2019-05-31
十二點八分到門口,齊人才可以入坐,等到搭半,好好彩。差少少就要再等,細鋪,遲來就要 就要等多20分鐘, 因為附近都有中學生同埋oa ,所以呢遲少少嚟就唔使食。 旁旁邊也有 幾間 食肆, 一趕急 我見到其他舖頭光顧,如拉麵,但都要排隊。不過,咗遠水路嚟,都係為咗佢,落雨都無阻一堆香港人, 擔住遮 都企喺度排隊。服務員態度十分好 你入到去經講解我哋入咗嘅要求 。然後 ,派點餐紙 口筆,揀好 入去 即刻落單 ,節省時間。聽日會十分細心 ,店員 十分細心, 入嚟已經準為你準備一杯水,店內裝修好日式,又可以望到師傅們煮嘢食。清潔,乾淨,光潔,用具亦新淨,沒有般我油膩,或者係飯汁呀咁,已經滿意,又沒有任何飛蟲。 上菜十分之快 講唔夠兩句就已經有得我同朋友嗌咗兩碟 咖哩飯, 牛肉 蕃茄 配豬肉, 佢揀咗雞肉同豬肉。 蛋十分之嫩滑 ,但牛肉不夠大 ,食不出牛肉味道 ,但總體來說 一碟好的 咖哩飯,好夠日式水咖喱味。緊記只收現金呀!我地仲以為可以俾卡,幸好,都搵到銀包,如果唔係就太瘀了。
上菜十分之快 講唔夠兩句就已經有得