2018-11-18
想食呢間肉骨茶好耐啦!見有人推薦過佢,今日終於可以黎品嚐下啦! 去到等左 15mins 左右先有位,其實除左肉骨茶,總有麵類 其他小食類 點左個一字骨既肉骨茶後,佢會倒左碗肉骨茶你先,系肚餓既情況下飲完熱騰騰既肉骨茶確實好暖胃 肉骨茶其實系由二十幾種中藥熬成,例如有 當歸,黨參,八角,枸杞等等,我同行朋友話個味道就好似屋企啊媽/嫲嫲將所有進補既藥材dum 埋一煲甘,中意呢種藥材味既朋友可以黎試下,但平時五中意隻味道既可以五好抱甘大期望啦 另外友人總叫左碗咖哩撈麵,佢表示有驚喜呀! 因為個麵夠彈牙之餘總夠入味,夠曬咖哩味,薯仔同雞肉配呢個麵又好夾 ,good match ~ 另外總點左個咖央多士,椰子味五突出,但個多士脆bobo ,加埋個醬 甜甜地,都算好食 但個人就覺得性價比五高,雖然肉骨茶任添,但其實四十幾蚊買兩排肉骨 冇飯 我就覺得五多抵食,呢間餐廳比較適合多人一齊黎食,齊齊share