2017-09-03
真心好難食本身係一個對食無乜要求嘅人, 所以無寫過食評,但係食完呢間垃圾拉麵我真係忍唔住要上openrice俾一俾comment! 我自問好少會話啲嘢難食,最多只會話唔好食. 但呢間係我食過最難食嘅拉麵店! 我直頭想同門口等緊位嘅人講叫佢地唔好食! 本身個人食嘢好清淡 但我都覺得個湯底完全無味 得個油字! 麵底又唔好食 唔彈牙 漿住漿住嘅! 所有嘢完全唔入味! (丫!個湯都無味點入味呢可?sorry!) 同食緊一碗清水淥麵再加埋啲油係無分別! 同行朋友叫嘅辛辣湯底,就係清水加油加大量辣醬---總結:得個辣字! 無其他味架喇! 我只係覺得呢度啲好評係買返嚟/揾打手寫嘅! 公道說話: 店內員工態度無問題嘅! 裝修都唔錯嘅! 但係最重要嗰碗面出左事! 真係非常非常之失望!!!!我奉權各位三思! 隨便行入一間拉麵店都好食過呢間多多聲或者喺屋企食碗出x一丁都無咁嬲!!完
我只係覺得呢度啲好評係買返嚟/揾打手寫嘅!
公道說話: 店內員工態度無問題嘅! 裝修都唔錯嘅!
但係最重要嗰碗面出左事! 真係非常非常之失望!!!!
我奉權各位三思! 隨便行入一間拉麵店都好食過呢間多多聲
或者喺屋企食碗出x一丁都無咁嬲!!
完