2021-08-15 881 瀏覽
相信好多人都係為左個tea而黎,但我地一班人因為工作關係,只可以先試試晚餐。由於一早已經係openrice book左位,一去到7點已經入得,目測都幾full,所以建議大家要book位啊。前菜:生蠔,串燒拼盤生蠔叫左white pearl同gillardean,係個好nice既侍應推薦。上菜個位都有教我地先食white pearl再食gillardean,因為white pearl係比較清甜,後者就坐海水味少少,但2種都好新鮮。串燒拼盤都比預期豐富同多種類,而且有住濃濃既燒烤味,用黎打卡定食都一流。主菜:夏威夷pizza,威靈頓牛柳,鮮海膽蟹肉三文魚子寬條麵,北海道鮮帶子扁意粉Pizza芝士極多,比街外既夏威夷pizza更好食,但最推一定係威靈頓牛柳,但皮好蘇脆,肉質一啲都唔”孩”。另外,2個意粉未到好驚艷,但都幾好食。鮮海膽蟹肉三文魚子寬條麵雖然有一大舊海膽,但一啲都唔流,而北海道鮮帶子扁意粉就帶少少辣味,比較岩大人食。

前菜:生蠔,串燒拼盤

生蠔

生蠔
夏威夷pizza
鮮海膽蟹肉三文魚子寬條麵
北海道鮮帶子扁意粉
呢間係觀塘好出名,好多好評,咁啱今日約朋友觀塘食飯,就決定來呢間試下。果然係人氣餐廳,星期四夜晚過去都人山人海,睇呢個真像都覺得應該好味。法國煙鱔沙律🥗呢個作為前菜都幾出色,青蘋果酸酸甜甜好開胃,鱔肉彈牙,食落一啲都唔聲,冇諗過呢個Combination都幾好味。炭烤雞中翼配泰式羅望子汁🐔雞翼烤到好脆身,食落熱辣辣幾juicy,配埋酸酸辣辣既羅望子汁,出奇地夾~炭烤阿根廷草飼安格斯肉眼牛排🥩 我地叫左5成熟,呢個程度剛剛好!食落牛味好足,而且唔會好鞋好難咬,但係稍嫌塊扒薄左少少,如果厚身返少少就會食得開心啲。鮮魷魚芝士忌廉汁手造闊條麵🍝隻碟好大,但係份量就好細😅。味道不過不失,但係就噏唔出有乜特別。串燒拼盤🍢呢個雖然有啲貴,但係就好大盆,打卡一流。食物方面就各樣野都燒得不錯,每一樣都熱辣辣,但係個人覺得有油左啲,如果乾身返少少就好啦!總括來講,呢間餐廳食物每一樣都做得不錯,但係份量偏小,價錢偏貴,感覺上唔係好值呢個價錢🤔我哋四個人去,買單都要每人四百幾💸。去食一次係OK嘅,但係應該就唔會再回頭啦!

法國煙鱔沙律🥗

炭烤雞中翼配泰式羅望子汁🐔

炭烤阿根廷草飼安格斯肉眼牛排🥩

鮮魷魚芝士忌廉汁手造闊條麵🍝

串燒拼盤🍢

2021-08-09 239 瀏覽
應該一早信OpenRice其他留言,喺呢間餐廳食咗成世人最唔抵既$500up🙂牛又冇味要勁落鹽手工pasta又唔入味又硬。食完仲唔飽...伏到pk 信我大家真係唔好嘥時間嘥錢食呢間!
2021-08-09
2021-08-09 621 瀏覽
🔆串燒拼盤$𝟛𝟡𝟡menu指係2-4人份量,但兩個人食的話感覺會很heavy,因為基本上全部串燒都是偏油膩🙈但係營養均衡方面反而幾完滿🤣有豬牛雞,有翠玉瓜同雞髀菇,海鮮嘅代表有蝦、三文魚同白鱔仲有帶子🤩味道雖無驚喜,畢竟都是串燒煙薰味,但同朋友邊傾住計邊試哂咁多款串燒都會食得幾盡興🥰🔆美國馬尼拉蜆$𝟙𝟠𝟠我地3個人基本上食拼盤都已經好飽,所以唔敢再嗌pizza/意粉,就叫左個蜆食🙌🏼份量都幾多,隻隻都飽滿有肉。不過佢配嘅忌廉汁就可圈可點,覺得掩蓋左蜆的鮮味😣但味道係可以接受的,而且欣賞佢有d菇同埋跟兩件蒜蓉多士🔆朱古力心太軟配椰子雪葩$𝟠𝟠 想為同行朋友慶生,所以訂位時有講低想寫字係甜品,但款式係現場落單先叫,因為店員話係電話佢好難講我知甜品有咩揀😂dark chocolate的心太軟帶苦澀味,食左一啖我就轉戰雪葩🤤更為吸引😝濃濃椰子味,食落質感細滑,冰涼透心❤️食物味道雖然唔出眾,但貌相有加分,餐廳環境氛圍亦都好舒適。佔地過萬尺座位闊落,有好多枱,所以都無催趕我地走👍🏼值得一提係佢個洗手間幾靚🤣又乾淨🥰附圖
🔆串燒拼盤$𝟛𝟡𝟡
美國馬尼拉蜆

🔆美國馬尼拉蜆$𝟙𝟠𝟠
朱古力心太軟配椰子雪葩

🔆朱古力心太軟配椰子雪葩$𝟠𝟠

朱古力心太軟配椰子雪葩
係OpenRice見到呢間野係熱門榜,環境睇落唔錯,即刻book黎打算朋友聚餐去食,點知大中伏🙃-同朋友每人叫左個意粉再加pizza同野飲 個餐送湯嘅,個湯就正正常常冇乜特點。叫左個至尊pizza都幾好,芝士都幾多,未去到超好食,入到口咁-點知啲意粉出事😊個黑松露手造幼蛋麵睇落好靚呀,仲有好多黑松露片圍邊。放落後係完全冇味,唔知以為自己食緊老人餐,完全冇汁又好乾,黑松露味又唔濃;真係唔抵食😐!!之後我叫左個肉醬闊條麵,諗住實冇事啦,但最有事係佢😊,啲豬肉極唔新鮮仲要有陣街市味咁😥完全唔掂,放落口都想嘔,仲要有後勁湧起,個闊條麵又要勁粉身,好難入口,勁似啲粗條橡筋😂成碟野係不知所謂,食到大家想嘔🤢🤢叫完食左幾啖就算😮‍💨-朋友叫左杯果茶都係奇奇怪怪,個杯幾靚嘅,但杯野有陣奶味咁😅一啲都唔fresh,好不濟。我叫個杯Americano就正正常常,但偏酸,唔啱我口味啦😓-總結:呢間野真係試一次就夠,同埋啲意粉可以唔洗叫😇難食到嘔,見佢評分好,又係熱門榜,以為好掂,價錢貴又難食😅六個人食左千幾銀,但我好似食左陣風💨💨

同朋友每人叫左個意粉再加pizza同野飲
個餐送湯嘅,個湯就正正常常冇乜特點。
叫左個至尊pizza都幾好,芝士都幾多,
未去到超好食,入到口咁
點知啲意粉出事😊

成碟野係不知所謂,食到大家想嘔🤢🤢叫完食左幾啖就算😮‍💨

澳洲牛面頰肉手造闊條麵
2021-08-01 364 瀏覽
餐廳位於觀塘鱷魚恤中心附近的The Wave 商場2樓,全層都是登堂, 十分大間,座位間距離十足。見到好多評論都推介這裡的下午茶,今次來試試晚餐,Weekend 餐牌上有一款 6 course set dinner, 亦有 a la carte。松露油帕馬臣炸薯條 $78先來的炸薯條份量很多,用點心蒸籠裝住,上邊鋪了一些芝士碎。薯條看來是即炸即起,上枱時仍然看見油分留在薯條上,松露味不太夠。手拆鮮蝦肉.蟹粉.鹹蛋黃意大利飯$228意大利飯的賣相不錯,上邊有些金箔點綴,很適合打卡,醬汁好味,鹹蛋黃味道濃郁,可惜意大利飯飯身軟硬不一,草菇不新鮮味道變了😞。整體來說,服務水準都不錯,可惜食物質素不一,我們位置隔離餐枱支燈有時閃下閃下,雖然不是什麼大問題,但是閃閃下唔係太舒服。

