雖然未有我直接飛去泰國食流水蝦🦐但勝在香港咩都有🤩 流水蝦專門店仲愈開愈多,坐落於佐敦佔地6千呎🙀有多條長長流水道可以自己夾生猛大頭蝦🦐 又有我玩又有食,好開心💕·🦐新鮮流水蝦及自助串燒放題  HKD$358 (2.5小時)流水道既大頭蝦🦐超級活躍生猛😻 夾起佢嗰時搞到水花四濺💦 愈游走我愈要夾😂 夾左既大頭蝦記得要即刻放入冰桶入凍暈佢呀😎 唔係佢就會不停跳搞到自己成身濕哂架啦❗ 剪左蝦鬚同蝦鉗就可以燒熟佢啦🤤 大頭蝦啲肉好紮實,有啲仲有好多蝦膏😍 超級鮮甜鮮味❤Annie都唔記得食左幾多隻蝦蝦蝦啦,滿超級足呀💓·自助區供應多款海鮮😋 鮑魚、扇貝、大眼雞、生蠔、魷魚、螺等等,睇見都已經流哂口水🤤🤤另外仲有各式各樣串燒🍢 熟食🍜等俾你任食,仲refill得好快,抵讚👍個人推薦牛小排🥩 雞軟骨🐓 同埋原隻燒雞翼🍗 燒既時候仲可以加入個人喜愛既調味料調味,要幾惹味一於你自己話事😚每人仲會送上一串超厚鰻魚串🐠 燒熟後啲皮勁脆,超正😋 而飲品、雪糕同雪條都係任飲任食,千祈唔好錯過任何一樣呀🥤🍦
雖然未有我直接飛去泰國食流水蝦🦐

Annie都唔記得食左幾多隻蝦蝦蝦啦,滿超級足呀💓

2021-03-08
  • 流水蝦
今次去試新野~~ 之前見泰國有流水蝦燒烤放題已經好想飛去泰國食....  估唔到香港都引入左丫, 超開心!!! 太吸引太特別喇, 一定要去朝聖下呢間流水蝦燒烤放題店位於佐敦, 地點非常方便又近地鐵站....任飲任食2.5小時 新鮮流水蝦🦐+自助串燒🍢放題而家做緊88折優惠, $3百零蚊, 食過之後覺得係物超所值呀!!!店舖都幾大, 好多位, 不過最好都係BK定位啦, 好FULL喔流水蝦就係位隔離, 好方便丫~~隨時都可以自己夾蝦燒D蝦隻隻都好生猛, 非常新鮮!!食店好貼心, 除左自己動手燒之外仲布熟食提供添呢...唔洗自己燒就食到椒鹽蝦喇有熟食蔬菜~~醬料區.....一串串既串燒放係幾個大大既凍櫃~~好多食物種類丫!!!呢道最吸引既都係海鮮!!!海鮮控完全回到本呢~~~有大大隻既元貝, 帶子, 生蠔, 貴妃蚌, 螺, 蜆, 魚等.....而且仲係不斷REFILL, 係唔會冇架呢~~超豐富呀~!我既部分收穫.....燒烤爐分2層, 火力好夠, 食物都好快熟~~每位一串大鱔~呢串大鱔真係不得不推介!!!係我覺得最好食架~~~唔單止厚肉, 仲好新鮮, 肉質爽口彈牙!!真係超超超好味!!! 好

任飲任食2.5小時 新鮮流水蝦🦐+自助串燒🍢放題

流水蝦就係位隔離, 好方便丫~~
隨時都可以自己夾蝦燒

D蝦隻隻都好生猛, 非常新鮮!!
食店好貼心, 除左自己動手燒之外仲布熟食提供添呢...
唔洗自己燒就食到椒鹽蝦喇

有熟食蔬菜~~
醬料區.....
一串串既串燒放係幾個大大既凍櫃~~
好多食物種類丫!!!
呢道最吸引既都係海鮮!!!

