2023-10-06
約會餐廳,第一時間就霖起哩一間«貊炙»餐廳氣氛燈光微暗,非常有情調,而且餐廳闊落舒適,氣氛非常享受,餐廳會有套餐選擇,主要係肉類不用,因為之前已經食過$680既套餐,哩次當然要食唔同牛😍韓式前菜:Free泡菜 | 辣魚乾仔 | 辣拌海鮮豆芽 | 炒時菜 | 醃蘿蔔 | 紅色碟既都可以無限refill👍🏻 泡菜同辣魚乾仔超級推薦😆生牛肉他他🥩配料:蒜蓉、泡菜,青瓜、雪梨、果仁 賣相非常吸引,店員會幫忙將配料撈埋一齊,非常容易入口,味道有層次感,入口嫩滑 熟成USDA肉眼 🥩好大塊😍肉香集中,入口牛香味濃郁,非常新鮮,員工非常細心切到剛剛好入口size,感覺好貼心熟成牛舌心:牛舌心厚薄切到剛剛好,大概燒一陣不要太耐,點鹽🧂食 ,味道超正西冷脂飯 🥩薄薄的壽喜燒西冷 | 燒幾秒 再擺上蛋黃上 之後拌勻,簡直 一大享受😍
韓式前菜:Free
生牛肉他他🥩
配料:蒜蓉、泡菜,青瓜、雪梨、果仁
熟成USDA肉眼 🥩
熟成牛舌心: