2019-01-08
今日約左朋友去旺角食放題!😍😍食放題最緊係要食物數量多啦,😋😋我地揀左呢間神户屋,呢度野食真係好多,我地點食物紙都點左十分鐘,點完仲要每台仲送多個火鍋!😝😝已經准備接受今晚既放題挑戰!!野食好快就黎到,我地係咁食食食食食,店員服務都好好👍🏻👍🏻,會keep住收野。😋朋友中意食刺身壽司,我就中意食鐵板燒多d,最中意食係牛油粟米同鐵板炒銀芽,😋😋叫左幾轉,朋友都笑我食放題食粟米同芽菜😂😂因為食左好多肉啊,要食返d蔬菜類解下肥膩!😍😍食到咁上下,店員見我地無晒野食,就主動問仲有無咩係未到,咁我口頭講左幾樣,轉頭就即刻到喇!👍🏻👍🏻收集左好多野食既相同大家分享,呢度只係我地點野食既其中一部分,有d食左唔記得影😝😝飲左幾罐飲品,食左幾樣甜品,就為呢個放題之夜作結😝😝👍🏻💕