啱啱開張嘅時候黎過一次,最近菜式有少少更新,食物質素同服務都係咁好。星期六晚市到訪,接近全場滿座。✨𝙎𝙩𝙚𝙖𝙠 𝙊𝙢𝙖𝙠𝙖𝙨𝙚 $780/前菜泡菜,醃豆角,醃蘿蔔,魚乾,全部都可以無限加添,🌟季節沙律🌟生牛肉他他生牛肉他他有雪梨,青瓜,松子仁,泡菜,蒜蓉等料,黎到再伴均。鮮牛肉加入蛋黃口感順滑。🌟House dry-aged steak omakase有韓式三筋肉,熟成牛舌,封門牛柳,熟成豬梅肉,熟成肉眼。肉類全程有員工幫手燒。✨熟成牛舌心爽而不靭,點少少芝麻鹽食就夠✨韓式三筋肉係脂肪較多既部位,肉質較軟,可以包生菜或就咁食都得 ✨封門牛柳有少少筋位,但燒完肉質幾軟唔靭✨豬梅肉脂肪較牛肉少,會略鞋,可以配蔬菜大醬食✨熟成肉眼,燒至表面焦香內裏粉嫩,肉質柔軟 🌟西冷脂飯主食係海鮮湯同西冷脂飯二選一,海鮮湯會有少少辣。西冷脂飯係會有塊壽喜燒汁薄西冷,微微燒熟,配埋蛋黃同米飯一齊食,西冷有入口即溶既感覺。🌟蜂蜜雪糕🌟提拉米蘇食完主食試埋呢到既甜品,蜂蜜雪糕奶味香濃雪糕幼滑,仲有新鮮蜂巢。提拉米蘇咖啡酒味唔算好重,Mascarpone香滑,都唔錯🌟韓國柚子酒呢款酒只係得8度,酒味唔重,幾香柚子

✨𝙎𝙩𝙚𝙖𝙠 𝙊𝙢𝙖𝙠𝙖𝙨𝙚 $780/
前菜泡菜,醃豆角,醃蘿蔔,魚乾,全部都可以無限加添,

🌟季節沙律

🌟生牛肉他他

🌟House dry-aged steak omakase
✨熟成牛舌心爽而不靭,點少少芝麻鹽食就夠
✨封門牛柳有少少筋位,但燒完肉質幾軟唔靭
✨豬梅肉脂肪較牛肉少,會略鞋,可以配蔬菜大醬食
✨熟成肉眼,燒至表面焦香內裏粉嫩,肉質柔軟

🌟西冷脂飯

🌟蜂蜜雪糕