海鮮控完全回到本呢~~~
而且仲係不斷REFILL, 係唔會冇架呢~~
超豐富呀~!

我既部分收穫.....
燒烤爐分2層, 火力好夠, 食物都好快熟~~
每位一串大鱔~
呢串大鱔真係不得不推介!!!
係我覺得最好食架~~~
唔單止厚肉, 仲好新鮮, 肉質爽口彈牙!!
真係超超超好味!!! 好耐冇食過咁好味既鱔

一串唔夠既話可以俾錢再ENCORE

• 貴妃蚌
  • 大蝦
2021-03-26 6945 瀏覽
佐敦新開一間流水蝦放題一睇到呢個消息,緊係即刻打電話去𝙱𝚘𝚘𝚔枱啦!星期六日午市每人都只係$358就可以任食2.5小時依家做埋推廣價75折吾怪得知勁快就𝚏𝚞𝚕𝚕 𝚋𝚘𝚘𝚔𝚒𝚗𝚐😎.【流水蝦】成個場有兩條流水蝦槽入面勁多生生猛猛嘅大頭蝦🙈只要拎住桶再加𝙳冰同水入去就可以同D蝦搏鬥😂捉完蝦後就可以放係烤爐上燒啦🔥.烤爐面積夠大,分成上下兩層,而且火力充足就算放滿哂,都吾會好耐先燒熟😈.【海鮮】海鮮有8款分別係大眼雞,海螺,鮑魚,生蠔帶子,鮮魷,扇貝,同海蜆款款都勁新鮮,店員一路係咁𝚛𝚎𝚏𝚒𝚕𝚕🙈次次都裝到好滿,完全吾洗搶🤣.心目中𝚃op 3最好食😎大眼雞:灑上粗鹽調味,肉質好鮮嫩一排排魚肉,好易拆骨👍.扇貝:成個五蚊銀咁大粒,而且又厚身啖啖肉,入口彈牙,食得出嘅鮮香🥳.海鱔:每人都會送一串海鱔入口黏黏滑溜,超香😋.【串燒肉類。蔬菜類】各種串燒丸,腸仔,芝士腸,漢堡扒,雞串醃製肉類有黑椒雞翼,牛肉,豬肉,羊架仲有山葵,大蔥,香菇,粟米等等款式多到數都數吾哂呀😈想一次過全部款都試哂有D 難度😂唯有揀D自己最愛嘅串燒食啦~PS. 每張枱上都有四款調味粉灑D調味粉落串燒到,味道更豐富!.【飲品。雪
佐敦新開一間流水蝦放題
一睇到呢個消息,緊係即刻打電話去𝙱𝚘𝚘𝚔枱啦!
星期六日午市每人都只係$358

入面勁多生生猛猛嘅大頭蝦🙈
只要拎住桶再加𝙳冰同水入去
就可以同D蝦搏鬥😂
捉完蝦後就可以放係烤爐上燒啦🔥
烤爐面積夠大,分成上下兩層,而且火力充足
就算放滿哂,都吾會好耐先燒熟😈

【海鮮】
海鮮有8款
分別係大眼雞,海螺,鮑魚,生蠔
帶子,鮮魷,扇貝,同海蜆
款款都勁新鮮,店員一路係咁𝚛𝚎𝚏𝚒𝚕𝚕🙈
次次都裝到好滿,完全吾洗搶🤣
心目中𝚃op 3最好食😎
大眼雞:灑上粗鹽調味,肉質好鮮嫩
一排排魚肉,好易拆骨👍
扇貝:成個五蚊銀咁大粒,而且又厚身
啖啖肉,入口彈牙,食得出嘅鮮香🥳
海鱔:每人都會送一串海鱔
入口黏黏滑溜,超香😋

【串燒肉類。蔬菜類】
各種串燒丸,腸仔,芝士腸,漢堡扒,雞串
醃製肉類有黑椒雞翼,牛肉,豬肉,羊架
仲有山葵,大蔥,香菇,粟米等等
款式多到數都數吾哂呀😈
想一次過全部款都試哂有D 難度😂
唯有揀D自己最愛嘅串燒食啦~
PS. 每張枱上都有四款調味粉
灑D調味粉落串燒到,味道更豐富!

