣(唔食開辣既可能要叫bb辣)
個煲個汁係精華 好惹味
在麻麻地好過隱^^ 仲有我最愛既🐷紅同薯粉
係入面😍😍😍😍
飲品有自家竹蔗芧根 幸福感滿滿
2017-05-31 53 瀏覽
聽朋友說吃了這麼多次的雞煲,這次終於有機會到訪北金樂軒試了。其實進入到了這店鋪也令我感到格外高興,像火煱般一樣的食法。而當中也有很多的菜式令我覺得很難忘,例如這家的魚旦是他們手工打的。口感也很爽口,還有炸物等。除此以外,還有店鋪的招牌菜未介紹。就是雞煲了,雞煲的雞汁有足夠的味道。我也試過用雞汁來伴飯,大大增加了自己的胃口。😂😂😂😂😂😂有很多數之不盡的食物令我評出正面的說話,推介大家來這家店鋪試雞煲👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
炸魚餅
2017-04-06
10 分鐘 (堂食)
炸魚餅
2017-05-30 136 瀏覽
老重慶奇味雞煲(小)$168 叫咗中辣,辣度啱啱好,但唔係幾食得辣嘅朋友可以叫返小辣,因為會愈煲會勁。入面有豆卜、雞件 、冬菇等等,因為叫咗細,大約半隻雞份量,雞件比較少,想食多啲要叫大啦。而味道方面,雞件夠滑,夠晒入味,豆卜索哂啲汁,送飯一流,而少見係雞煲出現冬菇都煮得好林,好正。食完雞煲就打邊爐,炸魚皮即炸嘅,所以要新鮮食,好蘇脆,而鮮墨魚滑就同出面嘅完全唔同,非常之彈牙,有好墨魚味,好建議去試。 水煮牛頸脊 $118 味道以麻辣為主,辣度會比起雞煲勁。成煲以牛頸脊肉、娃娃菜同紅薯粉為主。因為用咗唔係一般普通嘅肥牛,食落好有口感,咬多兩啖牛味更出,而入味之餘又唔會好韌。娃娃菜就索晒啲汁,怕辣嘅就唔好食菜啦。紅薯粉就成為咗主角,夠晒彈牙,又入味。 辣子肥腸 $98 將豬大腸去炸,再加上蒜碎、洋蔥條、花生等配料。肥腸雖然經過炸,但唔會過份乾身,仲食到肥脂味,又做到外脆內軟嘅組合。不得不提嘅係,洋蔥係比較生,食落好爽脆,又有少少辣嘅刺激感,配上肥腸一齊食,非常惹味。 鮮墨魚滑 $58 口感同味道都一流!墨魚香好重,口感一流,好有咬口,推介喔

2017-05-29
2017-05-21 111 瀏覽
如果於柴灣居住而喜歡雞煲及魚煲的朋友,應該會對金樂軒這詞有一定程度的認識,最主要都是他們對每位客人的人情味,對街坊如朋友般的款待,以及惹味而高質素的食物。 自從柴灣店轉手後,他們就轉至北角和富街繼續經營,接近1年未再光顧下,就趁今晚的機會去探訪他們吧﹗(雖然北角店的店內面積已經大得多,但由於人流都較多關係,奉勸大家還是先訂枱好了。 )今晚的光顧還是先嘗試自己最喜歡的胡椒豬肚雞煲(大),皆因大家平時食開胡椒豬肚下,加入雞件去煲起來後,雞件的味道多了一重胡椒的辣味,令吃起來的時候很香及易入口。 當然豬肚可能已經預先煲起關係,吃起來已經感覺到吸收了不少胡椒的精華。於金樂軒吃飯的特色,就是店員會因應客人吃飯的組合﹑人數﹑比例﹑身型等而向你介紹應食的組合 (火鍋/小菜),但就算你因為價錢等等的問題而拒絕,她們都不會黑面的,放心。故此,我們就同時點了蒜香椒鹽豬手及蒜蓉粉絲蒸聖子作為豬肚煲的前菜吧﹗上碟後就已經覺得大隻的聖子很抵食,而鋪在上面的蒜蓉及粉絲可能因為有預先煮過而比正常軟身,吃起來很香及惹味,而同時又不會蓋過聖子的鮮味。蒜香椒鹽豬手方面,炸蒜的份量非常多,令你幾乎可以一啖炸蒜一啖豬手的享受

胡椒豬肚雞煲(大)
蒜蓉粉絲蒸聖子
蒜香椒鹽豬手
蒜香椒鹽豬手方面,炸蒜的份量非常多,令你幾乎可以一啖炸蒜一啖豬手的享受﹗不要以為炸蒜的目的是蓋上豬手的油味,反而豬手炸完後不太乾身,吃的時候仍然有豬手的肉質及味道,好味﹗

