2022-02-14
食物味道: 星期日剛剛經過呢間剛開張一個多月嘅火鍋放題,門口嘅侍應向我話兩點入座第二位半價,120分鐘任吃,見到幾吸引,於是入去試吓。肉類方面,其中美國特級扁胛肉眼片就麻麻,比較韌,豬雪花肉片及美國牛肩胛片就唔錯,至於巴西雞肉片、巴西牛脷托、秘製滷金錢肚都係普普通通,而花雕酒雞翼反而有驚喜,酒味都幾香。飲品方面,牛駅自家製嘅樽裝飲品,完全冇味,我真係唔明點解佢哋會擺出嚟比客人享用!反而罐裝飲品仲多選擇,味道更好。蔬菜及肉丸方面,選擇十分多,肉丸類略嫌過分爽口,唔似真材實料,蔬菜嘅質素反而好好,爽甜及新鮮。價錢: 我選咗「美國特級肉眼」$168/位,以第二位半價,加上Like 牛駅社交平台專頁,享用鴛鴦鍋唔使額外加錢,埋單只係$290,即係每個人$145,算十分抵環境: 裝修普通,兩人卡位太狹窄了,枱面無足夠地方放食物。服務: 用手機點餐,食物上枱都好快,服務十分好回頭指數(10分滿分): 7分
環境: 裝修普通,兩人卡位太狹窄了,枱面無足夠地方放食物。
服務: 用手機點餐,食物上枱都好快,服務十分好
回頭指數(10分滿分): 7分