【飲品。雪糕】
飲品櫃有四個
汽水,涼茶,果汁,啤酒,真係樣樣齊🙈
最後,緊係食多幾杯雪糕作結😂
雪糕同雪條都係出自𝙲𝚘𝚋𝚘𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢
味道選擇性多,仲好特別添😍
2021-03-23
2021-03-11 6420 瀏覽
好耐冇去泰國...竟然比我同老友發現在香港有一間有流水串燒蝦嘅餐廳...唔單止燒物任食...仲有好多唔同種類嘅熟食任君選擇上到去都差唔多坐爆埸...一個空位都冇...好在訂咗枱裏面有六至八種唔同種類嘅熟食...仲有香辣魚皮...西蘭花炒帶子...靚靚炒菜而且每台預先亦都會預備幾隻蝦比客人自己燒出面仲會有一個自助海鮮吧..又有剝皮魚...又有帶子..扇貝...青口...任客人自己任攞任食我就唔執輸攞咗好多貝類產品而且另外仲有幾個雪櫃放咗好多唔同種類嘅串燒...每台亦都會就人數...每位客人都會有一隻新鮮大鮑魚同埋鰻魚...仲有我最鍾意嘅剝皮魚任我食最後食埋個雪糕做個happy ending
上到去都差唔多坐爆埸...一個空位都冇...好在訂咗枱
而且每台預先亦都會預備幾隻蝦比客人自己燒
我就唔執輸攞咗好多貝類產品
而且另外仲有幾個雪櫃放咗好多唔同種類嘅串燒...
仲有我最鍾意嘅剝皮魚任我食
最後食埋個雪糕做個happy ending
🦐佐敦新開6000呎大場流水蝦BBQ 放題🦐發覺好似越來越多人鐘意食流水蝦,發現一間新開的流水蝦放題店,地方很大有6000 呎,有蝦食我最鐘意即刻要去食吓,睇下質素如何🦐假日午市成人$358 2.5hrs(試業優惠85折)埋單$680 二位🦐入店時店覺得地方都幾大,有幾個得意的霓虹燈裝飾,店員會比個牌仔有路線圖可以方便去搵你個位置,坐低後雖然係現在二人會比四人檯,其實原來檯與檯前後擺放都幾迫,會同後面的檯背脊貼背脊,一起身好易撞到後面個人,如果限聚完左坐四人會勁唔舒服,但其實場內仲有一半空位,硬係要將客人迫埋一齊🦐一坐低店員過來開爐,拿一碟蝦幫你放上爐到比你食,其實一心來流水蝦,有新鮮蝦食,點解要迫我地食呢碟唔郁的蝦呢,老實講碟蝦無彈性而且無咩味道,自己夾d 新鮮好食好多。另外會有每人一份的活鮑魚同燒鱔,鮑魚新鮮仲識郁,條鱔亦好肥美,燒出來香噴噴脆脆的口感🦐呢間店的餐具有d古惑,先講提供出去拿食物的碟勁細隻,約兩隻手咁大,如果要出去拿海鮮其實放兩隻帶子就滿左,對於懶人來講,要行好多轉,地方好大行好遠有d 麻煩,如果唔好彩坐路口位d 人出出入入都食得唔安樂,比你裝蝦的桶亦好細,一次只可以
🦐佐敦新開6000呎大場流水蝦BBQ 放題

🦐呢間店的餐具有d古惑,先講提供出去拿食物的碟勁細隻,約兩隻手咁大,如果要出去拿海鮮其實放兩隻帶子就滿左,對於懶人來講,要行好多轉,地方好大行好遠有d 麻煩,如果唔好彩坐路口位d 人出出入入都食得唔安樂,比你裝蝦的桶亦好細,一次只可以裝到4 隻蝦,想食多d 蝦就快手夾多幾次有點不便

