2022-02-26
今日lunch相約朋友去呢間開左無耐嘅火鍋放題試下,好彩早到,唔洗點排隊就入到,好開心。一入到去,店員勁有禮貌咁提供menu,有唔同嘅湯底選擇,我地一個鍾意食辣,另一個唔食辣,就叫左個鴛鴦湯底,滿足晒兩個人嘅願望店員仲主動問我,使唔使提供一個套,套住我掛喺張凳嘅褸,等佢唔好吸曬啲味,我即刻點頭,大讚呢度嘅服務態度好好餐廳仲好貼心,提供圍裙比食客,真係100分!有醬料區,提供好多唔同種類嘅醬料,仲有我至愛嘅xo醬,好正丫!提供好多唔同種類嘅飲品同果汁,仲有清酒添!叫咗個鴛鴦鍋,一邊係秘製麻辣鍋,另一邊係椰子雞鍋,麻辣嗰邊好開胃,又麻又辣,椰子雞嗰邊好清甜,好足料,有雞肉同椰子肉,超級推介!牛脷有驚喜,幾好食,細細片,好有咬口,唔錯牛肉肥瘦均勻,好食,唔錯!呢個係豬,幾好食,一份份量唔多,啱晒女仔食仲有好多唔同種類嘅食物,例如鴨血,魷魚,魚皮等等,任你追加!最後,緊係要食埋甜品先走啦!呢間餐廳有提供各式各樣嘅甜品,全部都好吸引,仲有唔同種類嘅雪條添,但好食到唔記得影相
餐廳仲好貼心,提供圍裙比食客,真係100分!
提供好多唔同種類嘅飲品同果汁,仲有清酒添!
牛脷
有驚喜,幾好食,細細片,好有咬口,唔錯
牛肉
肥瘦均勻,好食,唔錯!
呢個係豬,幾好食,一份份量唔多,啱晒女仔食