2018-06-30
呢間大阪燒出左名咩都自己整 佢配好哂材料 蛋醬 有埋instructions 你只需要做既只係跟住佢整 已經可以整得好靚 好好味 而且如果真係做錯左 鋪頭裡staff 都會過黎提你 我見到有staff 直程幫人即刻燒埋 好貼心要注意係佢有限時 90分鐘 所以又要燒又要傾計影相 可能會趕左小小 我最後上甜品既時候已經夠左鐘 不過佢地話比多5分鐘食埋甜品 真係好趕食物:我同男朋友叫左2人餐 $388 包野飲甜品(轉酒精類每位+$10)2人餐有前菜 煙肉Caesar 沙律煙肉自己燒 覺得無必要加塊肉大阪燒總共燒15分鐘 不過幾好玩我加左年糕 燒完有d 口感(+$20)本身整得唔靚 但加左醬同 沙律醬即刻唔同哂燒牛油帶子(一般)燒牛助肉(好味既 有d 肉 balance 番)廣島燒共實味度都係差唔多 主要多左麵 其實醬都一樣 無咩驚喜最後 甜品雕魚燒 (+$10)其實無咩特別 裡面紅豆蓉 配 雲里拿雪糕 + chocolate sauce 另外 唔洗加錢有 溫里拿/綠茶/芝麻
佢配好哂材料 蛋醬 有埋instructions
食物:
我同男朋友叫左2人餐 $388 包野飲甜品
(轉酒精類每位+$10)
2人餐有
前菜 煙肉Caesar 沙律
煙肉自己燒 覺得無必要加塊肉
大阪燒
總共燒15分鐘 不過幾好玩
我加左年糕 燒完有d 口感(+$20)
本身整得唔靚 但加左醬同 沙律醬即刻唔同哂
燒牛油帶子(一般)
燒牛助肉(好味既 有d 肉 balance 番)
廣島燒
共實味度都係差唔多 主要多左麵 其實醬都一樣 無咩驚喜