🦐講下出面自助區有咩拿,最期待的係海鮮檔口,店員會一隻一隻源源不絕的開帆立貝,仲有帶子螺仲有海蜆,隻隻都新鮮鮮甜,仲有原條大眼雞可以隨便拿,熟食的有椒鹽蝦,麻辣螺,麻辣魚蛋牛丸,最鐘意咬落索索聲的麻辣魚皮,仲有烏冬可以煮,另外燒烤的肉類串燒豬牛雞及雞翼,好多唔同種類的肉串及蔬菜

🦐燒烤爐火力足夠,除左平時上面有層燒烤,低下仲有一層可以慢慢烤熟其他野,檯面提供了粗鹽孜然粉辣粉椒鹽,另外仲有蒜蓉牛油豉油可以拿,鐘意夠曬多香料

🦐呢到的流水蝦size 係比較細隻,剛開始時見到魚缸入面蝦數量不多有d已經開始訓覺,所以開頭食的蝦雖然有一半有膏好正,但蝦肉其實無咩味,後來加了生猛精神的,味道真係鮮味好多

🦐肉類串燒都幾多選擇,有個雞串醃得唔錯燒出來好香,而最正係有好多唔同的蔬菜仲有原條茄子燒菠蘿等等,任飲的仲有好多唔同韓國汽水,仲有雪糕雪條做甜品

🦐檯面有個迷你桶比你裝殼,因為太迷你所以好快滿,值得一讚店員同你收殼的速度好好,主動咁成日同你收,仲有比濕紙巾你抹手,但係有位女店員同後面檯的人吹水大大聲話今晚要返屋企睇萬千星輝,要支持某男演員等等,我唔睇呢個台既,個人覺得餐飯要聽埋d 唔適當既野非常反感,如果有耳朵敏感的要留意

🦐整體來講呢到都算ok ,始終地點方便,而且海鮮類別都新鮮,雖然地方大但位置坐得比較迫,攞野食行好遠隻碟細要行好多次,淨係呢點已經覺得好累,如果以呢個價錢來講,優惠完結無折既話,都算ok但總算試一次無妨
  • 燒鱔
  • 鮑魚
2021-05-31 0 瀏覽
- 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 𝗖𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝘁 -環境 :8/10服務: 8.2/10味道: 8/10影相: 8.5/10性價比 : 8.2/10回頭率 : 8.5/10➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖自從上次食完「蝦蝦燒」一直都仲係念念不忘!所以喉住佢幾時再做優惠時再同佢大戰一回合5月最新優惠星期一至五嘅早蝦蝦時段5:00pm至7:15pm,$358/位有88折平均每人都只係$322蚊(包加一)任食任飲任夾海鮮+串串燒2個幾小時超抵食呀.一坐低第一件事一定係拎鐵筒裝冰同水去夾蝦因為D蝦太過生猛,吾用D冰好易彈到成身水或者可以先燒店員送上嘅海鱔,鮑魚,鹽燒蝦同牛油蝦填住肚先~當然,自助區到有數款熟食,涼拌菜如椒鹽大頭蝦,涼拌魚皮等.近門口位就係飲品櫃我地主要都係飲解茶為主,可以去除油脂.食完一輪大頭蝦後,可以埋手向海鮮同串燒由於冇左鮑魚,我地今次專攻帶子同元貝小編推薦蒜蓉燒元貝,牛油燒元貝前者蒜香十足充足嘅水份加上嫩滑嘅元貝,超正後者滿滿嘅牛油香,令元貝更滑更香口當然,加D辣椒落去燒,辛辣更惹味~.串燒種類真係多到不得了!有雞全翼,肥牛金菇,芝士丸魚蛋,菠蘿,法包等等小編最愛菠蘿同法包厚切菠蘿,香甜
- 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 𝗖𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻𝘁 -
環境 :8/10
服務: 8.2/10
味道: 8/10
影相: 8.5/10
性價比 : 8.2/10
回頭率 : 8.5/10
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
自從上次食完「蝦蝦燒」
一直都仲係念念不忘!
所以喉住佢幾時再做優惠時
再同佢大戰一回合