松露油帕馬臣炸薯條 $78

松露帕馬臣芝士炸薯條

手拆鮮蝦肉.蟹粉.鹹蛋黃意大利飯$228

手折鮮蝦肉.蟹粉.鹹蛋黃意大利飯

2021-07-31 344 瀏覽
🍽 登堂 觀塘興業街4號The Wave2樓🐽登堂佔據左wave 2樓全層,環境闊落舒適,裝潢精緻優美。侍應哥哥好熱情,服務周到,無論係食物質素定係服務都係一間唔錯嘅西餐廳😋。⁣⁣經典意大利卡邦尼·自家製手做幼蛋麵面 $148(🧡🧡🧡)一上菜有啲驚訝,個麵真係好黃!唔係我修圖修到呢隻色🤣同記憶中嘅白汁卡邦尼有啲唔同,食落味道較清淡,佢嘅自家製意粉煙韌掛汁,呢碟意粉味道唔算差,但我都係比較喜歡普通嘅卡邦尼意粉啦。雞肉墨西哥烤餅 $148 (🧡🧡🧡🤍)墨西哥烤餅配有三種醬汁配搭食用,分別係牛油果醬、酸忌廉同埋番茄莎莎,牛油果醬順滑香濃,蕃茄莎莎清新可口,酸忌廉就係畫龍點睛之筆。墨西哥烤餅裏面有滿滿嘅雞肉,再配搭埋醬汁,真係好好食👍🏼烤德國咸豬手 $228 (🧡🧡🧡)德國鹹豬手的外皮香脆,肉質嫩滑,配搭鹹酸菜同黃芥末能夠解膩。(5分滿分,🤍=0.5分)⁣⁣環境 :🧡🧡🧡🧡價錢:🧡🧡🧡味道:🧡🧡🧡⁣⁣抵食指數:🧡🧡🧡

🍽 登堂
觀塘興業街4號The Wave2樓

雞肉墨西哥烤餅 $148 (🧡🧡🧡🤍)
烤德國咸豬手 $228 (🧡🧡🧡)

(5分滿分,🤍=0.5分)⁣⁣
環境 :🧡🧡🧡🧡
價錢:🧡🧡🧡
味道:🧡🧡🧡⁣⁣
抵食指數:🧡🧡🧡
2021-07-30 282 瀏覽
🐰A Very Alice Tea Party🧁🐇朋友喜歡Alice,所以一定要來朝聖啦!可惜很失望!講左虛有其表嘅食物先啦,一陣先講佢極差嘅服務!🍰七款甜點🍰🔸Cheshire Cat (cup cake)呢個cream配埋個蛋糕幾好味🔸Alice (Curacao blue panda cotta)呢個最難食,啲藍色酒好難飲🤢🔸The tweedle Boys (Scone) 不過不失,不過有啲散,可以creamy啲🔸Wonderland (strawberry serenade crystal tart)上面粒朱古力菇幾好味,閃閃地好靚🔸Queen of Hearts (Mille-feuille)咁鐘意食拿破崙嘅波波,梗係覺得佢唔好味,要有嘅材料佢有,就係咁🔸Mr rabbit (macaron)其實係ok嘅,不過我麻麻地喜歡吃macaron🔸The playing cards (peanut chestnut tart)啲栗子蓉係ok嘅,不過佢全部tart都唔夠牛油味,同埋好薄。🫔四款鹹點🫔🔸Flamingo(foie-gras terrine on toast)🔸The k
🐰A Very Alice Tea Party🧁🐇

🍰七款甜點🍰

🔸Cheshire Cat (cup cake)
呢個cream配埋個蛋糕幾好味
呢個最難食,啲藍色酒好難飲🤢
🔸The tweedle Boys (Scone)
不過不失,不過有啲散,可以creamy啲
上面粒朱古力菇幾好味,閃閃地好靚
🔸Mr rabbit (macaron)
其實係ok嘅,不過我麻麻地喜歡吃macaron

🫔四款鹹點🫔

🔸The key(Parma Ham melon)
🔸The hatter (uni crab meat kimchi pie tee)
🔸Fish footman (Salmon Roe Toro Avocado Tart)

唔特別點評啦,因為我覺得好普通。鵝肝有啲苦。最正常係Parma ham。

仲有飲品,佢話啲茶得一杯,無茶壺架喎!咁你啲相又影到有茶壺?

服務方便,一個字:差!
今次要突登評價呢間餐廳嘅服務!
首先,我地入座時,周圍都係位,但佢竟然俾一個景觀同枱凳都較差嘅位我地!

然後,我地有三人,佢話我地book位時話左三人,一定要叫三人份,唔可以叫二人,再叫其他食物。佢已經預備左食物。乜食咩嘢唔係我黎到揀嘅咩?啲嘢預到啱啱好,即係如果有人walk in入嚟係無得食?

大約五點食食下仲閂左幾盞燈,話係自動調暗喎,我地話未食完,佢話”俾盞枱燈你囉!” 係「囉」呀!之後佢就較返光啲燈!

最後又話送一張相,唔問都唔會自己送嘅?真係有無搞錯?

食物唔好食都算,你收酒店嘅價錢,但俾啲咁嘅服務我?實在好過份!

食物評分:4.5/10
環境:6/10(有啲位靚,有啲位似茶餐廳)
服務:1/10👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻無下次!😒
價錢:$528/2 ppl (mon - thu)
$568/2 ppl (fri - sun)
$340 for extra single 我唔明點解加一個人加咁多錢?完全唔啱比例!
2021-07-24 654 瀏覽
位於觀塘The Wave 其中一間餐廳初嘗👉🏻Downtown 👈🏻🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀搭lift 2樓就到啦👏🏻餐廳環境闊落,座位亦坐得舒服,如果想約朋友聚會傾計,Downtown都係一個選擇~🧀鹹蛋黃芝士蟹肉蟹粉 💵168🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀好特別既容器,令視覺享受加分,入面有🧂🥚鹹蛋黃碎、🧀芝士、🦀蟹肉,配埋蒜蓉多士夾住食,好滿足又邪惡🤤🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀不過我覺得鹹蛋黃味唔夠,個texture 就岩岩好,如果太過濃厚會令人好快感到膩~🦐香蒜辣椒欖油煎虎蝦 (6隻)💵138🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀每碟菜都配🥖多士,食多士都食飽左😂我有啲失望既係,蝦唔夠蒜香味,配多士一齊食有啲乾😗不過蝦既size 都算大隻~🥩意大利生牛肉韃靼 💵178🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀入面包含蛋黃、香料、金箔,當然配埋🥖多士夾黎食~🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀我諗我之後都唔會再點生牛肉😂每次食都覺得好難食😣純粹個人感覺唔討好~🤭ps:朋友鍾意食先點餐🥩威靈頓美國特級牛柳 💵388🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀當中包括有🥬嫩菠菜、🥔燒手指薯、🥩威靈頓牛柳配

位於觀塘The Wave 其中一間餐廳初嘗
👉🏻Downtown 👈🏻
搭lift 2樓就到啦👏🏻

鹹蛋黃芝士蟹肉蟹粉

🧀鹹蛋黃芝士蟹肉蟹粉 💵168

香蒜辣椒欖油煎虎蝦

🦐香蒜辣椒欖油煎虎蝦 (6隻)💵138
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
每碟菜都配🥖多士,食多士都食飽左😂

意大利生牛肉韃靼

🥩意大利生牛肉韃靼 💵178
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
入面包含蛋黃、香料、金箔,當然配埋🥖多士夾黎食~
🤭ps:朋友鍾意食先點餐

🥩威靈頓美國特級牛柳 💵388
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
當中包括有🥬嫩菠菜、🥔燒手指薯、🥩威靈頓牛柳配黑松露菌燒汁~
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
食物面頭落左啲粗鹽,食到覺得有啲鹹,酥皮整得唔脆同有啲散,不過牛柳口感整得好腍,而份量比我想像中細左啲😂