豬肚雞煲過後,店員就了解我們想以火鍋方向還是小菜方向進發。經考慮後,我們繼續試其他的小菜,包括姜蔥生蠔煲及鮮味香煎墨魚餅這些海鮮類的菜式吧。
姜蔥生蠔煲
姜蔥生蠔煲上枱時已經很香,同時都需要稍為等等,令底部的生蠔可以吸收在表面的姜蔥味。1-2分鐘後,就可以嘗試內裡有8-9隻的生蠔煲﹗伴以蔥一同嘗試,就不會有生蠔的腥味吧﹗
鮮味香煎墨魚餅
而鮮味香煎墨魚餅非常特別,既不會令你覺得炸得太深,而吃起來墨魚味完全沒有流失,反而因為邊位有炸過下,當你沾上酸辣醬去吃的時候,鮮味就會增加不少吧﹗

(補充,大家可以嘗試這家的竹庶茅根水,不太甜而有解膩的效果吧。)

綜觀而言,北角的金樂軒繼續保持到當年柴灣店的水準,下次與朋友去要試試他們另一款奇味雞煲吧﹗
2017-05-19
胡椒豬肚雞煲(大)
蒜蓉粉絲蒸聖子
蒜香椒鹽豬手
姜蔥生蠔煲
鮮味香煎墨魚餅
  • 胡椒豬肚雞煲
2017-05-20 61 瀏覽
之前重慶雞煲hit到爆,開到成行成市,而家out左都少左好多雞煲專門店。其實我想講,作為一個曾經係重慶住既人,重慶係冇雞煲既!!近似既有雞公干鍋,所以香港基本上冇一間正宗,哈哈講返呢間舖頭,睇個餐牌主打雞煲同魚鍋,仲有D小菜。但我地得兩個人,朋友又鍾意食麻,叫左個麻辣雞煲加豆卜冬瓜。朋友強調要加麻加辣,阿姐話怕我地食唔到唔準加!話食過唔夠辣先再加喎。太睇小我地喇!最後都係要再添加!餐牌寫明用三黃鮮雞,應該都係既,附送幾舊蘿白,加埋豆卜冬瓜,慢慢滾住食,越食越入味,不過可能我鍾意少湯,所以食到尾好咸。值得一提佢既竹蔗茅根係自己煲,足料

話食過唔夠辣先再加喎。

麻辣雞煲

太睇小我地喇!最後都係要再添加!

值得一提佢既竹蔗茅根係自己煲,足料
2017-05-19
今日去開北角打完波,經過見到有川菜,就入去試試。家庭式經營,一睇就覺得大家好close, 好友善,好似韓國果d食肆咁 又有staff在包餃子,自家製餃子好有親切感。牆身上都有貼出餸菜既相,好易睇~我地一時爭持不下,有人想食雞煲,有人想食魚鍋,我就兩個都想食,最終叫晒兩個,唔洗爭雞煲先到,好野味,唔知奇味點解,老板娘話係用左好多好多唔同既香料 (而我已經唔記得佢講左邊幾隻香料lu~~) 總之就好好味!!!經過一陣狂風掃落葉,我地已經KO左個雞煲之後黎既係酸菜桂花魚鍋~ 酸菜好林好味,原條桂花魚d 魚肉係出奇地滑!好~~~~滑~~~~!!!!! 我以為會好多骨啦,點知又無wor!!!! 我地竟然食晒成煲!之後上的小菜都好出色:黑醋小排骨,椒鹽金錢鱔,咸肉炒蒜芯。好好好味又有特色,黑醋汁好好味,送飯一流!金錢鱔好脆,外脆內嫩!蒜芯真係未食過,我地大鄉里出城唔知係咩,總之就好正啦~~竟然食得晒d野!好叻!不過就打唔到邊爐lu~~下次黎再黎打邊爐啦!!! 仲有自家製竹蔗茅根水,唔會太甜,又足料~非常滿足的一餐
又有staff在包餃子,自家製餃子好有親切感。

牆身上都有貼出餸菜既相,好易睇~

老重慶奇味雞煲

經過一陣狂風掃落葉,我地已經KO左個雞煲

酸菜桂花魚鍋

黑醋小排骨

咸肉炒蒜芯

椒鹽金錢鱔

竹蔗茅根水

仲有自家製竹蔗茅根水,唔會太甜,又足料~

非常滿足的一餐
2017-05-05
酸菜桂花魚鍋
黑醋小排骨
咸肉炒蒜芯
椒鹽金錢鱔
竹蔗茅根水
2017-05-14 88 瀏覽
今日同朋友嚟到北角嘅雞煲餐廳,非常欣賞佢哋嘅食物,特別想提嘅係老闆娘好friendly,同我哋傾吓計,介紹下好食嘅食物,好耐冇去過一間咁有人情味嘅小店!我哋叫咗一個雞煲,雞肉好好味,配上白飯,我哋都食到停唔到口。另外我哋仲試咗老闆推介嘅家鄉豪仔煎,老闆話佢哋嘅號餅同出邊食到嘅有啲唔同,我覺得佢哋用料相當豐富,有好多豪仔!另外仲叫咗黃金中蝦,炸得好香,好好食仲有十分解渴嘅竹庶茅跟水佢哋嘅menu仲有好多choice,有機會會再返嚟!

另外仲叫咗黃金中蝦,炸得好香,好好食

仲有十分解渴嘅竹庶茅跟水

佢哋嘅menu仲有好多choice,有機會會再返嚟!
2017-05-01
2017-05-12 169 瀏覽
今日係附近探朋友,朋友介紹呢間食雞煲魚鍋嘅鋪頭好正,所以就嚟咗一試 。本身一心諗住食雞煲,呢度個老闆好好人,話呢度嘅魚鍋好出名,所以就叫咗個酸菜桂花魚鍋(bb辣)。酸菜湯超好飲夠酸帶小小辣,超級醒胃,勁like!條魚超大條,啲桂花魚肉好滑,酸菜好好味,啲黃芽白同埋蘿蔔配菜都好入味!另外叫左雜菌炒牛頸脊,雜菌走左油,好香口,碟底都冇油,好惹味,值得一讚!另外叫咗老闆推薦嘅煎墨魚餅!墨魚餅好彈牙,就咁食或者配埋泰式醬都超級好味!另外仲叫咗一jar自家製竹庶茅根水,好足料又清甜諗住下次再來試雞煲

另外仲叫咗一jar自家製竹庶茅根水,好足料又清甜

諗住下次再來試雞煲
2017-05-10
5 分鐘 (堂食)
2017-05-04 5589 瀏覽
去探住喺北角嘅朋友,一大班人去食雞煲呀、小菜就最 good fit 😂【老重慶奇味雞煲】$168店員好細心咁問我哋食唔食得辣因為朋友唔太食得辣,所以叫咗小辣一樣係咁滋味 😋雞肉好入味,辣辣哋~ 同埋都幾多嚿!芹菜同冬菇呢啲配料都好好食【酸菜桂花魚鍋】$188呢個都係小辣,係酸酸辣辣咁條魚無乜骨,啲魚肉勁滑我哋係咁「不」啲湯嚟飲啲酸菜都好好食,煲完都仲好有咬口【黑醋小排骨】$88呢個排骨又係好好食原本以為好似糖醋排骨咁味啦點知個黑醋味都幾出酸得好惹味,連帶配菜嘅青瓜同洋蔥都好好食(成餐飯都瘋狂食埋啲配菜 😂)【椒鹽金錢鱔】$128第一次食到咁樣整嘅鱔,非常特別 👍🏻外層好薄脆,香口得嚟唔油膩同埋仲食到啲魚肉好滑!重點係完全唔會整得過鹹,好好食【咸肉炒蒜芯】$68啲蒜芯炒得好靚,好翠綠咁味道好鮮嫩爽口同埋碟菜係好有光澤,但完全唔油膩【竹蔗茅根】$28自家製,好足料 👍🏻都幾大支,嗌咗一支都夠飲整體樣樣嘢都好好食,價錢又合理呢度裝修係普通小店咁本來諗住是但食下雞煲,點知啲嘢又幾好食喎好有驚喜 😂👍🏻

【老重慶奇味雞煲】$168
店員好細心咁問我哋食唔食得辣
因為朋友唔太食得辣,所以叫咗小辣
一樣係咁滋味 😋

雞肉好入味,辣辣哋~ 同埋都幾多嚿!
芹菜同冬菇呢啲配料都好好食

【酸菜桂花魚鍋】$188
呢個都係小辣,係酸酸辣辣咁
條魚無乜骨,啲魚肉勁滑
我哋係咁「不」啲湯嚟飲
啲酸菜都好好食,煲完都仲好有咬口

【黑醋小排骨】$88
呢個排骨又係好好食
原本以為好似糖醋排骨咁味啦
點知個黑醋味都幾出
酸得好惹味,連帶配菜嘅青瓜同洋蔥都好好食
(成餐飯都瘋狂食埋啲配菜 😂)

【椒鹽金錢鱔】$128
第一次食到咁樣整嘅鱔,非常特別 👍🏻

外層好薄脆,香口得嚟唔油膩
同埋仲食到啲魚肉好滑!
重點係完全唔會整得過鹹,好好食

【咸肉炒蒜芯】$68
啲蒜芯炒得好靚,好翠綠咁
味道好鮮嫩爽口
同埋碟菜係好有光澤,但完全唔油膩

【竹蔗茅根】$28
自家製,好足料 👍🏻
都幾大支,嗌咗一支都夠飲

整體樣樣嘢都好好食,價錢又合理
呢度裝修係普通小店咁
本來諗住是但食下雞煲,點知啲嘢又幾好食喎
好有驚喜 😂👍🏻
  • 雞煲