3天前
大隻仔今次覓食嘅店舖就係💥 蝦蝦燒 💥地址:佐敦白加士街10-12號永富大廈1樓大隻仔今次介紹一間即夾即燒流水蝦餐廳,餐廳座位旁邊設有大蝦缸,顧客可以親自隨時隨地即夾即燒流水蝦,流水蝦會不斷添加,保證貨源充足。除了流水蝦外,餐廳仲提供多款串燒、蔬菜、海鮮選擇,客人可以任拎返去座位慢慢燒。⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯5⭐️ 超班3⭐️ 一般/正常1⭐️ 差味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️抵食 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️加一服務費 ✅⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯🔥 平日晚市 $348餐廳以自助形式拎食物,食物種類繁多,除咗流水蝦,仲有多款海鮮選擇,必食沙白、灰蜆、東風螺、魷魚、鮑魚、鮮帶子、帆立貝、生蠔等等,所有海鮮都係職員新鮮即叫即開,保證每樣都十分之新鮮。另外仲有大量燒烤食物選擇,雞翼、羊扒、寸骨、鴨胸、各款串燒。火鍋配料亦有好多選擇,各款丸類、腸仔、蟹柳、牛肉、羊肉等等。餐廳最近做緊優惠,加$1 就可以有個火鍋打邊爐,如果覺得燒烤食物比較熱氣,打邊爐都係一個好好嘅選擇。
大隻仔今次覓食嘅店舖就係
💥 蝦蝦燒 💥
地址:佐敦白加士街10-12號永富大廈1樓
大隻仔今次介紹一間即夾即燒流水蝦餐廳,
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
5⭐️ 超班