靜岡焙茶拿鐵

🍵靜岡焙茶拿鐵 💵55
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
焙茶Latte 既拉口花令人賞心悅目🌸不過味道唔算重焙茶味,但口感不錯~
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
☀️總括而言,我覺得意大利晚餐既💵價錢黎講算平,服務度還好,食物一般又未算話好食到想黎多次😂但環境坐得好舒服~
2021-07-17 549 瀏覽
觀塘區Lunch時間真是超級多人😳,難得跟很久不見的閨密一起吃短聚午餐🥰,我們選擇了一個比較坐得舒服,不算太過嘈雜,可以談話的餐廳!🍴炭烤羊扒 Char-grilled Lamb Chop $148 炭烤羊扒(7成熟)吃不到濃烈羶味,適合喜歡吃羊但不喜歡羶味的朋友。而招牌西班牙黑毛豬扒(7成熟)煮得亦不會過韌,恰度適中!🍴招牌烤西班牙黑毛豬扒 $128  Signature Grilled Spanish Pork Loin *以上午餐套餐價錢配餐湯,麵包及熱飲🍽登堂 Downtown 🇭🇰觀塘興業街4號 The Wave 2樓     2/F, The Wave, 4 Hing Yip Street, Kwun tong ,Kowloon Hong Kong

🍴招牌烤西班牙黑毛豬扒 $128

*以上午餐套餐價錢配餐湯,麵包及熱飲

🍽登堂 Downtown
🇭🇰觀塘興業街4號 The Wave 2樓
2021-06-03
7 分鐘 (堂食)
2021-07-10 460 瀏覽
同屋企人去試呢間幾出名嘅餐廳😌 環境幾靚 不過我哋坐咗喺間房入面 搞到每次需要服務員幫手都冇人睇到我地🥲🥲威靈頓美國特級牛柳($388)一切開都幾血淋淋 不過我食開生啲所以唔怕😛 牛柳果然係成隻牛最好食嘅部份😍咬落好軟林林 但係又有口感😋 佢喺牛柳面頭仲加咗粗鹽同埋黑椒 提升咗味道🤤 連埋脆脆的酥皮一齊食十分可口❤️輕煎北海道鮮帶子.三文魚子沙律($178)沙律主要係提子 啱晒我呢個鍾意食水果嘅人😍 值得一提嘅係粒帶子 煎得啱啱好 個面香得來 入面係半生熟 咬落好滑 而三文魚子都好足料 配埋帶子一齊食超正😋😋芝士蕃茄薄餅($158)作為芝士控嘅我 呢個真係啱晒我食 啲芝士係多到滿瀉出嚟😂 成口都芝士好滿足😍 不過個餅底好薄 搞到濕濕地嘅口感~經典意大利卡尼自家製幼蛋麵($158)自製嘅蛋麵永遠都覺得係最彈口😋 麵質口感豐富 醬汁都好香濃 仲有肥豬肉粒 😜醬爆芝士蛋糕($58)蛋糕有滿滿嘅芝士醬 多到用唔晒😂而面頭嘅脆脆都要快啲食 唔係好快會林哂 不過入面嘅蛋糕比較實 我個人prefer 鬆軟啲~宇抹茶意大利芝士蛋糕($68)🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️呢個唔掂呀完全 唔單只口感味道奇怪 食完啲抹茶

威靈頓美國特級牛柳($388)

輕煎北海道鮮帶子.三文魚子沙律($178)

芝士蕃茄薄餅($158)

經典意大利卡尼自家製幼蛋麵($158)

醬爆芝士蛋糕($58)

宇抹茶意大利芝士蛋糕($68)
🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♀️呢個唔掂呀完全 唔單只口感味道奇怪 食完啲抹茶粉仲痴哂係呀 應該唔係新鮮蛋糕😞

