2023-09-19
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯已經去過依間餐廳好多次,每次去嘅感覺都幾好,但係今次第一次同屋企人食,其實每一次喺嗰度燒嘢食都係燒到兩三個鐘,特別鍾意氣氛,慢慢燒嘢食嘅時間都可以見到啲蝦喺旁邊游嚟游去,心情都跟着愉快起來🥰首先會上鹽焗蝦同一份醃過醬汁嘅白鱔,食物種類真係好多,等緊嘢食熟嘅同事呢可以出去煮下蔬菜或者係有熟食可以攞個爐可以上下兩層焗,流水蝦非常之大隻同埋好味,有啲入邊仲有蝦膏,夾起佢之後要即刻放落去啲冰水度凍住佢,肉質鮮甜彈牙外面自助區有好多海鮮選擇,例如生蠔、扇貝、蜆、鮑魚同幾款魚種!我最鍾意食扇貝同蜆!另外發現鱸魚都真係好好食串燒款式有大概有四五十款咁多!諗得到嘅通常都會有,真係好多啱晒所有人一齊食飯,而且飲品選擇好多!如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯蝦蝦燒 (佐敦)佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
串燒款式有大概有四五十款咁多!
你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
蝦蝦燒 (佐敦)
佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