5月最新優惠
星期一至五嘅早蝦蝦時段
5:00pm至7:15pm,$358/位有88折
平均每人都只係$322蚊(包加一)
任食任飲任夾海鮮+串串燒2個幾小時
超抵食呀

一坐低第一件事一定係拎鐵筒裝冰同水去夾蝦
因為D蝦太過生猛,吾用D冰
好易彈到成身水

或者可以先燒店員送上嘅海鱔,鮑魚,鹽燒蝦
同牛油蝦填住肚先~
當然,自助區到有數款熟食,涼拌菜
如椒鹽大頭蝦,涼拌魚皮等

近門口位就係飲品櫃
我地主要都係飲解茶為主,可以去除油脂

食完一輪大頭蝦後,可以埋手向海鮮同串燒
由於冇左鮑魚,我地今次專攻帶子同元貝

小編推薦蒜蓉燒元貝,牛油燒元貝
前者蒜香十足
充足嘅水份加上嫩滑嘅元貝,超正

後者滿滿嘅牛油香,令元貝更滑更香口

當然,加D辣椒落去燒,辛辣更惹味~

串燒種類真係多到不得了!
有雞全翼,肥牛金菇,芝士丸
魚蛋,菠蘿,法包等等
小編最愛菠蘿同法包
厚切菠蘿,香甜勁juicy
法包超鬆脆,仲有香草牛油香添

最後一定食埋雪糕先走

咁多款味道中,竟然比我搵到益加多味
益加多味好香濃呀

2021-05-30 0 瀏覽
真係好想去旅行呀😭😭😭今晚朋友話帶我去尋覓下泰國既味道🤩呢度係任飲任食,而重點係即夾即燒既流水蝦😍 海鮮首先當然唔少得流水蝦,我哋坐既位置隔離就係缸。店員會先俾一個桶,自己加冰,夾出黎既蝦就先放喺冰桶凍暈佢再燒,就唔會札札跳🙈 除左蝦,仲有大量海鮮提供,帶子、扇貝、元貝、蜆、魚、魷魚應有盡有呀👍🏻另外,一坐低店員都會俾一啲已經調左味既蝦、鮑魚同鱔!講返食後感先,好新鮮!肉質鮮嫩,唔會霉❣️仲有好多調味料俾你落,人人都變大廚😂凍肉、串燒其實除咗海鮮,仲有超級多凍肉同串燒俾你燒,選擇困難症患者表示好辛苦😆熟食一開始啲嘢未熟可以食下熟食先,又係好多選擇😂汽水、甜品有我最鍾意飲既牛蒡茶☺️雪糕有d好得意既味,值得一試😆
真係好想去旅行呀😭😭😭今晚朋友話帶我去尋覓下泰國既味道🤩

呢度係任飲任食,而重點係即夾即燒既流水蝦😍

海鮮

另外,一坐低店員都會俾一啲已經調左味既蝦、鮑魚同鱔!

凍肉、串燒

熟食
一開始啲嘢未熟可以食下熟食先,又係好多選擇😂

汽水、甜品
有我最鍾意飲既牛蒡茶☺️雪糕有d好得意既味,值得一試😆
2021-05-26 0 瀏覽
今日去咗佐敦接女朋友收工 跟住就去咗行街街 行完之後女朋友就話肚餓 見今日係拍拖週年紀念 就決定一齊去玩下食下就搵到呢間蝦蝦燒 可以自己捉蝦自己燒 諗起都興奮入到去已經見到好多個魚缸 裝住好生猛好大隻又有膏嘅大頭蝦飲品選擇都好豐富 應有盡有自助吧都好多嘢揀 又有唔同嘅蔬菜 又有蒜蓉包同埋窩夫甜品 唔錯唔錯串燒都係自己攞嘅 有鴨胸 雞肉串 豬肉串 牛肉串同埋我至愛嘅肥牛金菇串熟食有辣酒煮花螺 椒鹽大蝦等等 我就冇食 因為我要留番個肚嚟食我最愛嘅大頭蝦又有一啲海鮮可以自己燒 例如大蜆 帶子 扇貝等等 都唔錯我食咗啲 都幾新鮮之後又叫咗兩隻鮑魚同埋兩舊鰻魚串 鰻魚都好肥美新鮮 唔錯 鮑魚都好彈牙爽口之後就到我嘅主角出場 就係大頭蝦 燒完之後蝦肉好彈牙爽口 雖然蝦肉嘅味道比較淡 但係大頭蝦嘅精華就係個頭入面嘅膏 非常之甘香 一咬落去已經油脂四溢 好似食緊個鹹蛋黃咁樣 簡直係完美食飽飽就梗係要食返啲甜品啦 我自己就食咗個雲呢拿雪糕 為今餐劃上完美嘅句號

入到去已經見到好多個魚缸 裝住好生猛好大隻又有膏嘅大頭蝦

飲品選擇都好豐富 應有盡有

2021-05-26 0 瀏覽
喜歡食大頭蝦, 因為佢地比一般蝦更大隻更多膏, 近排見 網上 有個 video 介紹呢間餐廳, 所以今日來試試一入到去見到地方都頗大, 而且好明顯好受歡迎, 食客都唔少安排座位後, 侍應有預備咗一D鹽燒蝦比食客, 腳同鬚已剪好, 仲送上兩串超級肥美白鱔好心急即刻出去睇睇美食區, 海鮮種類好多, 鮑魚, 魷魚, 帶子, 元貝, 田螺, 大蜆, 魚同蠔另一邊就放滿肉類, 款式好多, 亦都擺得好整齊至於大頭蝦, 餐龐安排咗一個冰桶比客人自己在蝦缸夾, 侍應亦有教, 要先加冰同水, 放蝦進去先凍暈佢地, 防止燒時會跳走!要贊一贊餐廳個爐分兩層, 我未見過有呢個設計, 所以非常滿意, 加快咗燒烤嘅時間枱上有一堆調味粉可自行加入食物, 自助區亦有蒜蓉, 辣椒絲&泰式醬汁供應燒蝦好實肉彈牙, 我揀咗魷魚頭來燒, 非常爽口牛肉粒亦很 juicy, 仲可以瘋狂食雞軟骨&雞皮, 非常滿足嘅一餐
一入到去見到地方都頗大, 而且好明顯好受歡迎, 食客都唔少

另一邊就放滿肉類, 款式好多, 亦都擺得好整齊

燒蝦好實肉彈牙, 我揀咗魷魚頭來燒, 非常爽口

題外話/補充資料: 餐廳限時2.5小時, 比一般多半小時, 時間絕對充足, 可以食到飽飽!
2021-05-16
2021-05-26 0 瀏覽
放工又黎到佐敦嘅蝦蝦燒,食自助燒烤放題。首先緊係夾蝦黎食先啦,燒緊嘅時候係上面曬鹽,提升整體嘅鮮味,蝦肉彈牙唔錯嘅。跟住就係開始烤肉時間,第一round我地夾左好多串燒類,例如牛肉,牛丸,雞軟骨,雞翼等等。呢間店有樣野好就係每枱都提供左四種調味粉,比我地調自己想要嘅味道。之後就係咁食羊架同牛仔骨,因為平時係串燒店食呢啲,一件都幾十蚊,係呢間店就可以任食,而且自己燒同調味都唔會差過出面,所以真係好滿意,鍾意食肉嘅朋友仔唔好錯過呀。鰻魚同鮑魚都係高質,尤其係燒鰻魚,塊魚皮燒得好香口,鰻魚肉質好靚。跟住我地仲燒下腸仔,同埋蒜蓉包。蒜蓉包係堅好食,但唔好燒太耐,否則好易燶架。最後,仲走去拎雪條食添,整體感覺良好,時間都好充裕嘅。