Passion fruit limeade ($52)
好酸嘅一杯😂😂不過我屋企人鍾意酸 所以幾啱佢飲 有好香濃嘅passionfruit 味 👍🏼

焙茶latte($57)
一直覺得latte熱飲好飲啲 不過呢杯焙茶味都幾香~ 唔會飲飲下冇哂味😍

2021-07-09
2021-07-09 299 瀏覽
垃圾服務!🤬🤬🤬🤬入座時話用餐時間1小時15mins !未夠一個鐘已經走黎吹交枱,話要埋單,都算咁我哋就話埋單。五分鐘都未夠又未比單我地又走黎話要交返張枱比佢,又話要收我地d野清吉張枱,仲話佢地好多人等位。我哋出聲話用餐時間你同事講1小時15mins ka wor , 個女侍應仲黑反我哋面。大佬呀!我唔知以為自己係去茶記食飯。🤬🤬🤬🤬🤬🤬食物一般,服務差。永遠都唔會再去!😡🤬😡🤬
🤬🤬🤬🤬🤬🤬
食物一般,服務差。永遠都唔會再去!😡🤬😡🤬
2021-07-09
2021-07-09 227 瀏覽
觀塘的Downtown🔸,有新主題下午茶啦! 全新下午茶以愛麗絲夢遊仙境做主題💖,馬上吸引到大量女生前來餐廳打卡呀~下午茶🌟包括: 4款鹹點、6款甜點 和 每人1件鬆餅。供應時間⏰為每日的下午3時至6時。星期一至四👝$528/2位,而其他日子則 $568/2位。🍽菜式介紹: ❝ A Very Alice Tea Party $528-528/2位 ❞鹹點✨包括: Flamingo鵝肝吐司、The Key巴馬火腿蜜瓜、The Hatter蟹肉泡菜酥撻、Fish Footman三文魚牛油果撻。甜點✨包括: Cheshire Cat玫瑰茶蛋糕、Alice紅桑子奶凍、Wonderland士多啤梨啫喱撻、Queen of Hearts菠蘿拿破崙、Mr Rabbit紅桑子馬卡龍、The Playing Cards花生栗子撻。Tweedle Boys鬆餅✨包括: 原味和提子口味,可以配奶油和草莓醬食用。全部餐點的賣相都非常可愛🥰,充滿愛麗絲的夢幻氣氛。我最愛吃蟹肉泡菜撻☺️,撻皮酥化甘香。雖然下午茶有多個撻,但全部都不同口感和味道哦~▫▫▫▫ ▫📍餐廳地址:  興業街4號The Wave2 樓▫▫▫▫

下午茶🌟包括: 4款鹹點、6款甜點 和 每人1件鬆餅。
供應時間⏰為每日的下午3時至6時。
星期一至四👝$528/2位,而其他日子則 $568/2位。

▫▫▫▫ ▫
📍餐廳地址:  興業街4號The Wave2 樓
▫▫▫▫▫
2021-07-03
2021-07-04 310 瀏覽
本身有職員打嚟提醒 1700入坐只有甜品&飲品,都唔緊要,係想搵個地方坐低傾下計。去到門口個reception 又好似好唔想做咁,態度想趕客…嗌野食果陣先知,5款甜品入面只得1款可供應… 舖面又唔多人,會唔會係咁快賣哂啲野。好啦咁都坐低左,嗌囉。個甜品又淨係得個甜字,完全食唔到其他味,嗌左杯rose latte 啲冰多到到杯底,都唔知好評邊道嚟。價錢同質素唔成正比,比錢果下啲野食都無食哂,真係純對唔會有下次。
2021-06-28 709 瀏覽
上次食過覺得唔錯所以就再去多咗一次呢間係絕對適合gathering但係服務質素真係麻麻落單唔寫低其實係冇問題嘅甚至乎如果唔覆單都冇問題但係真係唔好錯囉因為落錯單嘅關係個Ribs喺我哋食晒所有嘢先至到🤷🏻‍♂️🍟薯條感覺偏似薯角加埋沙律醬其實係好好食嘅🍕藍芝士野菌pizza餅底鬆脆芝士亦都好多同香串燒拼盤感覺上真係好大堆頭,但係冇想像中咁好食🤷🏻‍♂️味道比較普通,偏咸🥺豬肋骨當然佢唔係好似Ruby Tuesday嗰啲翻熱嘅豬肋骨但其實龍蝦湯同埋沙律質素都係正常無咩特別應該唔會再幫襯🥺
上次食過覺得唔錯
所以就再去多咗一次