最後,仲走去拎雪條食添,整體感覺良好,時間都好充裕嘅。

2021-05-11
2021-05-26 0 瀏覽
為食姊妹話有新玩意,相約去佐敦又食又玩,到左餐廳門口,上到樓上,地方寬敞,一排長長大魚缸,水裏全是活躍的大頭蝦爐上已放上已處理好的蝦,店員解釋完各工具用途後,就開始起動,先出去拎食物,我哋這些海鮮控,立即去海鮮區,扇貝是即開的,還有很多種類選擇,燒物也有很多,三大個冰櫃,肉類,丸類,蔬菜類熟食有味道十足的椒鹽蝦,辣味螺微辣惹味輪到捉蝦的時間,捉到的蝦要立即放入冰筒,而冰筒的冰務必要夠凍,這樣蝦便冰封,食落更彈牙爽口鮑魚,帶子,扇貝加上牛油和鹽燒,更加好味鱔燒得微焦更加惹味,啖啖肉爽口鮮甜粟米,脆肉瓜,清新可口,燒過的菠蘿更加香甜,蒜蓉包也很好吃最後當然要吃杯雪糕,有多種選擇,揀了比較特別的益力多味,像真度很高,好像吃着雪凍的益力多冰

熟食有味道十足的椒鹽蝦,辣味螺微辣惹味

鮑魚,帶子,扇貝加上牛油和鹽燒,更加好味

鱔燒得微焦更加惹味,啖啖肉爽口鮮甜

粟米,脆肉瓜,清新可口,燒過的菠蘿更加香甜,蒜蓉包也很好吃

2021-05-24 13 瀏覽
真係已經很久很久日子無與皇后同格格離開天牢戶外微服出巡🤫🤥😬😜🤪我在今年年頭開始,我發現我有幾個朋友常常都post 燒蝦、夾蝦、任食任飲的相片在社交平台,在相片中已經被他的環境同食物已經吸引咗,所以我在今天預祝太太生日的日子,我就選擇去呢間試試相信應該唔會令我皇后會有太大落差😇價錢💰:300 幾蚊任飲任飲,我都覺得 OK, 而他們真的提供一定數量的海鮮,都好有誠意👍🏻👍🏻食物🍤🍤🔥:海鮮係 ok 嘅,份量同款式都較多,而在食客位旁邊的金魚缸內的蝦都非常生猛及數量都好多(經驗分享:如附近有人夾蝦時,小心,常因為啲蝦太生猛,會俾人弄濕自己),而我全晚最喜歡他們送的「鰻魚串」真係好厚身及好入味!👍🏻👍🏻😋(可惜每人只送一串,要再食就 20 蚊串🤪);有兩件事真係希望貴公司改善一下:1)約四時入埸,期間已經發現熟食的食物已經無乜,見個食物架內只有少數的份量(例如:東風螺、魚旦等) 但最後直至到六點都無添加過,比我覺得有啲「少氣」😛😉2)凍櫃內的食物,希望加少少食物名字標籤,因為好多一串串的食物,一時之間分唔出是什麼肉類或什麼種類📝🔎😆🤣🤨🙏🏻🙏🏻最後,地方就腳,食物尤其啲蝦又好新鮮,我相信同家

(可惜每人只送一串,要再食就 20 蚊串🤪);
有兩件事真係希望貴公司改善一下:
😆🤣🤨🙏🏻🙏🏻

最後,地方就腳,食物尤其啲蝦又好新鮮,我相信同家人都應該會再次幫襯😁😁😄😄